tiistai 14. toukokuuta 2013

Kirjoita tarina omasta paskasta parisuhteestasi

Turun ylioppilasteatterilla tehdään syksyllä 2013 esitys nimeltä Lauri on paska!

Se kertoo mustan huumorin keinoin pieleen menneestä parisuhteesta. Haluamme nyt kuulla parhaat palat sinun entisestä tai nykyisestä huonosta parisuhteestasi, joista mehukkaimmat päätyvät mukaan näytelmään. Esityksen ohjaa Heini Vahtera, joka ei ole ollenkaan katkera nainen.
_____________________________

Kirjoita kommentteihin oma parisuhdekokemuksesi ja jaa tätä mahdollisuutta eteenpäin muillekin.

Merkkimäärää ei ole rajattu. Teksti saa mennä täysin asiattomaksi. Tilitä sydämesi puhtaaksi.
______________________________

230 kommenttia:

  1. Ei edes tiedä mistä aloittaa...

    VastaaPoista
  2. Saisinko jonkun mailin, johon kirjoittaa, jotta saisi anonyymimmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastauksia voi myös laittaa osoitteeseen laurionpaska@gmail.com T. Turun ylioppilasteatteri

      Poista
    2. Hei kaikki, nimeni on Isabella Williams Lontoosta Yhdistyneestä kuningaskunnasta, olen täysin innoissani ja voin myös täällä jakaa todistukseni maailmalle. Ensinnäkin haluan kiittää suuria kiitoksia DR.MASAKOlle siitä, että hän on tuonut iloa ja onnea elämääni, suhteen palauttamisesta. En koskaan uskonut mihinkään näistä asioista, ennen kuin löysin aviomieheni yli vuosi sitten.Kun ajattelin kaiken toivon menettäneen, ystäväni esitteli minut DR.MASAKOlle, oikeinkirjoittajalle, ja hän heitti minulle rakkausloitsun, Seuraten hänen ohjeitaan, hän kertoi minulle, että saan aviomieheni takaisin kolmen päivän kuluessa loitsun heittämisestä. Neljä päivää myöhemmin, outo numero soitti minulle, olin järkyttynyt kuullakseni äänen. Mieheni ei ollut soittanut minulle yli vuoden, hän kehotti minua antamaan hänelle anteeksi kaikesta mitä hän teki minulle ja lapsille, ja sanoi hän haluaa tulla takaisin kotiin. DR.MASAKO, palautti vihdoin onnellisuuteni. Olen täällä todistamassa maailmalle, koska olen elävä todistus. Onko sinulla ystävää tai perhettä, joka on sairas ?, Oletko naimisissa ilman lasta ?, Jos haluat ylennystä toimistossasi, rakasta loitsu tuoda rakastajasi, poikaystäväsi, tyttöystäväsi, entinen aviomies takaisin, uhkapelejä, rikas elämä loitsu, Jos haluat olla kuuluisa, politiikan loitsu, suoja, raha ja työ loitsu. Alla on hänen sähköpostiosoitteensa, ota yhteyttä tilanteeseen, jossa olet. Olen todistus ja haluan, että myös ihmiset pelastuvat. Ota heihin yhteyttä nyt (sähköposti: masako.thetempleoflight027@gmail.com) Whats-app +2348137371314

      Poista
  3. Entinen poikaystäväni ei koskaan huomioinut minua kun olin kipeä vaikka kun tilanne oli toisinpäin, toin hänelle kaikkea hyvää ja varmistelin että hänellä on hyvä olla. Erään kerran hän sitten toi pyynnöstäni karkkipussin. Senkin maksoin takaisin.

    VastaaPoista
  4. Elin vuosia suhteessa joka tuntui enemmän äiti-poika kuin parisuhteelta. Tässä muutamia. Opetin miestä muun muassa pesemään vessaa seuraavasti: miehen käsi kiinni vessaharjassa ja minä miehen ranteessa. Rahaa piti lainata aina. Yritti jopa eron jälkeen. Pyykit viikattiin alusvaatteita myöten, hän heitti mytyssä lattialle. Oli sopimattomasti yhteydessä toiseen naiseen eikä ymmärtänyt, että loukkaantuisin siitä. Minä leikkasin ruohoa hikivaluen hänen juodessaan kaljaa terassilla. Soitti kännissä keskustasta "jos et tule heti hakemaan menen hotelliin yöksi". Lähti kerran kännissä junalla toiseen kaupungiin ja tuli aamulla kotiin aivan oksennuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstiä tulossa, minne voi lähettää?

      Poista
    2. Vastauksia voi myös laittaa osoitteeseen laurionpaska@gmail.com T. Turun ylioppilasteatteri

      Poista
  5. Poikaystäväni oli aina varaton, joten jos halusimme tehdä jotain, minä maksoin. Seurustelun alkuvaiheessa ajattelin viedä hänet ravintolaan, olla mukava jne. Ravintolassa jätkä räpläsi koko ajan puhelinta, siis keskusteli jonkun kaverinsa kanssa viestien välityksellä. Puoli tuntia sitä katseltuani, ruokaa odottaessa, huomautin vitsillä, että "mäkin olen olemassa.."

    Loppuravintolan ajan jätkä murjotti mulle ja tokaisi: "Mä en tykkää kun mua komennellaan."

    VastaaPoista
  6. Entinen tyttöystäväni oli kamalan huomionkipeä tapaus. Suhteen alku oli ihan mukavaa aikaa, mutta muutaman kuukauden päästä alkoi juttu mennä päin metsää. Itse olen aika herkkä ja itsetuntoni on kamalan huono, eikä asiaa auttanut se, että tyttöystäväni keksi itselleen masennuksen, alkoi muka viiltelemään ja kehui koko ajan kuinka toiset tytöt kehuivat häntä, ja muuta yhtä mukavaa. Viimeinen niitti oli se kun tyttöystäväni kertoi minulle kuinka haluaisi tehdä itsemurhan, koska tämän isäpuoli oli niin väkivaltainen. Asiahan ei todellakaan ollut näin - tyttöystävälläni oli ihana ja rento perhe, kaikki asiat täydellisesti. En enää jaksanut tätä teeskentelyä joten lopetin suhteen. Nykyään olen onnellisessa parisuhteessa miehen kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Seurustelin useamman vuoden miehen kanssa, joka oli normaalisti vakaa, hiljainen, miehekäs ja jäyhällä tavalla mukava ja fiksu. Paitsi humalassa.

    Usein kävi niin, että loppuiltaa kohti mukava ja seurallinen mieheni muuttui pillittäväksi 13-vuotiaaksi teinitytöksi. Katsekin toiseen mieheen, taikka johonkuhun yhteiseen miespuoliseen ystäväämme, laukaisi murjotus ja mustasukkaisuuskohtauksen. Kohtaus usein kärjistyi itkuksi. Siis mieheni itkuksi.

    Useamman kerran, kun huomasin mieheni murjottavan ja kysyin syytä, vastaus oli: "NO JOS ET SÄ TIEDÄ niin en kerro!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa ihan naiselta o.O

      Poista
    2. Perjantai- ja lauantai-öisin ex-rakkaani sisäinen teinityttö iski pintaan.

      Poista
    3. Kuulostaa naiselta jos kokee mustasukkaisuutta? Kuulostat idiootilta!

      Poista
    4. Haha onks tää joku trolli :D Mies hän oli, kaikille ei vain viina sovi.

      Poista
    5. Väärä päihde oli tämän tapauksen ainoa ongelma.

      Poista
    6. Se mies ei saanut omasta mielestään tarpeeksi huomiota naiseltaan ja siksi oli kaikesta niin mustasukkainen.

      Poista
  8. 15 v kestänyt suhde päättyi miehen löydettyä uuden...tai siis tämä nainenhan se mun "miehen" bongasi. Samalta työpaikalta, jossa miehiä on 99,9%. Mies ei missään muualla käynyt kuin töissä ja tämän naisen tultua kurssille hänen työpaikalleen, mies haukkui naisen maan rakoon ja piti häntä idioottina. Noh kuitenkin ajan kanssa päätyivät treffeillä käymään ja mieshän oli siis minulle ylitöissä ;)Asiahan sitten paljastui hauskasti naapurin ansiosta vaikkei hän siihen itse ollut osallinen. Alkoi hermoja raastava tappelu ja mies kontrolloi tekemisiäni koko ajan ja oli mustasukkainen muista miehistä. Lupasi kertoa syyn miksi näin, ei osannut..olisi halunnut pitää molemmat naiset...mutta kuulemma suomen laki ei tähän suostu...ihan siis suomalainen mies kyseessä. Nainen haki meidän pihasta miestä treffeille minun ja lasten ollessa kotona...koitin sanoa että lähtekää jostain muualta mistä naapurit ei näe...no eihän sitä nyt sentää ...pitäähän se kaikille näyttää. Kesä oli yhtä helvettiä, minua pahoinpideltiin, koska mulla oli muita miehiä vaikka miehelläni oli tämä nainen jota deittaili. Tapeltiin lapsista ja huoltajuudesta, netit yms puhelintiedot käytiin vaklaamassa ja muuta mukavaa. Tapeltiin talosta ja tavaroista ja uusi nainen kävi valkkaamassa kotoani mitä haluaa ja sen mukaan mitä tämän naisen mies vie uuteen kotiinsa. Tämän naisen mieshän löysi ensin itselleen uuden naisen ja tälle naiselle tuli kiire hankkia elättäjä itselleen....näin olen useista tahoista kuullut...tutun tuttujen kautta. Ja mun mieshän sitten piti valita kun muitakaan ei ollut saatavilla. Mies rukka jo meinasi jäädä mutta pelkäsi istä että kun sanoo uudelle muijalleen että hei hei niin mäkin paan sen pellolle!! Ja mikä parasta kun piina loppui ja mies muutti naisen luo kun hänen miehensä muutti uuteen kotiinsa...mies kävi edelleen mua naimassa etten saa vierailta miehiltä sukupuolitauteja :D ja mähän panin vaan siks että se oli nyt väärin tätä naista kohtaan vai oliko kun naimisissa edelleen oltiin silloin. Ja kun halusin vihdoin kirjoittaa avioeropaperit niin mies vinkui että mikä kiire nyt sitten on...että onko uusi ukko jo valmiina...että eihän tässä nyt kiire ole jne. Lapsille uhkasi kertoa että äiti on vienyt häneltä huoltajuuden että ei voi sitten nähdä lapsia usein..hmm no kerronko minä miksi, pahoinpiteli äiti vaan lapsethan näkivät nämä kerrat, mutta olivat silloin niin pieniä etteivät pysty muisatmaan...silloin kyllä oireilivat. HArmittaa vaan kun en tehnyt rikosilmoitusta vaikka rikosuhripäivystyksessä oltiinkin sitä mieltä. Piina on nyt ohi ja mieshän ei ole koskaan tehnyt mitää väärää ja minä valehtelen kaikille vaikka lääkärin lausunnot pahoinpitelystä onkin, mutta olen nyt maailman onnellisin lasteni kanssa enkä ole parisuhteessa. En tiädä kykenenkö siiihen enää koskaan...vaan pieni toive siitä elää edelleen..kirkko ja kesähäät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syytteen voi jättää 5 vuoden sisällä taphtuneesta tietääkseni?

      Poista
  9. Olin edelliskesänä töissä toisella paikkakunnalla ja eräänä iltana soittaessani silloiselle poikaystävälleni/avomiehelleni hän ilmoitti olevansa lähdössä matkalle seuraavalla viikolla. Mies väitti pitkään ilmoittaneensa asiasta jo aiemmin minulle, mutta taipui sitten myöntämään, että on varmaankin puhunut itsekseen. Tämän jälkeen huomautin, että samaisena viikonloppuna on minun syntymäpäiväni, minkä mies taas sanoi huomanneensa vasta lentoliput varattuaan, eikä asialle kuulemma voinut enää mitään. Seuraavan tunnin hän selitti huutavalle tyttöystävälleen, miten hän ei todellakaan ole unohtanut tämän syntymäpäiviä. Seuraavaksi kysäisin vielä, eikö hänellä tullut mieleen kysyä, josko minäkin haluaisin lähteä matkalle hänen kanssaan, kun kuitenkin monivuotisen suhteen aikana olin monta kertaa sitä ehdottanut. Ei ollut. Lopulta päädyin käytännössä kutsumaan itseni mukaan, maksamaan törkeän ylihinnan lennoista ja viettämään syntymäpäiväni mieheni vanhempien seurassa Saksassa. Viime viikolla kaveri sitten jätti minut, ja on varmaankin vielä vaan sitä mieltä, ettei koskaan ole unohtanut mitään tärkeää. Poissa silmistä, poissa mielestä ja niin edelleen.

    VastaaPoista
  10. Tapasin nettideittiprofiilin kautta ihan kummallisen tapauksen. Vaikutti ensin tosi fiksulta kundilta, kunnes jutut alkoivat olla ihan ihmeellisiä. Kehui jatkuvasti itseään ja saavutuksiaan, sekä työ- että ykstiyiselämässä. Tosiasiassa oli tavallinen it-alan duunari ja käytti bilehuumeita.

    Viimeisiä niittejä olivat, kun tyypin mielestä minun olisi pitänyt mennä salille katsomaan kun hän pullistelee rautojensa kanssa. Olihan hänkin käynyt minun harrastustani (hevosia) katsomassa.

    Viimeisin oli, kun hän totesi minulle ettei koiran tappamisesta saisi Suomessa mitään tuomiota. Elämäni kuulemma pyörii vain yhden "helvétin karvakasan" ympärillä, koira sitä koira tätä, ei voi jättää päiväksi/yöksi yksin ja täytyy ruokkia säännöllisesti. Koirani oli tällöin puoli vuotias pentu ja kaikki eläimen omistavat varmasti tietävät, että niistä täytyy myös huolehtia. Pelotti oikeasti, laittaako se postiluukusta myrkytettyjä lihapullia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisissä, jotka eivät voi sietää eläimiä, on jotain pahasti vialla. Tätä nykyään kyselenkin aina tätä asiaa jo alkutaipaleella ja homma loppuu lyhyeen, jos käy ilmi, ettei pidä koirista/kissoista tms.

      Poista
    2. Miten niin vialla? Itse siedän kaikenlaisia eläimiä vain pakosta. En ole allerginen tahi mitenkään traumatisoitunut, en vain tykkää niistä.

      Ja muutama potentiaalinen treffikumppani on jäänyt vain ja ainoastaan hevosharratuksensa takia. En voi sietää hevosia, muuta kuin leikkeleenä leivän päällä.

      Poista
    3. Tarinastani jäi mainitsematta, miten tämä tyyppi puhui aina toiveestaan hankkia itselleen sakemanni jonain päivänä.

      Toivottavasti ei koiraa hanki, jos asenne niiden hoitamiseen on tuo...

      Poista
  11. Olin 3 vuotta parisuhteessa, johon en koskaan kenenkään muun toivois joutuvan. Suhde alkoikin lupaavasti, ensimmäisten puolen vuoden aikana "erottiin" noin 5 kertaa, johtuen lähinnä siitä että Milla (nimi muutettu) ei ollu vielä täysin päässy yli exästä ja kävi varmaan useamman kerran paneen sitä. Aina oli joku tekosyy, paras oli ehkä se, että ei päässyt enää kotiin koska avaimet oli jääny sisälle ja alaovi lukossa. Näin ollen Milla oli mennyt omien sanojensa mukaisesti naapurissa asuvan exänsä sohvalle nukkumaan. Todellisuudessa tän exän pikkusiskon silloinen poikaystävä oli veljeni kaveri ja hänen tarinansa oli hieman toisenlainen. Milla oli todellisuudessa nukkunut tämän exän vieressä ja kovin hauskaa oli kuulemma ollu. Seuraavana päivänä Millan puhelimessa oli tältä exältä saapuneita viestejä "mitä toi eilinen oli, yhessä taas?" yms. Mitä tästä voi päätellä.

    Kaikesta huolimatta jostain kumman syystä päätin aina vain jatkaa suhdetta. No vajaan vuoden seurustelun jälkeen Milla ihastui toiseen jätkään, tekstaili ja liikkui ahkerasti kyseisen henkilön kanssa. Eräs tapaus tähän liittyen on jääny mieleen: - Oltiin Millan kotona ottamassa parit oluet ku sinne tuli tää Mikko (nimi muutettu), Millan uusin ihastus. Mikko oli Millan pikkusiskon/veljen kavereita ja sillä verukkeella pääsi sisään kätevästi. Noh, jossain vaiheessa Milla rupes haastaan riitaa mun kans, lopputuloksena sain lähteä kotiin, yllättäen. Sillon riitti siltä erää. Tilanteeseen täysin kyllästyneenä hommasin itelleni yhen illan jutun "kostoksi". Seuraavana päivänä menin tietysti kertomaan Millalle tapahtuneesta, jolloin erottiin jälleen koska olin pettäny häntä!

    Mutta kuinkas ollakkaan 2 viikon sisällä palattiin yhteen ja mentiinpä kihloihin asti. Tästä seuraavat 2 vuotta sujui lähes ongelmitta, ainakin ulospäin. Todellisuudessa luottamus Millaan oli täysin mennyt, Milla puolestaan ei ollu luottanut meikäläiseen missään vaiheessa, vedoten aiempiin parisuhteisiin joissa oli pettämistä molemminpuolin. Noh en koko suhteen aikana ollu päässy mihinkään yksin ja jos edes juttelin jollekkin naiselle Milla oli mustasukkanen. Jossain vaiheessa kävi sitte niin, että käänsin tilanteen myös toisinpäin: Jos mulla ei oo oikeutta mennä mihinkään, ei muuten mene Millakaan. No Jossain vaiheessa Milla rupes kuitenki käymään ulkona kavereiden yms kanssa, mutta meikäläinenhän ei luonnollisesti päässy edelleenkään mihinkään.

    Ainiin, ehkä on oleellista kertoa että noin puoli vuotta ennen suhteen päättymistä meille syntyi lapsikin, pieni poika. 5kk kaikki pyöri tietysti lapsen ympärillä ja oltiin näennäisesti onnellisia. Kävin töissä, Milla oli kotona lapsen kanssa päivät. Kun tulin töistä luonnollisesti jouduin hoitamaan lasta lähestulkoon yksin, kaikki viikonloput yms. Yhtä ainutta vapaapäivää en pitänyt, ainakaan yksin. Milla sensijaan meni suunnilleen miten tykkäsi.

    Eräänä Sunnuntai-iltana Milla oli koko päivän ollut menossa ja tuli kotiin syömään valmiiseen ruokapöytään ja syötyään ilmoitti että lähtee yöksi serkulleen ottamaan muutaman oluen. Olin juuri jäänyt kesälomalle ja Milla pystyi jättämään minut lapsen kanssa kaksin, vaikka oli ollut menossa vähintään joka viikonloppu ennen tätä. Silloin sanoin että jos nyt lähet, ni takas ei oo tulemista. Muutama tulinen tekstiviesti perään ja viikkoon ei oltu missään väleissä. Kävi ilmi että Millalla oli ollut juttua jonkun toisen ukon kanssa, jonka takia hän lopullisesti ilmeisesti lähtikin.

    Tottakai tunteet yritti päästä valloilleen ja päädyttiinpä sänkyynkin vielä muutaman päivän kuluttua. Seuraavana aamuna saatuaan mitä tuli hakemaan Milla lähti ja se oli viimeinen naula arkkuun. Enää en tämän naisen matkaan lähde, vaikka mikä tulisi. Tottakai jossain määrin joutuu olemaan yhteyksissä, yhteisestä lapsesta johtuen.

    Lopullisesta erosta on vasta 2 viikkoa ja pahimman hajotuksen yli olen päässyt. Jos sanotaan että miehet on sikoja, niin mitä ne naiset sitten on? Jumalauta mitä paskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Enää en tämän naisen matkaan lähde, vaikka mikä tulisi. Tottakai jossain määrin joutuu olemaan yhteyksissä, yhteisestä lapsesta johtuen."

      Mä vähän epäilen.

      Poista
    2. Niin, jäikö tämä lapsiparka äidilleen vai? Kiinnostiko ketään?

      Poista
    3. Isyystesti? Kerran pettäjä on aina pettäjä.

      Poista
    4. "Seuraavana päivänä Millan puhelimessa oli tältä exältä saapuneita viestejä "mitä toi eilinen oli, yhessä taas?" yms. Mitä tästä voi päätellä." Stalkkeri?

      "Tilanteeseen täysin kyllästyneenä hommasin itelleni yhen illan jutun "kostoksi"." Kypsä ratkaisu alentua samalle tasolle.

      "Ainiin, ehkä on oleellista kertoa että noin puoli vuotta ennen suhteen päättymistä meille syntyi lapsikin, pieni poika." Todella vastuullista jos suhde on tolla tasolla ollut alusta asti :/

      Poista
    5. sukupuolella ei ole mitään väliä siihen, kuinka paskamaisia jotkut voivat olla. tunnen montakin, niin miestä kuin naista jotka ovat jollain tasolla "ansainneet" tämän paskiaisen nimen. mutta onneks on vielä niitä hyviäkin tyyppejä... :)

      Poista
  12. Entinen mieheni oli todella väkivaltainen. Olin hänelle se nyrkkeilysäkki kun oli paha olla. Milloin lyötiin nyrkillä naamaan ja milloin heitettiin puolialasti rappukäytävään ilman muita vaatteita tai jääkylmään suihkuun tai välillä tulikuumaankin. Paheni sitten loppua kohden kun alkoi heittelemään kaapista sisään niin että nivelsiteet meni ja hakkasi niin kovaa että nenä murtui monta kertaa, potki päähän niin että kuuloluu meni poikki ja sitten viimeiset riidat oli jo sellaisia että yritti kuristaa vaan niin kauan että pyörryin ja kerran soitti äidilleni ja pakotti minut väkivaltaa käyttäen huutamaan kuinka huora olen ja tämän jälkeen kuristi minut tajuttomaksi. Suhde päättyi sitten siihen kun löysin miehen toisen naisen kanssa baarista sylikkäin. Heitin vaatteet jätesäkissä rappukäytävään ja laitoin viestiä perään että "hae vaatteet, hyvästi" Hän vielä yritti tuttua keinoa käyttäen käydä minun päälleni eteisessä, mutta jostain sain voimaa huutaa hänelle että "se on loppu nyt ja minuun et enää ikinä koske" ja löin häntä vielä nyrkillä naamaan. Sen jälkeen kukaan ei ole enää minua lyönyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että siihen päättyi suhde , kun miehen sylissä oli toinen nainen?!?
      Eihän noi edeltäneet tapahtumat nyt saiskaan ketään suhdetta päättämään.

      Poista
    2. Tämä arina vaan kertoo sen miten sietää kaiken paskan kumppanilta, mutta lopulta jokin pienikin asia saa ihmisen havahtumaan, että kaikki tämä on ollut todella väärin. Voisin veikata, että suurin osa parisuhdeväkivallasta ja parisuhteesta menee juuri tämän kaavan mukaan. Ja siis tuon jälkeen parantuminen masennuksestani kesti 2vuotta. Tuo oli vain vain se pahin osa tarinaa.

      Poista
  13. Seurustelin parikymppisenä erään ns. kunnon mammanpojan kanssa nelisen vuotta. Heidän perheensä oli ainakin tuolloin hyvin läheinen, ja näimmekin miehen siskoa ja hänen avomiestään, sekä perheen äitiä ja isää jossei päivittäin, niin ainakin viikottain.

    Aluksi oli hauskaa ja onnellista. Sitten jostain syystä seksiä oli enää pari kertaa kuukaudessa, myöhemmin jopa parhaimmillaan kerran parissa kuukaudessa. Ajattelin sen olevan ihan normaalia, vaikka halusin enemmän.

    Kerran löysin läppärimme tippuvalikosta raiskauspornoa, jota poikaystävä oli usein katsellut. Että tästäkö hän pitää?!

    Eniten ehkä loukkasi tämä: hän lähti kieliopistoon Espanjaan yhtenä kesänä, ja viipyi siellä lähes kolme kk. Säästin rahaa ja tuhlasin viikon lomani siihen, että menin häntä katsomaan. Perillä odotti mies, jota ei kiinnostanut edes viettää kanssani aikaa, vaan lähti esimerkiksi uima-altaalle kaupungin ulkopuolelle koulukavereidensa (kahden mimmin ja yhden jätkän) kanssa ja jätti minut yksin hotellilleni.

    Kaikki huipentui viimeiseen iltaani, jolloin liityimme miehen koulukavereiden seuraan ravintolaan. Ajattelin, että olisimme edes viettäneet viimeisen illan kahdestaan ja että hän olisi edes saattanut minut hotellilleni, mutta hän lähtikin asuntolaan samaa matkaa koulukavereidensa kanssa, kun "huomenna olisi koulua".

    Kun soitin hänelle Suomesta, hän kertoi, kuinka "vaikeaa oli olla", kun asuntolassa pyöri "suihkunraikkaita tyttöjä vain pyyhe päällään". Lisäksi hän kertoi, kuinka välillä kadulla kävellessä alkoi seistä, kun kaupungilla oli niin hyvännäköisiä naisia.

    Ja en vieläkään tajunnut lähteä, vaan olin YMMÄRTÄVÄINEN ja KILTTI tyttö! Ajattelin, että hän nyt vain on tuollainen, ketä pitää ymmärtää.

    Seuraavana kesänä hänen ollessaan jälleen vaihdossa Espanjassa, hän petti minua. Kaiken kukkuraksi hän soitti asiasta minulle itse juhannuspäivänä ja soiton jälkeen LAITTOI PUHELIMEN KIINNI, koska HÄNEN PITI OLLA ITSEKSEEN JA AJATELLA, MITÄ HALUAA. No voi HELVETTI! Jos loukkaa toista ja vielä toisessa maassa, niin ei se ole se LOUKKAAJA, joka saa laittaa sen puhelimen kiinni, vaan PETETYN on oikeus olla suuttunut ja saada keskustella pettäjän kanssa aiheesta.

    Lisäksi hän pyysi minua olemasta kertomatta pettämisestä kenellekään, ettei hänen "maineensa tahriinnu". Se oli pisin ja kuluttavin kesä ikinä. Ja kaikki, koska olin KILTTI ja YSTÄVÄLLINEN ja REILU tyttö.

    Miehen palattua pettäjäkesältään, esitimme hetken kaiken olevan hyvin, eikä pettämisestä tiennyt tuossa vaiheessa kukaan. Lopulta se tuli ulos yhtenä iltana terassilla ollessani ulkona tyttökavereiden kanssa. Illalla sanoin miehelle, että kuule, ajattelin muuttaa takaisin omistusasuntooni, johon hän reagoi sillä, että soitti äidilleen, etten minä päästä häntä kotiin. Lisäksi hän vihjaili äidilleen, että minulla olisi joku toinen.

    Ilmeisesti perhe ei vieläkään tiedä lopullista syytä eroomme. Toivon miehen tajunneen, kuinka hän on tuhonnut pienen osan luottamustani miehiin.

    Pettäminen aiheutti osaltaan seuraavan suhteen myrskyt, kun luottamuspula ja miesviha kohdistui uuteen kumppaniin. Olen todella pahoillani käyttäytymisestäni seuraavassa suhteessa.

    Pettäjämies on myöhemmin kirjoittanut minulle pitkän sähköpostin, jonka olen säilyttänyt ja jota olen lukenut aina silloin, kun katkeruus vanhaan nousee pintaan. Pitäisi varmaan lukea se taas.

    En tiedä miksi yhä vellon tässä asiassa, että muistan kaiken niin tarkasti, enkä osaa unohtaa. Haluaisin unohtaa. Vaikka yritän olla asiallinen, niin silti vähän toivon, että Pettäjäexä on saanut kokea saman kumppanin nujerruksen, minkä minulle aiheutti, tai jopa pahemman. Lisäksi toivon, että hän on päässyt itsenäistymään äidistään ja siskostaan, koska on jo 30-vuotias.

    Mammanpoika, Pettäjäexä, raiskauspornon suurkuluttaja ja ihmisen nujertaja, toivottavasti elämä on opettanut sinut tavoille ja osaat nykyään kohdella naisia, kuten pitää.

    Ei koskaan enää näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet ei osaa jättää ja naiset jättää vasta kun niillä on toinen mies.

      Poista
  14. edellisen ukkoni kanssa seurustelin melkein neljä vuotta yhtäsoittoon, välissä sen viis eroa, joista viimeisimmän jälkeen välit laitettiin poikki (kiitän hyvä ystävätärtäni suuresti avusta, en ois päässy irti tyypistä ilman häntä). tyyppi oli narsistinen pentu, sovistinen kusipää joka repi kaiken irti ihmisistä. oli se sihten rahaa tai palveluksia. petti sen minkä kerkisi ja piti useampaa suhdetta pystyssä yhtä aikaa, joista yksi oli aina se "vakio-pano". heti kun kyllästyi vaihtoi naista tai miestä vakkariksi. aina palasi takaisin eksiinsä jossain vaiheessa ja viekotteli takaisin, jopa nenäni edessä. piti yllä salasuhdetta iso-veljeni ex-kihlatun kanssa sen puoli vuotta, ja silti yritti koko ajan salata asian vaikka asia tuli julki.(jatkuu)

    VastaaPoista
  15. oli lapsellinen kuin mikä ja suuttu heti jos asiat eivät menneet niin kuin hän haluaa. yritti useaan otteeseen ehdotella naisillensa et "hei ala nyt seurusteleen naisen kanssa, ei minua haittaa vaikku sinulla olisi kaksi rakasta yhtä aikaa!" siinä toivossa että hän saisi kimppakivaa. ja hän on ollut tosissaan. hyvin useaan otteeseen hän on käskenyt tai toivonut eksiään uuteen suhteen, mutta vain niin kauan kuhan hän itse sai vielä tältä persettä tai pillua. hän lainaili aina rahaa koska "eläkkeellä ei paljoa elä" vaikka sai joka viikko sen 100€. valitteli koko ajan epilepsiaansa ja sanoi sen olevan "muka niin paha", vaikka oikeasti ei ollut. pisti asioita sen piikkiinkin jopa. väitti että "hänelle voi tulla black-out ja hän tekee kaikkea mitä ei edes tarkoita!"-sarjassamme jopa lyö. hän on useampaa exäänsä heitellyt seiniin ja lyönyt. epilepsiaan ei liity mitään "black-out"-kohtausta, vaan epilepsia on aina se sama. (jatkuu)

    VastaaPoista
  16. yritti vaan saada syyn olla väkivaltainen. hän on myös raiskannut ja hyväksikäyttänyt paljon naisia, ja kaverini mukaan on vieläpä pedofiliaa harrastanut, siitä en sen kummemmin tiedä. väittää kovasti että hänet potkittiin kokki-koulusta epilepsiansa takia ja oli kuulema muka joka päivä koulussa ja kaikkea muuta vastaavaa. ystävältäni sain tietää aivan toista. hänen oma äitinsäkään ei edes tiedä kaikkea mitä hän on tehnyt, vaan sokeasti puolustaa poikaansa ja lainaa tälle rahaa, ostaa ruuat ja tuo lahjoja melkein aina kun poika haluaa. hän pyysi äidiltänsä rahaa melkein aina kun "näki tarpeelliseksi". viime syksynä hänen äitinsä osti hänelle kauan kinuamansa astianpesukoneen 28v. (jatkuu)

    VastaaPoista
  17. lahjaksi 300:lla eurolla, ja HETI oli pyytämässä lissää rahhaa! eri toten kun halusi mennä baariin "laulamaan karaokea nätisti muitten kanssa", ja kauheena valitteli kun ei ollut varaa vaikka oikeasti olikin. väitti ettei edes kuulema voinut kunnolla juoda ja äksyili kauheana, kun oli ollut yhteisten tuttujen kanssa puhetta että otetaan joskus meillä kaljaa ystävän lomien kunniaksi. vaan ei! kun hän ei voi pahemmin juoda niin ei hän halua! paria päivää ennen tapahtumaa tuli täysin kännissä kotia ja eikun valitus vaan jatkuu. hän ei halua juoda kotona koska on AINA pakko olla karaoke.(jatkuu)

    VastaaPoista
  18. häntä ei kiinnosta mihin muut haluaa tai minne he iältään pääsevät, koska KARAOKEEN ON PAKKO PÄÄSTÄ SAATANA! ja kun menet hänen kanssaan baariin niin että voisitte pitää hauskaa koko porukalla, niin EI kun sehän mennee heti puoltuttujen ja tuntemattomien sekaan juomia ja tupakkaa kinuamaan vaikka olisi ollut puhetta että ihan vaan kaveriporukalla oltaisiin oltu liikkeellä ja kerrankin juotuna yhessä kun ei kaikilla ole vapaita niin paljua kuin tällä kyseisellä "haluamattaan työttömänä"-tyypillä. (jatkuu)

    VastaaPoista
  19. tyyppi KAUHEANA valitteli sitä kun ei saa kunnolla tehä työtä ja oikein haluaisi mutta heti kun tulee sellainen paikka vastaan missä hän voisi edes sen yhen päivän verran olla työkkärin/sossun puolesta, palkat kohillaan ja nämä niin EI! ei käy ei koska "se ei ole sellainen kuin hän itse sen haluaa olevan!" ja eiköhän näitä "ahkeran työmiehen" poissaoloja ja sepiksiä siitä miten "hälle tuli epilepsia kohtaus bussissa joten joutu tuleen kotia nukkumaan" alkanut kertyä. ja minulle vielä valitteli siitä et olin kotona kipeänä enkä mennyt kouluun. KIPEÄNÄ! käski kouluun! ei vittu kipeänä mennä muita sairastuttaan ja vieläpä keskellä pakkasia! (jatkuu)

    VastaaPoista
  20. ja kun kouluja lopettelin eikä ollut enää tarvetta saatika syytä käydä siellä niin sama virsi! ihan vaan jotta hän voisi yksin olla kotona ja tuoda kenet ikinä naisistaan haluaisikaan! kyllä semmoisen syyn huomaa pitkän tuntemisen jälkeen. kaikin puolin tyyppi on karmea, itsesääliä keräävä, narsistinen, sovinistinen kusipää, josta kaikkien naisten sekä miesten pitäisi mahdollisimman kaukana. tyypin kanssa ei edes voi keskustella mistään teidän välisistä ongelmista ilman että heti on uhriksi tekeytymässä ja niiin surkuttelemassa elämäänsä tyyppi on! ja voi sitä vastaamisen ja vastuun välttelemistä! (jatkuu)

    VastaaPoista
  21. ja sellainen tyyppi muka haluaa lapsia, sen näkee että hän vihaa niitä eikä voisi sellaista vastuuta kenestäkään ottaa, kun ei edes suhteestaan voi huolta pitää!
    tyypistä voisi kirjoittaa vaikka ja mitä näiden vuosien varrelta, mutta pakko kiiruhtaa asioille, joten jätänpä tämän näin "lyhyeen".
    tyyppi on joensuun karsikosta, varokaa!
    -karkera exä jonka elämän tyyppi tuhosi, samoin kuin iso-veljeni elämän ja suhteen. kuin myös satojen muiden naisten ja miesten elämän. (jatkuu)

    VastaaPoista
  22. En ollut koskaan parisuhteessa tämän henkilön kanssa, mutta se oli sellaista yhdessä oloa ja melkein parisuhteeseen menemistä.
    Meillä oli juttua siitä lähtien, kun täytin 18-vuotta.
    Hän oli yötä luonani ja toi mukanaan pitsoja sekä suklaata. Kävimme yhdessä hänen autollaan monesti ajelulla ja hän vei minut joka aamu kouluunkin. Ostin hänelle jopa T-paidan.
    Huhtikuussa pääsiäisen aikaan käytin häntä näytillä perheeni luona. Mummollani oli samana päivänä myös synttärit, joten niitäkin juhlittiin. Mummoni kun tapasi tämän herran niin tokaisi hän: Tervetuloa sukuun. Kyseinen mies otti tämän huumorilla, mutta myöhemmin selvisi, että olikin nyrpääntynyt tästä. Hän lähtikin pian karkuun eli livohkaan autollansa. Sanoi, tämän pois lähtemisen syyksi: Ajattelin, että haluatte viettää juhlia perheen kesken. Huomasin, tämän läpi valheen.
    Pääsiäisen jälkeen, herra ei enää käynyt luonani ja ei puhunut minulle enää koskaan. Olen kysynyt usein, miksi näin teki ja jätti yhtäkkiä. Eipä ole syytä kuulunut, minulle on sanottu että pitäisi tietää syy, muuten kalvaa mieltä koko loppuelämän. Myönnän, että käy välillä aina mielessä päivittäin miksiköhän teki noin.
    Huomioin vielä, että herra täyttää tänä vuonna 25v ja itse olen nyt 19v ja vuosi tästä on jo aikaa. Tämän jutun seurauksena minun loppu vuoteni koulussa meni hieman huonosti, mutta opettaja ymmärsi miksen ole koulussa ja laihduin sekä masennuin tämän takia. En voisi antaa koskaan anteeksi tälläistä kohtelua. Lisään vielä, että kyseinen herra on luokallani ja tämä jos mikä on lisännyt vihaani häntä kohtaan.
    Haukkui minua jopa julkisesti luokassa kaikkien kuullen: Eihän se (nimeni) puhu koskaan mitään. Ja on juorunnut minusta muille ihmisille pahaa, vaikka itse en ole tehnyt mitään. Lisäksi myös sanoi minulle Facebookin chatissä: Kun sulle puhuu, tuntuu kuin puhuisi seinille.
    Onnekseni en ole tuon ihmisen kanssa yhdessä, kun paljastui tuollaiseksi. Ihmiset sanoivat oikein, että ansaitsen parempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa ihan siltä, että tyyppi ei vain halunnut mitään vakavaa teidän välillenne. :l
      olisi kyllä voitnut kertoa syynkin! kauheaa kun tuollainen jää kalvamaan :O

      Poista
    2. Luulen, että kaveri oli kiinnostunut susta mutta ei ollut valmis parisuhteeseen ja halusi edetä hitaammin ja ei olisi halunnut tavata perhettäsi ennen kuin virallisesti olisitte päättäneet seurustelevanne ja siitä hän oli vihainen sinulle ja lopetti tapailemisen kokonaan. Jälkeenpäin hän on analysoinut miksei halunnut seurustella sinun kanssaan ja on syyksi tajunnut halunneensa sosiaalisemman/puheliaamman tytön. Luulen, että teillä on ollut liikaa ikäeroa(sä olit liian nuori hänelle) ja mies ei ollut valmis sitoutumaan.

      Poista
  23. 15 v parisuhteessa tämän miehen kanssa...myrskyisä suhde, johon kuului hänen puoleltaan väkivaltaa, sekä henkistä että fyysistä ja myös pettämistä. Hän myös kertoi "kokemuksistaan" ennen minua: oli kuulemma jollain bussimatkalla puhunut telepaattisesti jonkun ihmisen kanssa, nähnyt paholaisen ym., oli kuulemma saanut jotain "voimia", kun oli käynyt mummunsa haudalla. Jos hänen bisneksensä menivät välillä pieleen, luuli aina,että joku aiheuttaa sen ajatuksillaan. Kysyi minultakin usein, että olenko ajatellut/toivonut hänelle käyvän huonosti, se hänen ajatusmaailmassaan vaikuttaisin hänen bisneksiinsä. Joskus, kun olimme kotona, hän kännissä ja minä selvinpäin ja kaikki lapset kotona (minun tyttöni teini-ikäisiä ja heidän poikaystävänsä meillä), huuteli minulle yläkerrasta kovaan ääneen, että "anna pillua!" Jumankauta, että hävetti! Oli mielestään niin suuri naistenmies muutenkin, ja kertoili minulle suhteen alussa aiemmista naisseikkailuistaan yksityiskohtaisesti. Oltuamme puoli vuotta yhdessä, olimme Tallinnan risteilyllä, jossa meille tuli iso riita. Kotikaupunkiin päästyämme, veti minua turpaan. Lähdimme autolla kotia kohti (hän ajoi kännissä), ja riita jatkui. Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että nyt kannattaa olla hiljaa. Jälkeenpäin hän kertoi, että hän oli suunnitellut, että ajaa syrjäiselle metsätielle ja tappaa minut sinne, mutta koska hiljenin, muutti mieltään. Sanoi minulle suhteen alussa, että jos emme asu yhdessä, ei pysty olemaan uskollinen..mutta eipä pystynyt olemaan sittenkään. Kun aloin odottamaan yhteistä lastamme, ensimmäinen kommentti oli, että kenenköhän neekerin sekin on. Nuomrempaa lastani ensimmäisestä avioliitostani kohteli, kuin hän olisi syntipukki kaikkeen mahdolliseen,epäili häntä jatkuvasti esim. varastamisesta. Ei tykännyt, että menisin opiskelemaan ammatin, siitä ei kuulemma olisi mitään hyötyä ja sitten kun sain kerättyä sen verran vahvuutta,että hommasin opiskelupaikan, epäili jatkuvasti minulla olevan jotain peliä miespuolisten opiskelukavereitteni kanssa. Olisi halunnut minun tekevän töitä omissa bisneksissään, joka taas ei minua kiinnostanut. Kun olimme naimisissa, hänellä oli firmastaan isot tulot, minulla paljon pienemmät, ja kun minulla ei ollut rahaa, sanoi, että "vitun köyhä, mee töihin". Mutta aina kun aloin tekemään asian eteen jotain, hän lyttäsi minun ideani. Ja silti minä maksoin vuokrat, sähkölaskut ym. arkimenot. Hänen rahansa menivät pääasiassa juhlamenoihin, omiin ja yhteisiin. Eron jälkeen olimme sopineet, että hän maksaa elatusmaksun minulle käteen. Soitin hänelle ja pyysin sen kuukauden elaria, niin hän sanoi olevansa terassilla ja että voisin sen hakea sieltä. Olimme sopineet summaksi saman kuin mitä kelasta maksettaisiin. Kun menin terassilla, hän oli juuri tarjoilemassa ihmisille paukkuja ja heilutteli kädessään 50 eurosten rahatukkoa. Ja sitten hän alkoi tinkaamaan, että jos hän maksaisikin vain 100 euroa elatusmaksua, vaikka summan piti olla 140 euroa! No, en tietenkään siihen suostunut, ja naapuripöydästä joku mies tuli onneksi sanomaan oman mielipiteensä asiasta, ja ex-mies maksoi kiltisti. Nyt on erosta jo neljä vuotta ja olen jo uudestaan naimisissa, tällä kertaa onnellisessa ja tasavertaisessa suhteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että nyt kannattaa olla hiljaa. Jälkeenpäin hän kertoi, että hän oli suunnitellut, että ajaa syrjäiselle metsätielle ja tappaa minut sinne, mutta koska hiljenin, muutti mieltään."

      Hyi että... Onneksi olet löytänyt jonkun paremman itsellesi !

      Poista
  24. Olin nuorempana ihan hirveä kaikille kumppaneilleni. Ihastuin todella helposti uusiin ihmisiin enkä osannut päättää kenestä tykkäsin milloinkin. Tästä kärsi esim. todella pahasti ensimmäinen poikaystäväni. Seurustelimme 9 kk, jätin hänet, seurustelin hetken hänen kaverinsa kanssa, sitten halusin hänet takaisin, seurustelimme puoli vuotta ja jätin hänet taas. Pussailin monen hänen kaverinsa kanssa. Ja kuitenkin pitkän aikaa halusin palata hänen kanssaan yhteen. Olin niin paskamainen kuin vain voi olla. Hän taas oli niin herttainen ja herkkä kuin vain voi olla. Kuulin myöhemmin, että hänelle jäi vakavia arpia meidän suhteestamme; ei voinut enää kehua tyttöystäväänsä kauniiksi, koska pelkäsi tyttöystävän jättävän hänet tajutessaan olevansa kaunis. Ja tämä minun käytökseni vuoksi.

    Myös moni muu poika sai kärsiä oikuttelevaisuudestani. Petin yhtä hullun ihastuksen vuoksi. Itse sain sitten kärsiä karvaasti kun muutama muu poikakaveri vain yhtäkkiä lopetti suhteen.

    Nyt olen vihdoin tasapainoisessa suhteessa ja osaan hillitä ihastumisiani. En todellakaan voisi koskaan pettää nykyistä kumppaniani, sillä rakastan häntä liikaa.

    Nuorena en osannut rakastaa. Leikin vain poikien tunteilla.

    VastaaPoista
  25. Ex-miesystävä ja lasteni isä on väkivaltainen narkomaani, joka alussa vaikutti varsin kultaiselta. Hän onnistui musertamaan itseluottamukseni, muuttamaan vaate- ja musamakuni, pistämään välit poikki ystäviini...hän onnistui tekemään minusta hiljaisen ja varovaisen hissukan. Suhde kesti vain noin vuoden, mutta lopullinen eroprosessi vei vielä 4 vuotta päälle. Mies pahoinpiteli minua odottaessani ensimmäistä lastamme, mitä on nyt vaikea hyväksyä. Ts. syyllisyys vainoaa minua edelleen, ja kysymys MIKSI? Miksi minä-joka olen älykäs, koulutettu ja sympaattinen nainen, saatoin jättää vakituisen miesystäväni ja lähteä tämän skitson mukaan!
    Toinen lapsi sai alkunsa "ystävyydestä", jossa elimme vuosia. Olin joutunut jo pakenemaan miestä entiseen kotikaupunkiini, koska hän tuli häiriköimään ja huorittelemaan parvekkeen alle, ja toisessa asunnossa hän saapui parvekkeen ovesta olohuoneeseen kesken iltapalan.
    Lopullinen ero tapahtui vasta kun tytär syntyi ja minä löysin hyvän terapeutin.
    Sain kaksi lasta, mutta menetin kyvyn rakastua. Vieläkin kerran viikossa käyn terapiassa, ja kasaan itseluottamukseni palasia. Olen kyllä päässyt sen verran yli, että pystyin viemään lapset tapaamaan miestä. Hän käyttäytyi melko hyvin ja asiallisesti, vaikkei kunnossa olekaan.

    VastaaPoista
  26. Kaikki alkoi ihan hyvin. Oltiin onnellisia, tehtiin kaikkee kivaa ja homma sujui. Kaikki alkoi pikkuhiljaa kuitenkin muuttumaan. Poikaystäväni stressautui helposti ja välillä hän sanoi itkien haluavansa taukoa. Taukoa ei koskaan tullut, vaikka se olisi voinut olla meille hyväksi. Noin vuoden seurusteltuamme, riitamme muuttuivat suoraksi huudoksi. Minä vihaan riitelyä, mutta poikaystävä oli aina haastamassa riitaa. Kerran kysyinkin kesken riidan mitä hän haluaa minun sanovan. Hän käski pistämään vastaan. Lopetin rauhallisen puhumisen ja huusin kurkku suorana. Siinä vaiheessa hän hyökkäsi kiinni. Loppujen lopuksi minä taisin pahoinpidellä häntä pahemmin, paniikissa tosin. Hän oli päälläni, enkä saannut häntä pois. Kun pääsin miehen alta pois, lähdin. Jatkoimme yhä yhdessä, sovimme ja kaikki oli mukamas hyvin. Kumpikaan ei kuitenkaan luottanut mieheen ja homma kaatui täydellisesti. Pelkäsin häntä. Lopulta rakastuin yhteiseen ystäväämme, petin hänen kanssaan poikaystävääni. Ystävä ei kuitenkaan ollut minusta kiinnostunut, vaikka niin vaikuttikin, ja lopulta huomasin olevani ilman poikaystävää sekä ystävää. Heistä tuli episodin jälkeen parhaat ystävykset. Ero ja pelko väkivallasta saivat minut masentuneeksi ja lopulta sairastuin lievään syömishäiriöön.

    VastaaPoista
  27. Eksäni oli näennäisesti fiksu, sivistynyt ja kohtelias, mutta totuus päin omaa naamaa oli vähän toista. Sain kuulla, miten perheeni ei ole fiksu, koska vanhempani eivät ole korkeasti koulutettuja ja sisaruksienikin koulumenestys on ollut vähän mitä sattuu. Itse en kuulemma ollut niin hauska kuin kuvittelin enkä todellakaan kaunis. Kauneuden puute sitten johti siihen, ettei eksäni muna seissyt, vaikka vika taisi todellisuudessa olla siinä, että tavatessaan minut tyyppi oli täysin kokematon. Seksiä kivempaa oli porno, mahdollisimman isotissisillä tytöillä tottakai, koska minulta ne puuttuu.

    Melkein vielä jaksoin perheeni ja oman ulkonäköni kritisoinnin, mutta hermo alkoi mennä siinä vaiheessa, kun yhteiseen asuntoon muuttaessa jätkällä alkoi olla valitettavaa joka asiasta. Ruokalaskut jaettiin aina sentilleen tasan, ja jos ostin vain itselleni jotain, niin ei tullut mieleen, että mies olisi sen voinut kaupassa maksaa. Kerran ko. tapaus sai tappelun aikaiseksi jopa siitä, että käytän liikaa vessapaperia, jota hän joutuu maksamaan. Tappelimme myös siitä, että olin syönyt miehen äidin antamia ruokia ilman lupaa.

    Yhden kerran toin miehelle lahjaksi karkkia, taisi olla neekerinsuukkoja. Tarjosi minulle yhtä, kieltäydyin. Seuraavana päivänä alkoi sitten aamukahvin kanssa tehdä mieli jotain makeaa, joten päätin syödä suukkoni silloin. Seurauksena armoton riita siitä, että olin mennyt ja lupaa kysymättä syönyt suukon, jonka kyllä edellisenä päivänä olisin voinut syödä, mutta seuraavana päivänä lupaa ei enää herunutkaan.

    Kaikki riidat olivat samaa tasoa, uskomattoman pienistä ja mitättömistä asioista.

    Eron jälkeen uhkaili, että tuhoaa välini ystäviini ja yhteisiin tuttuihin. Yhteiset tutut taisi kyllä lähinnä pelästyä, kun mies jatkoi katkeraa paatostaan Facebookissa julkisesti.

    Paska juttu, mutta tulipahan tehtyä. En muistele hyvällä.

    VastaaPoista
  28. Erottuani väkivaltaiseksi muuttuneesta poikaystävästä hän levitteli ympäriinsä juttuja siitä, miten olin valehdellut pahoinpitelyistä poliisille rahan takia. Varmaan häpeän takia, mutta luulisi että olisi voinut olla myös puhumatta asiasta kaupungilla ollenkaan! En usko, että kukaan haluaa käydä läpi jotain noin leimaavaa, nöyryyttävää ja kivualista vahingonkorvausrahojen takia, mutta jotkut ilmeisesti uskovat. Asian arvokkain opetus oli se, että itse aloin elää parempaa elämää, ja lisäksi näin ketkä ovat oikeasti kavereitani.

    VastaaPoista
  29. Hei ystävä! Tiedät kyllä näitä tarinoita, mutta kirjoita vielä tänne jotain :) Eräs ex oli noin 10 vuotta vanhempi,kolmekymppinen "poika". Tuntuu jälkeenpäin surulliselta, että ihmiset oman epäkypsyydensä kautta aiheuttavat paljon kärsimystä varsinkin jos on kyseessä nuori parikymppinen tyttö. No mutta laitetaas jotain tilanteita. En tiedä mikä siinä pojassa oli, taisin ihastua hänen hurmaavaan lähestymistapaan jolloin hän kurkki nuorten naisten hameenalle pubeissa. Sellainen perinteinen "olen ääliö, raukkamainen ja huono ihminen" siksi minuun kannattaa ihastua.. Mikä meitä naisia on oikein vaivannut??? Itseä vain voi syyttää.. Muistan kuinka kerran itkin pissatulehdustuskissa lattialla ja yritin olla hajoamatta tuskaan. Toinen pelasi vieressä tietokoneella luurit päässä, eikä pahemmin empatiaa herunnut. Sain myös tietää että silloinen poikaystävä kantoi sukupuolitautia, mutta hän kertoi siitä vasta kun olimme olleet ilman kumia. Reilua! Jokatapauksessa kyseessä oli ei-ystävyyteen tai tasavertasuuteen perustuva parisuhde. Tällähetkellä en kutsuisi edes parisuhteeksi. Kaverit meni kaikessa aina edelle. Ihmettelin asennetta "naiset vaihtuu, kaverit pysyy". Mitä tämä kertookaan ihmisen arvoista. Eikö parisuhde juuri perustu ystävyyteen? Sellainen "bändäri" meininki. Kaksi ihmistä, joista toinen ei osaa kohdata toista, olla läsnä ja ilman roolia. Raskasta.Toivotan hänelle kaikkea hyvää ja erityisesti rauhaa :)Paljon olen häneltä oppinut.

    VastaaPoista
  30. Tasan vuosi sitten tapasin Oululaisen miehen, joka oli muuttanut pääkaupunkiseudulle töiden perässä. Ensitapaamisesta lähtien olimme erottomattomat. Vähitellen hän tutustui lapsiini ja aika nopeasti aloimme miettimään yhteen muuttoa. Mies kävi Oulussa jokatoinen vkoloppu, koska hänellä oli siellä 2 lasta "entisestä avioliitosta" (näin minä luulin). Muutoin vietimme kaiket ajat yhdessä.Ehkäisystä huolimatta, tulin raskaaksi. Emme todellakaan sunnitellut haluavamme kumpikaan lisää lapsia, mutta joku korkeempi taho sen päätti meidän puolesta. Raskaus oli shokki, mutta ajattelin että kun kerran tässä ollaan yhteen jo muuttamassa ja toisiamme rakastamme yli kaiken, Niin ei lapsen saaminen voi olla niin kamala asia. Pikkuhiljaa kypsyimme ajatukseen, että meille syntyy yhteinen lapsi.Elin suuren muutoksen ja ilon aikaa. Oman avioeron jälkeen en olisi koskaan osannut kuvitella että elämääni tulisi vielä niin paljon iloa ja rakkautta.
    Eräänä vkoloppuna, miesystäväni lähti Ouluun katsomaan lapsiansa ja minä lähdin käymään ystäväni syntymäpäivillä. Siellä törmäsin meidän yhteiseen tuttuun ja vaidettiin kuulumisia.Minä onnellisena taputtelin masuani jota ei voinut enää piilossa pitää ja kerroin vauva uutiset. Miesystäväni kaveri oli aivan ihmeissään. Sanoi että, etkö sä tehnyt abortin? Minä kauhuissani, en todellakaan! Mies: ajattelin että teit abortin, kun sun "miesystävän" vaimokin on raskaana. Minä: ???????????????????. Sitä tunnetta mitä sillä hetkellä koin, ei voi edes sanoiksi pukea. Tuntui kuin koko elämänpohja katosi altani ja suru mursi sydämeni.
    Totisinta totta kaikki oli: Miesystäväni ei ollut koskaan eronnut aviovaimostaan ja kävi leikkimässä siellä kotia jokatoinen vkoloppu. Mies eli kirjaimellisesti kaksoiselämää.
    Luulin että tälläistä tapahtuu vain kauniissa ja rohkeissa, mutta tämä kaikki tapahtui minulle omassa elämässäni.
    Olin surun murtama, vihainen ja katkera. Mutta pikkuhiljaa käänsin kaiken positiiviseksi: Minulla oli jo aivan ihanat lapset ja uusi vauva tulossa. vauva toisi elämäämme niin paljon iloa ja rakkautta, siihen emme tarvitsisi ketään miestä. Varsinkaan mitään paskahousu luuseria... pärjäisin omillani aivan loistavasti ja niin pärjään tulevaisuudessakin.
    Sitten eräänä aamuna kun heräsin töihin, kävin vessassa ja huomasin että vuodan verta. Lähdin sairaalaan ja siellä todettiin, että vauva oli kuollut... mitään ei ollut enää tehtävissä. Tästä kaikesta toivun edelleen ja sitä menetyksen määrää ei voi käsittää. Minä pystyn elämään kaiken tapahtuneen kanssa ja pikkuhiljaa voimistun. Sitä en tiedä miten se paskahousu pystyy itsensä kanssa elämään, sen kaiken jälkeen mitä tuskaa ja surua on toisille tuottanut. En toivo hänelle elämässään mitään hyvää, toivon että elämä tulee koettelemaan häntä kaksinkerroin pahemmin. Säälin hänen aviovaimoaan ja lapsia, kukaan ihminen ei ansaitse elämäänsä noin sairasta ihmistä.

    VastaaPoista
  31. Eron hetkellä tietysti kinasteltiin tavaroiden jaosta, että minkä on kukakin maksanut jne. Parisängystä mies jaksoi vängätä, että hän on siitä puolet maksanut. Hain isoisältäni moottorisahan ja laitoin sängyn keskeltä puoliksi. Siinä on sun puoles, prk, ei tarvii kitistä. Naapureissa tuo moottorisahan pärinä kerrostaloasunnossa herätti vähintäänkin kiinnostusta. Järjestivät varmaan juhlat, kun muutettiin pois :)

    VastaaPoista
  32. Olin kaksi ja puoli vuotta suhteessa erääseen taiteilijaan... Alussa kaikki oli kivaa ja uutta... Paitsi minähän maksoin kaikki yhteiset menot, kun miehen oli pakko joko ostaa tupakkaa, viinaa tai sitten vain pelata loput rahat mitä oli jäljellä. Minä painoin hikihatussa töitä ja herra vaan loikoili sen kesän. Noh syksy alkoi ja herran perheessä ei ollut kaikki hyvin, joten mies heitettiin pihalle ja siinä sitten etsiskeltiin yhteistä asuntoa. Mentiin jopa kihloihin! Edelleen minä maksoin suurimman osan menoista ja jos en esimerkiksi ostanut herralle tupakkaa(en itse polta) niin siitä seurasi kauhea mökötysriita. Aina kun olisi pitänyt yhdessä viettää aikaa, niin mieshän vain tekstaili kavereilleen ja sävelsi musiikkia. Ei puhunut mistään ongelmista minulle, vaan jakoi ne eteenpäin koko yhteiselle kaveripiirillemme. OMINA VERSIOINAAN. Muistan kerran, jolloin meillä oli pienet pippalot ja muutama kaveri siis käymässä... Menin vessaan ja tulin takaisin, niin mies oli erään kaverin kanssa parvekkeella juttelemassa. No ei siinä mitään, olisihan voinut ensin tarkistaa ettei vaan vahingossa ikkuna ollut auki. Hupsista. Kuulin siis kaiken sen haukkumisen. Ja kun itse yritin kysellä että missä mättää, niin mies vain mökötti. Viinaa piti saada joka viikonloppu, vaikkei rahaa ollutkaan. Hän kertoi kavereilleen etten päästänyt häntä juhlimaan, vaikka hän olisi saanut mennä ihan miten tahtoi. En vain antanut rahaa. Jos miehen herätti aamulla liian aikaisin niin tuli nyrkistä. Jos sanoi väärän sanan tuli nyrkistä... Suhteemme loppui lyömiseen. Hän kertoo vieläkin tarinaa, kuinka minä hakkasin häntä ja olen ihan paska ihminen. Olisi vain pitänyt mennä poliisin puheille jo ajat sitten.
    Kyseinen mies muutti pois luotani.. Ensin hän taisi mennä vanhemmilleen... Sitten hän muuttikin naapuriini. Myrkyttää yhä kaveripiiriäni kertomalla omia tarinoitaan minusta. Satuttiin kerran tulemaan baarista samaan aikaan pois päin, niin hän kertoi että haluaisi vielä olla kanssani ja ei olisi ikinä halunnut päästää minua pois. Seuraava minkä muistan kyseisestä illasta on se kun hän hakkasi minua ja tiputti rappuset alas.

    Nykyään olen onnelisesti parisuhteessa ja häätkin on tulossa. Exä on hyvin katkera tästä ja sabotoi minkä kerkeää.

    VastaaPoista
  33. Entinen voisin sanoa miesystäväni oli minua kuusi vuotta vanhempi, ensimmäiset puoli vuotta olivat upeaa aikaa. Hän vei minut korkeasaareen, leffaan ja tuli käymään koululla (kävin koulua kaukana viikonloppuisin) mutta sen jälkeen asiat muuttuivat ja pahasti. Hän alkoi olla etäinen ja ainoa mahdollisuuteni nähdä häntä oli että menen itse hänen luokseen. Olin neitsyt vielä sen puolenvuoden jälkeen. Ensin hän halusi että alkaisin käyttämään koiran kaulapantaa, sen jälkeen hän alkoi kertoa mitä muuta pistää päälle, myöskin alkoi käydä niin että kun pääsin hänen kotiovesta sisään niin hän alkoi haluta että riisuisin koko ajaksi mitä olin hänen luonaan. Pian hän alkoikin sitten käyttämään minua potku ja nyrkkeily säkkinään. Hän sitoi silmäni ja suuni, Sitoi käteni kiinni leuannosto tankoon ja alkoi potkia ja lyödä. Joskus ilman syytä ja joskus syynä oli etten toteuttanut hänen tyhmältä tuntuvia toiveitaan, Lyömistä ja potkimista oli muutenkin, Hänestä oli myös mukava vetää kaulapannastani (kuristava) tai vyöllä lyöminen rinnoille ja muuten oli hauskaa. Joskus ilman syytä ja joskus syynä oli etten toteuttanut hänen tyhmältä tuntuvia toiveitaan Kuten pessyt lusikkaa ilman käsiä tai minulle erittäin suuren ongelman aiheutti se kun hän halusi että kosketteisin itseäni, rintoihin tai muuten... Alkoi myös olla kynttilällä polttelua, Steariinilla vuoraamista, Hän siis vuorasi minut kokonaan kynttilän steariinilla. Pian siitä minut olikin jo sidottu sänkyyn kiinni, silmät ja suu sidottuna, silloin menetin myös neitsyyteni. Kaikki näistä asioista tapahtui usein. Mutta en parisuhteesta uskaltanut poistua ja sitä jatkui vielä puolivuotta kunnes tämä henkilö ítse lopetti suhteen.

    VastaaPoista
  34. Seurustelin yli kaksi vuotta pojan kanssa, jonka maailma pyöri kirjaimellisesti oman napansa ympärillä. Aina kun meille tuli riitaa, ja sitähän tapahtui usein, vika oli sataprosenttisesti minussa. Kyseessä oli vielä ensimmäinen seurustelusuhteeni, joten en edes tajunnut kuinka kieroutunutta se kaikki oli.. Koska se poika teki kaikkensa osottaakseen, että hän on täydellinen ja minun pitää muuttua paljon, jotta suhteemme toimisi, päädyin viiltelemään itseäni.. Se kun selvisi poikaystävälleni, hän pasitti minut psykologille.

    Poika oli myös äärimmäisen mustasukkanen, en saanut käyttää hametta enkä meikkiä ellei hän itse sitä pyytänyt tai ellen ollut juhliin menossa. Silti hän itse lirkutteli tyyliin jokaiselle vastaantulevalle tytölle, joka oli vähänkin viehättävä. Lisäksi hän oli erittäin kateellinen jos vietin aikaa ystävieni kanssa, joista etäännyin aika tavalla..

    Hän oli myös kova manipuloimaan ympärillään olevia ihmisiä, ja sai heidät uskomaan mitä hän itse halusi. Hän sai käännettyä minut joitakin ystäviäni vastaan, ja minulla ja parhaalla ystävälläni menivät välit poikki 5 vuoden ystävyyden jälkeen. Nykyään olemme väleissä, mutta emme ole mitenkään läheisiä.

    Päädyimme eroon kun lähdimme eri kouluihin, ja erosimme ystävinä. Jälkeenpäin olen saanut kuulla kaikkea paskaa mitä tämä poika on koulussaan minusta kertonut, ja kuinka hän oli melkein saman tien eron tunnustanut ihastuksensa erääseen toiseen tyttöön. Vieläkin tuntuu, että hän haluaa tehdä elämästäni helvettiä.

    Nykyään hän on kuulemma kihloissa (voi tyttö raukkaa), mutta hänellä ei juurikaan ole kavereita kotipaikkakunnaltamme. En voi muuta kun nauraa hänelle pilkallisesti, kun ihmiset ovat huomanneet millainen hän oikeasti on. Uusille tuttavuuksille hän esitti aina niin hurmaavaa ja hauskaa, vaikka todellisuudessa hän onkin täysi kusipää. En voi mitenkään toivottaa hänelle onnea elämässä enkä antaa anteeksi, sillä hän satutti minua sanoinkuvaamattoman paljon. Onneksi en asu enää samalla paikkakunnalla..

    VastaaPoista
  35. Seurustelin 1,5 vuoden ajan ihmisperseen kanssa.
    Jostain syystä, vaikka itseään on aina pitänyt suht järkevänä ihmisenä, tämän ihmisen kohdalla järki jäi jonnekin pitkän matkan päähän.
    23-vuotiaana tämä yhteiskunnan iilimato ei ollut saanut tehtyä elämällään muuta kuin hankittua peruskoulun päättötodistuksen. Työpaikka oli, kiitos siskon, joka pomona eräässä isossa valtakunnanlaajuisessa ketjussa oli.
    Mies oli itsetuhoinen; milloin kuljeskeli junaraiteilla ja milloin juoksi keskelle autotietä. Ja minä sokeana idioottina ajattelin, että voin hänet muuttaa.
    Mies oli ylettömän kiinnostunut kaikista muista naisista, seura kelpasi oli kyse kenestä tahansa enkä tänä päivänkään tiedä, toiko hän muita ihmisiä asuntooni sillä välin kun olin itse 1,5 viikon reissulla Jenkkilässä.
    Mies pelasi netissä kaikki rahansa, jolloin kaikki arkielämän kulut jäivät maksettavikseni. Maksoin ruoat, vastikkeet, pankkilainani, muut yllättävät menot... Kaiken tämän omista säästöistäni, sillä töitätekevänä opiskeljana rahaa ei tursunnut ovista ja ikkunoista.
    Vein miehen kolmeen otteeseen suljetulle, josta hän aina jollain verukkeella pääsi pois huomattavasti aiemmin kuin olisi pitänyt.
    Olin kohtuuttomuuksia vaativa ämmä, jos pyysin häntä pukemaan pikkutakin päälleensä, kun menimme isoäitini 75-vuotispäiville ja paska akka, kun pyysin häntä seuraksi vappupäivän piknikille ja suutuin, kun hän lupauksistaan huolimatta jätti paikalle saapumatta.
    Mies varasti vaihtamatta jääneet dollarit, käytti veljeltäni saamani lahjakortit, jotka olin typeryyksissäni jättänyt näkvyille. Pettipä vielä työkaverinsa kanssa pikkujouluissa ja typeryksenä kuvitteli ettei jää kiinni.
    No jäipä kiinni ja tuon 1,5 vuoden paskan jälkeen päätin, että nyt perkele riitti. Sosiopaattia en elämääni kaipaa.
    Sen, miten sain itseni ja itsetuntoni rakennettua uudestaan tuon kaiken paskan jälkeen, en tiedä.
    Kai tuolla kaikella syynsä oli. Nykyään olen onnellisessa parisuhteessa ihanan, kiltin ja ymmärtäväisen miehen kanssa, joka on joutunut kärsimään kohtuuttomasti siitä, miten huonosti edellinen suhteeni toimi ja päättyi. Välillä ihmettelen, miten olen käytökselläni muka tuollaista miestä ansainnut ja kiitän niitä kaikkia korkeampia voimia, jotka hänet ovat elämääni tuoneet.
    Sitä niität, mitä nykyisesi exä on kylvänyt...


    VastaaPoista
  36. Tapasin exäni pari kymppisenä. Olin nuori ja hölmö, varustettuna huonolla itsetunnolla. Olimme yhdessä neljä vuotta, joista asuimme yhdessä vuoden. Suhteen aikana mies kohteli huonosti, löi ja haukkui. Olin tuohon aikaan suoraan sanoen nälkiintynyt, kun aina haukuttiin läskiksi. Pyörtyilin ja huippaili koko ajan.

    Mies sai kamalia raivareita...milloin mistäkin...esim.ei ollut ruoka valmiina, kun tuli kotiin...en ollut käynyt kaupassa, aamulla en keittänyt kahvia, imuroida piti joka viikko. Mies vaan ravaili punttiksella ja joka viikonloppu piti kyläillä hänen vanhemmilla.

    Haukkui vuosia minun vaatteita, hiuksia...kiloja (vaikka yhtään ei ollut ylimääräistä). Johan tämäkin vaikutti itsetuntooni.

    Kävi poikien kanssa risteilyllä ja kehuskeli jälkikäteen kuinka oli vahingossa pussaillut jonkun eukon kanssa.

    Lähdimme kaveriporukalla baariin, mies häippäsi kesken kaiken ja jätti minut aina yksin. Ja tätä tapahtui monen monta kertaa, kunnes tuli kerta viimeinen.

    Poikaystäväni oli taas hylännyt minut, lähdin keskellä yötä yksin kotiin, juna-asemalta kävelin kotiinpäin, kun joku mies hyökkäsi takaapäin ja yritti raahata minua lähimpään metsikköön. Onneksi joku tuntematon naishenkilö huomasi tämän ja huusi, mies pelästyi ja päästi irti. Juoksin kotiin minkä jaloistani pääsin, en meinannut saada avainta lukkoon, kun kädet tärisivät. Soitin poikaystävälleni, että minut yritettiin raiskata, hän syytti valehtelijaksi. Soitin siskolleni, joka lupasi tulla hakemaan minut. Kohta poikaystäväni saapui ovesta, oli vihainen, haukkui valehtelijaksi, hän otti vyönsä ja löi sillä minua. Siskoni saapui, otimme vähän vaatteita ja lähdimme. Seuraavana päivänä hain loput kamani ja luovutun avaimet. Suhde oli loppu!

    Itsetunto sirpaleina, sorruin yhdenyön suhteisiin (etsiessäni sitä oikeaa), tutustuin huonoihin miehiin ja sain lisää paskaa niskaan. Lopulta tapasin nykyisen mieheni. Hänellä oli minussa paljon kestämistä suhteen alkuaikoina, mutta yhdessä ollaan ja onnellisena. Onneksi pääsin exästä eroon! Nyt on ihana ja täydellinen mies, jota en vaihtaisi ikinä keneenkään toiseen!

    VastaaPoista
  37. No lyhyesti: aviomieheni, joka oli merimies, tuli kotiin töistä ja ilmoitti, että erotaan. Syy: oli törmännyt Hampurin kadulla puolalaiseen naiseen ja oli tajunnut, että rakastaakin häntä. Myöhemmin kävi ilmi, että suhde oli jatkunut jo tovin. Olimme sopineet parisuhteeseemme tiettyjä sääntöjä (kuten esim. vaikeuksista keskustellaan ja ne pyritään selvittämään), mutta nämä säännöt eivät eroilmoituksen jälkeen luonnollisestikaan pitäneet enää paikkaansa. Myös Juha oli paska.

    VastaaPoista
  38. Jos saa kertoa näin ulkopuolisen katsojan näkövinkkelistä, tässä olisi eräs tarina siitä, miten perseestä nainen voi olla:

    Tyttö muuttaa siskonsa kanssa pienestä tuppukylästä isompaan kaupunkiin opiskelemaan. Jälkeen jää poikaystävä, jonka kanssa on seurusteltu jo parin vuoden ajan. Poika oli kosinut ja tyttö kieltäytynyt vedoten nuoreen ikäänsä ja tuleviin opiskeluihin.
    Opiskelujen alettua tämä tyttö huomasi, että elämä ilman koko ajan vierellä ollutta poikaystävää alkoikin tuntua melkoisen tylsältä. Etenkin, kun oli tottunut olemaan poikaystävän huomion keskipisteenä sen pari vuotta. Huomiontarve kasvoi niin suureksi, että tyttö eksyi siskonsa luokkakaverin luo eräänä yönä, sillä tämä luokkakaveri antoi tytölle huomiota, jota hän niin suuresti kaipasi.
    Tuon yön jälkeen alkoi lumipalloefektiksi muuttunut tapahtumaketju:
    meseviestit lentelivät tytön ja siskon luokkakaverin välillä muuttuen aina vain vihjailevimmiksi, kunnes eräänä päivänä kiusaus kävi tytölle liian suureksi ja hän "päätyi" tämän luokkakaverin kanssa sänkyyn.
    Tästä alkoi ei-niin-salainen-suhde (kaikki opiskelukaverit tiesivät asiasta sekä kaikki tytön sisarukset), joka kesti seuraavan lukukauden jouluun asti. (osa 1.)

    VastaaPoista
  39. (osa 2.)
    Tämän vuoden aikana tyttö piti huolen siitä, että poika ymmärsi olevansa idiootti, tyhmä ja kaikkea muuta, jos ei tehnyt juuri niitä asioita juuri silloin, kun tyttö niin halusi. Näihin asioihin kuului mm. 100km:n edestakainen ajo, koska tyttöä "ei nyt vain huvittanut olla yksin tässä isossa kaupungissa", tytön hakeminen tämän pojan luokse, koska hän ei itse halunnut ajaa autollaan, polkea pyörällään tai kävellä noin 1km:n matkaa (vaikka pojalla olisi ollut tärkeää tekemistä, tentteihin lukua ja tyttö taas olisi ollut aivan vapaa liikkumaan, miten parhaaksi näki), tytön ja hänen sikonsa kuskaaminen opiskelijabileisiin, ruokien maksaminen koko porukalle. Poika antoi useimmiten periksi, sillä ajatteli, miten kivaa oli, kun joku edes oli kiinnostunut.
    Tyttö kieri itsesäälissä, jotta saisi pojalta mahdollisimman paljon huomiota ja sääliä. Tapoja tälle oli, miten yksin hän oli, kun poikaystävä sattui olemaan muualla (armeijassa), sisko muualla ja tämä poikakin muualla. Välillä tyttö taas kertoi, miten paljon paremmin asiat olisivat, jos häntä ei olisi lainkaan ja miten kukaan ei häntä kaipaisi.
    Mikäli poika erehtyi sanomaan, ettei juuri sinä iltana tai päivänä ehtisi nähdä tai kuskata tyttöä, tyttö suuttui ja yleensä totesi, että jollei poikaa enää kiinnosta, niin sanoisi sitten sen suoraan. Samaan aikaan tyttö kuitenkin seurusteli armeijassa olevan poikaystävänsä kanssa.
    Tämä kakkospoikaystävän virkaa toimittanut poika ei kuitenkaan koskaan saanut katsahtaakaan toisen tytön suuntaan, sillä se olisi ollut tytön pettämistä.
    Tyttö kertoi pettämisensä syyksi sen, että nykyisen poikaystävän kanssa ei vain tehnyt mieli harrastaa seksiä. Tytön mielestä oli ok pettää, jos se tuntuu kerran oikealta ja hyvältä ja sitä vain sattuu haluamaan. Etenkin, kun sattui vielä olemaan nuori, niin tuli saada tehdä mitä halusi, ettei mikään asia jäisi kokematta.
    Tyttö myöskin kehuskeli sillä, miten vähän häntä kiinnosti loppujen lopuksi se, jos poikaystävä hänet jättäisi.
    Kesäloman aikana tyttö ja siskon luokkakaveri näkivät satunnaisesti viettäen esim. juhannuksen yhdessä, vaikka tytön poikaystäväkään ei paikalla ollut.
    Koulun taas alkaessa syksyllä poikaystävä jätti tytön.
    Tyttö turvautui taas itsesääliin voidaakseen jatkaa "salauhdetta" siskonsa luokkakaverin kanssa, samalla kuitenkin ääneen haikaillen ex-poikaystävänsä perään.
    Syksy kului ja salasuhde jatkui samanlaisena kuni aiemminkin. Poika olisi halunnut tapailla tyttöä, mutta tytön mielestä oli liian aikaista, sillä kuten poika hyvin tiesi, hänen 'tunteensa olivat muualla'.
    Tytön käytös muuttui joulun lähetessä yhä sekavammaksi ja ailahtelevammaksi eikä tyttö voinut eikä halunnut uskoa, että ex-poikaystävä oli löytänyt uuden tyttöystävän.
    Tytön käytös johti siihen, että joulun jälkeen poika ilmoitti ettei halua enää tavata tyttöä eikä tehdä hänen kanssaan mitään. Poika oli tavannut joululomallaan tytön, jonka kanssa halusi seurustella.
    Tyttö ei hyväksynyt kieltävää vastausta vaan terrorisoi poikaa pitkälle kevääseen. Välillä uhkaillen itsemurhalla, välillä itsesäälistä uhkuen ja vaatien saada tietää, mikä siinä jatkamisessa olisi niin huonoa. Vastasi poika mitä tahansa, vastaukseksi hän sai tytöltä haistattelua ja väheksymistä siitä, miten idiootti hän on, kun ei suostu suhteen jatkamiseen.

    Mitä tästä, rakkaat lapset, voimme oppia? Ainakin sen, että ahneella on paskainen loppu.

    PS. Tyttö on edelleen yksin ja tapahtumasta on kulunut 4-5 vuotta. Tämä ei kuitenkaan estänyt tyttöä lähettämästä pojalle viestiä kahden vuoden kuluttua ja pojan juuri erottua tyttöystävästään, jossa hän ehdotti, että he voisivat koittaa 'miltä se nykyään tuntuu'. Poika ampui ehdotuksen alas, joka johti taas itsesääli- ja uhkailukierteeseen tekstiviestitse.
    PPS. Karma- what goes around, comes around.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. * lisäyksenä tuohon kesälomalla näkemiseen ja juhannuksen viettoon: tyttö ja tämä poika viettivät juhannuksen tytön vanhempien luona tuppukylässä, josta tyttö siskoineen oli kotoisin.

      Poista
    2. ei herran jumala mikä ämmä... kuulostaa niin näiltä "nykyajan nuorilta" mitä netti antaa ymmärtää.... -.-;

      Poista
    3. Mein Gott! Tää tarinahan vei aivan täysin takasin opiskeluaikoihin.
      Joo, tiedän tarinan ja sen osapuolet. Ei voi kyl hyväl tahdollakaa sanoa, että tää "tyttö" ois ollut mitenkään suosittua, haluttua tai pidettyä seuraa. :D
      Ja joo tollasel ahneudella on kyl aina paskanen loppu, mutten ois uskonu sen vajoavan samaan tai ainaki yrittävän vajota viel pari vuotta myöhemmin. Paljonkoha mahto kirpasta, ku joku sanoo 'ei', vaik toine tarjoutuu noin halukkaasti jatkamaan. :D

      Poista
  40. olin ihanan mieheni kanssa 10 vuotta kunnes selvis et se on pettäny mua koko vitun ajan, ja se kenen kans se oli pettäny nii niil oli tietenki lapsia ja olihan ne sit jo ala asteel ne lapset.. ja ku mulla ja sil miehel oli lapsia jotka oli samaa ikäluokkaa niide toiste kanssa.. ja sit se jäi kii siit kaikest pettämisest sillee et ku aloin kaks kk sit epäilee ku sil tuli työmatkoja nii paljo ja aina töihi piti mennä tai sit kaverillee jonnekki lappii tai muuta ni jäljitin sen numeron ja menin paikanpäälle kattoo ja siel se oli toisen naisen luona.. Siihen se loppu kun seinää... Älkää luottako miehii

    VastaaPoista
  41. Osa 1.1
    Voi, mistä aloittaisin... Aloitetaan läpeensä huonosta valinnasta ja loput kunniamaininnat saavat olla jaetulla kakkossijalla.

    Mustasukkainen narsistikokki: Suhteen alku oli yhtä tunteiden paloa. Minua kohdeltiin kesällä kuin kukkasta, minulle ostettiin kukkia. Ruoka oli taivaallista ja illat pitkiä. Saapui syksy ja mustasukkaisuus. En saanut mennä mihinkään, jutella miespuolisten ystävieni kanssa puhelimessa (ketä kiinnostaa vaikka olette olleet parhaita kavereita – ihan varmaan oot seKIN kanssa pannu?!?!?). Hyvä ettei mies nököttänyt ravintolassa (jossa olin töissä) seuraamassa, kenelle asiakkaista hymyilin väärin tai nauroin kaksimieliselle vitsille keittiössä – ai niin, ei hänen tarvinnut, kaverinsa oli ravintolapäällikkö ja häneltä kuuli kaiken. Saapui talvi ja ystävänpäivä: kutsuimme hänen sinkkukaverinsa meille (minä idiootti olin muuttanut kamani hänen omistusasuntoonsa) kylään, jottei hänen tarvitse olla yksin ja koska ko. mies oli meidän molempien kaveri jo ennen kuin aloimme seurustella. Illan mittaan sain tuta miehen raivon, koska ”olin maannut sohvalla Kallen *nimi muutettu* sylissä ja kuherrellut”. Aivan, mehän katsoimme uutisia samalla sohvalla. Aamuun mennessä olin mielikuvituksessa jo pannut kaverin kanssa ja me molemmat olimme käyneet suihkussa peittääksemme asian. Asiantilaan ei vaikuttanut edes se, että olin kuitenkin nukkunut koko yön poikaystäväni vieressä, jotain pahaa olin tehnyt AIVAN VARMASTI. Viimeistään tässä vaiheessa olisi pitänyt tajuta nostaa kytkintä, mutten osannut. Ajat pahenivat ja seuraavana kesänä löysinkin itseni jo silmäkulma mustana lattialta ja koiraani potkaistiin. Koitin tuona yönä soittaa veljelleni että olisin tullut koirineni hänen luokseen, mutta hän ei vastannut ja aamulla hävetti oma saamattomuuteni lähdön suhteen niin että valehtelin veljelleni soitelleeni ”muuten vaan” puoli viisi yöllä. Uskokaa tai älkää, en vieläkään lähtenyt...minä, joka olen aina pitänyt itseäni arvossa, jäin tuollaisen kusipään kämppään. Suhteessamme oli myös kolmas osapuoli (niiden tuhannen minun oletetun syrjähyppyni lisäksi): miehen ÄITI. Hän soitteli päivittäin joko minulle tai miehelle. Äidin kultapupu oli täydellisin mies maailmassa. Kun viimein sain kakistettua perheelleni millainen persläpi on kyseessä, apu muuttoon järjestyi pikavauhtia (miehen ollessa laivalla). Miehen äiti soitteli vielä perään että mies on luvannut mennä terapiaan ja että jos rakastan miestä, kuten hän rakastaa minua, en saa luovuttaa näin helpolla. Mikään suhteessa ei ollut niin helppoa, kuin viimein lähteminen.

    Seuraavaksi perintöprinsessat:

    Urheilijat: Näitä on historiassani kaksi. Ammattiurheilijan puolisona olo on täyttä kannustusta, pelien ja kisojen kiertämistä. Oma itse on suhteessa sivussa, paitsi niinä kauniina hetkinä kun on tullut menestystä. Urheilija nro 1 pelasi kotikaupungissani sm-liigaa. Hän oli melkoisessa naistenmiehen maineessa, mutta onnistuin rauhoittamaan hänet pariksi vuodeksi, kunnes vanha koira palasi vanhoihin tapoihinsa ja petti. Hän jäi kiinni KOIRAMME harjassa olleista punaisista kiharoista hiuksista (omani ovat suorat, pitkät ja vaaleat). Pienellä salapoliisityöllä siis pettäjä narahti, vaikka miten kirjoitteli yöllä rakkausviestiä...

    VastaaPoista
  42. Osa 1.2

    Urheilija nro 2 oli maajoukkueurheilija, jonka perässä kuljin treenimatkoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Urheilu oli vain aina ykkösenä. Seurustelun alkaessa nro2 ilmoitti, ettei haittaisi yhtään vaikka olisin raskaana, hän haluaisi lapsia kanssani ja vaikka heti. Vuosia vauvakuumeilleena olin haltioissani...siihen saakka kunnes seksi tyssäsi kuin seinään 4kk seurustelun jälkeen. Ei enää herunut. Molemmat sitten purimme ahdistustamme urheiluun. Olin paremmassa kunnossa kuin koskaan ja tunsin olevani rumempi kuin koskaan. Olen aina ollut haluttava, mutta nyt minuun ei koskettu. Nro2 oli ahdistunut urastaan urheilijana, tulevaisuudestaan ja vaikka mistä. Koitin tsempata parhaani mukaan (ja edelleen peräänkuulutan jotain henkistä valmennusta urheilijoille), mutta jossain vaiheessa mittani tuli täyteen. En voinut ymmärtää, kuinka mies joka julistaa rakkauttaan minuun ja kertoo kaikille, kuinka onnellinen on kanssani ja kuinka kaunis suhde meillä on, ei saa koskettua minuun. Kaksinaamaisuutensa sai välillä myös viihdyttäviä piirteitä. Hän siis oli kaveriporukassaan rennon letkeä ja viihdyttävä mies, mutta kotona hänestä sulkeutui ammattimurjottaja. Kerran istuimme meillä tyttökavereideni kanssa iltaa ja sanoimme monesti, että jos häiritsemme, niin sano ihmeessä ja me poistumme. Kavereilleni hän naureskeli että ei ei ei, kaikki on hienosti, olkaa rauhassa (eräs paras ystäväni kun on naimisissa miehen parhaan ystävän kanssa eikä varmastikaan halunnut maineensa kotimököttäjänä kiirivän seiniemme ulkopuolelle). Minulle sen sijaan sateli puhelimeen tekstiviestejä makuuhuoneesta ja olivat todella kiukkuisesta päästä ja miten kehtaamme mölytä kun hänen pitää aamulla mennä treeneihin jne. Luonnollisesti näytin viestit ystävilleni ja niistähän riemu repesi. Poistuimme kaupungin yöelämään päivittelemään miehen kykyä hoitaa julkisuuskuvaansa. Episodin jälkeen kului kuukausi ja lähdimme ulkomaille treenaamaan. Kun treenileiri Portugalissa oli ohi, ja kun se sai jutuissani nimen ”parisuhdeleiri” (enempää emme olleet vielä koskaan tapelleet ja minun urheillessa miehen seurakaverien kanssa, mies mökötti hotellihuoneessa), oli aika pohtia suhteen jatkoa vuoden yhteisen taipaleen jälkeen. Ei siitä jatkoa saatu, sillä en jaksanut olla kakkonen lenkkitossuille. Miestä ahdisti suhteemme (lähinnä kaiketi lapsihaaveeni) ja oma urheilu-ura niin paljon, että hänestä tuli todella töykeä ja kiittämätön: kun koira piti viedä aamulla eläinlääkäriin, hän oli ”unohtanut” auton kaverinsa luo (minä sitten äidiltä lainaamaan), kun toin kaupasta hänelle uusia vaatteita hän jaksoi juuri ja juuri heittää ne pussissa sohvalle vilkaisemattakaan niitä, sanomatta kiitos. Nro2 on kuitenkin edelleen ystäväni, poikaystäväksi hänestä ei ollut, kun minusta ei ollut huoltajaksi.

    VastaaPoista
  43. Osa 1.3


    Kakkosena tietokoneheilalle: Olimme erään kanssa seurustelleet melkein neljä vuotta, joista osan aikaa eri kaupungeissa. Sitten tuli se viimeinen syksy. Ennen niin kovin kiihkeä ja intohimoinen mieheni, jonka kanssa silloin asuimme eri kaupungeissa opiskelujen takia, alkoi jutella kanssani säästä, uutisista ja jotakuinkin veroprosenteista. Olin kummissani, mutta ajattelin tämän johtuvan hänen uudesta opiskelupaikastaan kaupallisella alalla. Pikku hiljaa puheissa alkoi esiintyä tytön nimi, opiskelukaveri Hanni *nimi muutettu*. Hannin kanssa heillä oli yhteisiä kiinnostuksen kohteita: valokuvaus ja tietokonepelit. En ollut kovinkaan huolissani, mieheni parhaista kavereista osa on naispuolisia, enkä ole koskaan ollut niistä mustasukkainen. Lisäksi tiesin, että mieheni ennemmin jättää kuin pettää. Haistoin kuitenkin palaneen käryä kerran tullessani kotikaupunkiini, kun mies pitkin hampain tuli hakemaan minua rautatieasemalta. Yleensä olisimme ajaneet hänen luokseen, mutta nyt hän kysymättä heitti minut vanhempieni luokse ja mutisi bensarahasta. Pudotin leukani lattialle, paiskasin oven kiinni ja tuuppasin miehen tilille 5e. Koitin saada häntä kiinni viikonlopun aikana, mutta puhelimensa oli kiinni. Lähetin sitten palattuani opiskelupaikkakunnalle tekstiviestin työpaikkani hissistä ”Kiitos kaikesta, ei muistella pahalla, mutta tämä oli tässä.” Pari viikkoa tästä hän ja Hanni asuivat yhdessä onnellisina pelaten WOWia, mutta minua ei kuulemma ollut petetty. Uskoo ken tahtoo. No pari viikkoa heidän yhteenmuutostaan muutin itsekin takaisin kotipaikkakunnalleni ja tämä HANNI ilmestyy ovelleni tuomaan tupaantuliaislahjaa. Kutsuin hempukan sisään ja totesin tilanteen vaativan viiniä. Tyttö oli tullut kyselemään mieheni miellyttämiseen ohjeita, koska vain minä kelpaan miehelleni (tässä vaiheessa iltaa ja humalatilaa jopa aloin uskoa, ettei minua oltu petetty)... Se suhde oli lyhyt, loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin (kesti pari kuukautta) ja mieheni anoi minua takaisin seuraavat viisi ja puoli VUOTTA. Olin kuitenkin päätökseni tehnyt hänen halpamaisuutensa takia, joten tuliset rakkaudenvakuuttelut eivät kääntäneet päätäni enkä antanut anteeksi. Nykyään olemme hyvissä väleissä, mutta Hanni kulkee keskusteluissamme nimellä The one we do not speak about.

    Impotentti-Matti: Seksi on ollut minulle aina tärkeä osa parisuhdetta. Tietokoneheilastelijan jälkeen tapasin Matin, joka oli muuten kunnollinen mies, mutta kun piti ottaa housut pois ja ruveta hommiin, ei ruvettu. Jaksoin aikani, mutta sitten kyllästyin. Mies kun ei suostunut puhumaan asiasta eikä miettimään syitä tai käymään lääkärillä. Kun olin saanut palautettua miehen dvd:t ja ilmoitin suhteemme tyssänneen, sain kasvoilleni kasan p*skaa itsestäni. Kuinka huono sitä voikaan olla ja miten kamala olin, eihän minua voi kukaan haluta, minullahan on ihan kaameat rinnat ja ruma perse, kamala nauru enkä ole edes hauska, lisäksi olen tyhmä ja pyrkyri. Tässä vaiheessa sorruin alentumaan loanheittoon viiltämällä, että kyllä tässä kuukausien aika muut ovat kyllä halunneet – ja saaneet. Mies vielä yritti painottaa, että on hänelläkin muita ollut ja että vika oli minussa. Oli kenessä hyvänsä ja luultavasti molemmissa, voisi erot koittaa hoitaa tyylikkäämminkin kuin kadulla naama punaisena huutaen omaa kevytkenkäisyyttään ja seksin nälkäänsä.

    VastaaPoista
  44. Seurustelin entisen poikaystäväni kanssa melkein kaksi vuotta. Kun tutustuin häneen hän oli aivan erinlainen kuin oletin. Suhteemme alussa hän leikki sitä unelmieni prinssiä. Kun olimme seurustelleet puolisen vuotta, hän petti menia parhaan ystäväni kanssa, jonka paras ystäväni tuli kertomaan minulle. Hän luuli ettei jäisi kiinni siitä, mutta jäi. Annoin anteeksi, ja sitten hän vähän aikaa taas leikki unelmien poikaystävää. Meni ehkä parisen viikkoa kun hän alkoi huutamaan jokaisesta asiasta mitä tein, milloin mistäkin. Siivoominen oli unohtunut, tiskaaminen, vaatteita ei ollut. Sitten kuvioihin tuli hänen uusi ihana ystävä, jonka kanssa hän alkoi juomaan ja polttelemaan huumeita. Minä kuvittelin tyhmänä, että kyllä hän muuttuisi kun antaisin aikaa..
    Yhtenä iltana, kun hän oli ollut kadoksissa pari päivää, hän tuli kotiin sitten ja löi minua kaljapullolla päähän. Annoin tämänki anteeksi, ja sitten tämä alkoi tulla joka päiväiseksi. Tyhmänä vain kuvittelin, että kaikki muuttuu... Sitten tulin raskaaksi kun olimme seurustelleet melkein kaksi vuotta. Hän pakotti minut aborttiin, uhkaillen että tappaa itsensä. Tein abortin, ja masennuin enemmän. Syyllisti minua raskaudesta, pettämisistä ja sun muusta. Abortin jälkeen hän alkoi liikkumaan yhden ystäväni kanssa todella paljon, ja ajattelin että eihän minua jättäisi. Meni pari viikkoa ja hän jätti minut.
    Olin kaksi vuotta suljetulla tuon jälkeen, koska pidin itseäni rumana, lihavana ja aloin uskomaan, että kaikki oli minun syyni. En ole vieläkään tästä päässyt yli kokonaan, mutta vähitellen mennään eteenpäin.
    Nyt minulla on aivan ihastuttava poikaystävä, ketä jaksaa minun huonoa itsetuntoa ja sitoutumiskammoani joka päivä :) Alan vihdoin päästä viiden vuoden jälkeen yli tuosta kusipäästä !

    VastaaPoista
  45. Entinen poikaystäväni oli suhteen alussa ihana ja huomioiva. Vuoden jälkeen jätin ammattikoulun kesken vakavan masennuksen takia, en kyennyt työhön, näin kertyi velkaa poikaystävälle joka näin ollen joutui maksamaan koko vuokran ja ostamaan ruuat yms. Poikaystävä sai kauheat kilarit kun en kuivannut vastavärjättyjä hiuksiani äitipuolensa pyyhkeeseen josta väri ei olisi näkynyt... huoh. Kahden vuoden jälkeen pidimme taukoa ja ikävään osoitin hellyyttä toiselle ihmiselle ja raskauden pelko nousi pintaan, poikaystävä halusi jatkaa suhdetta vaikka olisinkin toiselle raskaana, pitäisi lasta kuin omaansa, raskaustesti negatiivinen.Palasimme yhteen ja yhtäkkiä olinkin raskaana poikaystävälleni, alkoi aborttiin painostus ja veti tämä myös isänsä mukaan sotkuun. Näin ollen 2 henkilöä kiristi ja painostivat "lapsi tai parisuhde". Romahtelin painostuksen alla ja lopulta päädyin keskeyttämään raskauden, kk päästä poikaystävä jätti. Nykyisessä suhteessani poikaystävä ehdotellut seksiä serkulleni, puhunut vieraille tytöille kuinka hän joutuu elämään puutteessa sekä jatkuvaa valehtelua ja asioiden salailua paljastuu lähes päivittäin.

    VastaaPoista
  46. 1. Oman Laurini(23v) tapasin 23 vuotiaana ja seurustelimme 3-4 vuotta. Suhteen alussa Laurilla kesti puoli vuotta päättää onko hän valmis parisuhteeseen kanssani, koska seurustelu kuulemma tarkoitti oman vapauden menettämistä ja tossutusta. Päätimme kuitenkin tapailun toisella viikolla että muita ei sitte tapailla.

    Suhteen ensimmäisen vuoden elimme eri kaupungeissa, mies tuli kotikaupunkiini melkein joka viikonloppu. Tapaamaan minua ja kavereitaan. Erityisesti kavereitaan. Jos oli sopinut viettävänsä aikaa minun kanssa, saattoi suunnitelma muuttua kun hän tuli kaljat jo autossa odottaen ilmoittamaan että on menossa kavereitten kanssa ottamaan pari bisseä ja bilettää. Kysyn että mitä ihmettä, hänhä oli luvannut olla kanssani. Vastaus oli aina "olen vapaa-aikani ja rentoutumiseni ansainnut, minulla on raskas koulu yms".

    Pitää toki muistaa että tekstiviesttittely tai muuten vain yhteydenpito, jos päivittäistä tai muutaman päivän välein, on ahdistavaa ja sitä tulee välttää. Tekstiviestittely ja muu yhteydenpito baarireissujen aikana oli myös kiellettyä, silloin oli "radiohiljaisuus".


    Minua hän ei kotiinsa kutsunut toiseen kaupunkiin ennen kuin n. 7kk olimme tapailleet. Vanhempansa esitteli noin vuoden kuluttua. Vuoden kuluttua pääsin opiskelemaan samaan kaupunkiin jossa hän sillin asui. Yhteen ei muutettu, Lauri ei halunnut. Lauri vetosi vapaudenkaipuuseensa, miten yhdessä asuminen veisi häneltä kaiken ilon ja olisi ahdistavaaa. Asiasta toki riideltiin monia kertoja seuraavien vuosien aikana vaikka asia oli tabu, minä en saanut kysyä tai ehdottaa yhteenmuuttoa. Muuten ahdistaisin ja painostaisin häntä.

    Suhteen aikana hänen tuli saada mennä miten tykkäsi. Aivan sama oliko syntymäpäiväni, hänen tuli silti saada viettää aikaa kavereidensa kanssa baarissa ja minun piti toivottaa "pidä hauskaa", muuten käytökseni oli Laurin mukaan töykeää ja tossuttavaa.

    Noin 2v kohdalla kävi ilmi että Laurilla oli ollut toinen nainen ainakin puoli vuotta tapailun alusta lähtien. Tai saattoi olla että minä olin se toinen nainen, en tiedä kumpaa Lauri alkoi tapailemaan ensin. Tiedän vain että minulle hän oli luvannut ei toisia, ja toiselle naiselle sanonut toistuvasti "hän ei ole vielä valmis seurusteluun kanssasi". Ei osannut Lauri päättää kumman haluaa ja piti molempia niin kauan kuin pystyi.

    jatkuu..

    VastaaPoista
  47. 2.
    En sitä toista naista syytä, hän tuskin tiesi minusta. Yhtä lailla uhri oli hänkin. Hieman vain meinasi kiukku kiehahtaa kun kyseinen tytteli istui samoilla luennoilla kanssani ja itse vielä seurustelin Laurin kanssa. Lauri ja tämä tytteli olivat mm. katselleet leffoja, nukkunet yhdessä (Laurin mukaan vain nukkuneet), käyneet kävelyillä ja olipahan Lauri käynyt tytön vanhempiakin tervehtimässä. Siis silloin kun minulle sanoi olevansa käymässä kotonaan tapaamassa kavereitaan.

    Laurin koneelta löytyi myös kansio nimeltä P. Tämä kansio P eli Panokansio sisälsi kuvat naisista, joiden kanssa Lauri oli harrastanut seksiä. Naisia oli kevyesti yli 30. Lauri närkästyi kun pyysin poistamaan kansion.

    Laurilla oli myös vaikeuksia päästä eksästään yli. Laurin kotiin päästyäni asunnosta löytyi useita valokuvia kehyksissä, joissa eksä hymyilee. Lauria suututti kun pyysin häntä siirtämään kuvat edes varastoon. Kyllähän toki Laurin piti saada eksän kanssa jutella baarissakin. Kerrankin otti minua harteista kiinni, käänsi ympäri ja pyysi menemään pois hänen ja hänen kavereidensa seurasta, jotta hän voisi pitää hauskaa. Tällä hauskalla hän ilmeiseisti tarkoitti mennä juttelemaan eksänsä kanssa käsi harteilla.

    Jälkikäteen sain myös tietää Laurin jututtaneen muitakin naisia baareissa kun itse odotin kotonani häntä viereeni tai edes tekstiviestiä että on kotonaan.

    Laurissa oli myös hieman narsistin ja mammanpojan vikaa. Bileissä hänen piti saada olla huomion keskipisteenä, vaikka aina sama tarina jonka kaikki olivat jo kuulleet. Yhteiselossa tämä tarkoitti että kehuja sain vain kun tein juuri niinkuin hän haluaa. Monen vuoden kuluessa tälläinen palkitsemiskäytäntö muuttaa kummasti omia käytöstapoja. Jos tein jotain vasten hänen tahtoaan, sain haukut. Vuosien jälkeen itsetuntoni oli romahtanut.

    Mammanpojan vikaa onneksi sain käytettyä omaksi edukseni. Eron tultua Laurilla oli vaikeuksia palauttaa tavaroitani, mutta uhkasin kertoa tämän äidille Laurin olevan pettäjä ja sain tavarani. Toki tämä oli bluffia, mutta ei se luuseri muuten olisi saanut aikaiseksi.

    Kuukausi eron jälkeen (hän jätti minut, koska en voinut antaa pettämistä anteeksi josta seurasi nalkutusta ja että hän suhteen lopussa varasi itselleen 2 viikon lomamatkan, josta sain kuulla Laurin kaverilta)olin onnellisempi kuin missään vaiheessa suhteen aikana. Itse olin ollut suhteen aikana sokea jatkuvalle alistamiselle ja Laurin paskamaisuudelle. Havaitsin myös että kaverini olivat suoranaisesti ihnonneet miestä ja vanhempanikin vain sietäneet.

    Nyt elän onnellisessa parisuhteessa hyvän miehen kanssa ja odotan yhteistä loppuelämää.

    VastaaPoista
  48. Mulla on tällä hetkellä tämmönen melko tuore deittiviritys. Se mies vaikuttaa kyllä mukavalta, mutta on todellisuudessa ihan perseestä. Kiva ja hauska ja silleen, mutta täysin aloitekyvytön. Jos kerran oon kiinnostava (niin kuin se jälkikäteen aina viestillä muistaa ilmaista) niin tavatessa olis mukavaa saada myös jotain viittausta sihen suuntaan. En kaipaa mitään söpöilyä, kädestä pitämistä ja kynttiläillallisia ja muuta, mutta oon toiminnan naisia. Kun on vietetty kiva ilta, suudellaan eikä halata hieman liian pitkään ja sitten jälkikäteen viestitellä että olipa ihanaa ja koskas uudestaan. Vittu mitä paskaa. Ei voi jättää kaikkea vastuuta mulle. Mä haluun että mulle sanotaan suoraan että oon kiinnostava, ja sit se tehdään selväks myös toiminnalla.

    No sit oli semmonen onkstäsnytjotainvaiei -flirttisuhde. Kauan. Se jätkä vastas mun ulkonäköstandardeja tositosiTOSI hyvin ja oli lisäks mukava. Lisäks vähän semmonen paha poika. KUUMA. Mutta en saanu selvää onko se oikeesti kiinnostunu. Puolitörkeetä läppää lensi kyllä puolin ja toisin, mut ajattelin ettei tommonen adonis nyt voi olla musta kiinnostunut. Ei perkele. Väärässä olin. Yhtenä iltana kävi erittäin selväks että kiinnostus on molemminpuolista ja se oli ihan liekeissä ja ihana ja... Mä menin ihan jäihin enkä osannu olla yhtään, varsinkaan seuraavana aamuna. Ihan paska jätkä!!! Ei voi tolleen lämpätä ensin puolta vuotta ja sit yhtäkkiä hyökätä puskista ja hurmata. Vähän pitää ees antaa sulatteluaikaa.

    VastaaPoista
  49. Tapasin Uudessa-Seelannissa australialaisen miehen, jonka kanssa minulla oli viikon ajan lomaromanssi. En uskonut, että pitäisimme Suomeen palattuani enää yhteyttä, sillä olimme varsin erilaisia ihmisiä - hän töissä armeijassa, minä humanisti - mutta päädyimme lähettelemään viestejä ja juttelemaan Skypessä. Hän suunnitteli matkustavansa Eurooppaan ja Suomeen lomallaan, johon oli melkein vuosi aikaa. Olin skeptinen, mutta toisaalta ajatus tuntui kutkuttavalta. Hän olisi myös halunnut, että olisimme merkinneet Facebookiin olevamme parisuhteessa, mutta itse en innostunut julistamaan lyhyttä kaukosuhdettamme julkisesti. Sanoin hänelle, että toivoin hänen rehellisesti kertovan minulle jos hän sattuisi löytämään jonkun realistisemman parisuhteen, ja lupasin että tekisin näin myös hänelle.

    Pidimme yhteyttä yli 4 kuukautta, jonka aikana ehdin kertomaan hänelle henkilökohtaisia asioitani ja kiintymään häneen. Kaukosuhteet ovat aina hankalia, ja tämä tapaus oli vielä asteen verran hankalampi, koska hän toisinaan joutui työnsä puolesta katoamaan Australian syvyyksiin netti- ja puhelinyhteyksien tavoittamattomiin. Näiden seikkojen ja ison aikaeron vuoksi jouduimme etukäteen sopimaan, koska ehtisimme juttelemaan Skypessä. Pariin otteeseen hän teki Skype-oharit, ja tympääntyneenä lähetin hänelle viestin, jossa kerroin, että hänen tulisi ilmoittaa jos hän ei ehdi juttelemaan; kukaan ei haluaisi jäädä yksin ravintolan pöytään odottamaan treffiseuralaistaan, ja sama pätee koneen äärellä hölmönä hengaamiseen. Hän selitti ohareitaan sillä, että oli juuri tapaamassa perhettään jota ei näkisi pitkään aikaan, koska hän oli lähdössä Afganistaniin töihin. Ymmärsin tämän, mutta olin edelleen ärsyyntynyt, koska tekstiviestin lähettäminen Australiasta Suomeen käy aivan yhtä näppärästi kuin tekstiviestin lähettäminen seinänaapurille.

    Tämän jälkeen hänestä ei enää kuulunut mitään. Yritin soittaa hänelle, mutta hän ei vastannut. Lähetin hänelle pari viestiä, joissa kerroin hänen tapansa käsitellä asiaa loukkaavan minua. Näin hänen olevan Facebookissa onlinessa, mutta hän meni offlineen kun yritin ottaa yhteyttä. Tässä vaiheessa hän linkkasi seinälleen kappaleen absurdista brittikomediasarjasta The Mighty Boosh, jota en ollut aikaisemmin seurannut. Tätä on hieman vaikea ymmärtää, mikäli ei tunne sarjaa, mutta yritän selittää lyhyesti: kyseisessä kappaleessa limainen tutuun pukeutunut levähiuksinen mieskala Old Gregg yrittää saada sarjan toista osapuolta muuttamaan hänen vedenalaiseen luolaansa. Hän esittää laulun, jossa lauletaan: "Do you love me / Are you playing your love games with me / I just wanna know what to do / 'Cos I need you love a lot". Toista osapuolta tämä mieskala kammottaa, ja hän yrittää päästä luolasta pakoon.

    Katsoin videon hämmentyneenä, enkä nähnyt sen linkkaamiselle muuta perustetta kuin pyrkimyksen epäsuorasti vittuilla minulle. En enää ottanut mieheen yhteyttä, mutta Old Gregg -kappale pyöri noin viikon rienaavasti päässäni. Totesin, että mies ei aio selittää minulle, mikä hänen ongelmansa on, ja päätin näin ollen ladata itsestäni Facebookiin profiilikuvan, johon olin oman pääni tilalle photoshopannut Old Greggin pään. Toivoakseni hän ymmärsi, että englanniksi käännettynä se tarkoitti "fuck you".

    Parin viikon kuluttua mies latasi itsestään Facebookiin nolon vessakännykkäkuvan, jossa hän poseerasi uuden tytön kanssa. Olen päätellyt tämän tarkoittavan sitä, että perhe ei ollutkaan tärkein syy ohareille. Minä sen sijaan katsoin kaikki Mighty Booshin tuotantokaudet, jotka yllättivät minut positiivisesti ja näin jälkikäteen ajateltuna taisivat olla paras asia, joka tuosta kaukosuhteesta jäi käteen.

    VastaaPoista
  50. Olin silloin yhdeksännellä luokalla ja kyllä, tämä on kertomus ensimmäisestä seurustelu suhteestani (jos sitä siksi voi kutsua). Olimme pojan kanssa jo pitkään viestitelleet ja vihjailleet ihastumistamme. Rippileirillä suhteemme ehkä hieman lähentyi. Minä, jota kutsuttiin lihavaksi (vaikken sitä kyllä ollut) ja rumaksi luokkamme kesken, olin aivan onneni kukkuloilla. Joku oli ihastunut minuun. Liian ihanaa ollakseen totta. Ehkä se olikin..

    Koko kesä tämän pojan kanssa oli jonkinlaista säätöä, mistä olin tottakai iloinen. Mutta seurustelusta puhuminen oli pojalle jonkinlainen tabu. Häntä pelotti muiden katseet ja mielipiteet, hän ajatteli että vapaus olisi riistetty. Olin kuitenkin niin syvästi ihastunut häneen, että olin asioille sokea. Ja kokematon tietysti... lopulta pari yhteistä kaveriamme pakotti meidät yhteen. huomasin sen olevan pojasta hieman ahdistavaa mutta unohdin sen melkein kokonaan koska olin onnellinen. Olin rakastunut, sellaisella ''teini tavalla''.

    Olin hämilläni aina kun hän oli niin samanlainen kuin minä ja sanoi pitävänsä aina samoista asioista kuin minä ja haluaisi suojella minua, jolla oli heikko itsetunto koulukiusaamisen vuoksi. Hänellä oli kuitenkin yksi piirre mikä ihmetytti: hän halusi tulla suosituksi keinolla minä hyvänsä.

    Kahden ja puolen kuukauden seurustelun jälkeen huomasin pojan viettävän paljon aikaa koulussa erään rinnakkais luokkalaisen tytön kanssa. Hän oli nätti ja suosittu. Olin hieman mustasukkainen. kerroin asiasta pojalle viattomasti, en kuitenkaan ajatellut hänen ahdistuvan tästä. Siitä se vasta show alkoikin. Olin maailman hirvein akka mitä kuvitella saattaa. Säälittävä, ruma, epäsuosittu, lihva ym. lempinimiä mitä hän minulle keksi. Hän murskasi itsetuntoani minkä jaksoi. Olin niin shokissa, etten osannut tehdä mitään. Yhdessä vaiheessa hän hieman rauhoittui ja vihjasi jotain seksistä. Olin sitä mieltä että en ole vielä valmis ja kas kummaa: pojan suhteutumienn muuttui taas. Sama murskaaminen alkoi.

    Hieman ennen joulua poika jätti minut viestillä. Ei siinä mitään, oli minun varmaan parempi ilman häntä. Olisi ollut hienoa, jos asia olisi jäänyt siihen, mutta siitä se helvetti sitten aloikin.
    JATKUU.

    VastaaPoista
  51. Kuulin jälkeenpäin kuinka poika kavereidensa kanssa hyppi riemusta kuinka poika oli päässyt minusta eroon. Sain osakseni pilkkaavia katseita. Jälkeen päin sain kuulla kuinka poika oli kertonut henk. koht. asioistani kavereilleen ja naureskeli niille. Hän myös oli väittänyt kaikille kuinka minä olin pettänyt häntä. Kukaan ei kysynyt onko se totta. Kukapa minua uskoisi, vaan huomion hakuista huipulle pyrkivää poikaa? Ahkä huipulle pääseminen vaati minusta eroon pääsemisen ja solvaamiseni.

    Olin aivan maassa, minut hylättiin. Kaikki hylkäsivät minut inhottavien huhujen vuoksi. Hän haukkui minua usein viesteillä ja kertoi kuinka hänellä on ssätöä sen samaisen suositun tytön kanssa. Aika kului ja pian olikin ysi luokan kevät. Silloin tapahtui kaikki hauska, minkä olisi pitänyt olla hauskaa, muttei ollut. Olin tunteeton. En tuntenut iloa, en pystynyt syömään. olo oli tavallaan stressaantunut kokoajan. Pelkäsin jotain.

    Sitten kotti kesä, ja tämä poika tuntui olevan jokin viirus, josta en päässyt eroon. Muuten kuin vaihtamalla opiskelu paikkaa. Menin lukioon, jossa kukaan ei tuntenut minua. Poika aloitti joskus viesitttelemään minulle muina miehinä lukion aikana. kaksi vuotta eromme jälkeen hän pyysi anteeksi kuinka hän oli minua kohdellut. Vihdoinkin hänellä oli munaa siihen. Olin ihan tyytyväinen, kunnes hän rupesi vihjailemaan: ''jos etsit jotakuta kenen kanssa menettää neitsyys, niin täällä ollaan''. Sen jälkeen pelkkä ajatuskin hänestä saa vereni kiehumaan. Ajattelin hänen jo aikuistuneen, mutta tuntuu ettei tämä sitoutumiskammoinen sadistinen sika muutu ehkä ikinä. Onneksi vaihdoin paikkakuntaa ja koulua. Silloin päätin, että alkaa elämä.
    Nyt olen täysi ikäinen ja valmistun ylioppilaaksi parin viikon päästä. Mietin aina vaan miten tyhmä olin luottaessani häneen, ja miten kestin sitä kaikkea. Mutta olen oppinut hyvin paljon siitä suhteesta. Eli mikä ei tapa, vahvistaa.

    ps. Olen nyt seurustellut miltei vuoden ihanan miehen alun kanssa. ja tulevaisuuskin näyttää lupaavalta :)

    VastaaPoista
  52. Kaikki alkoi, kuten hyviksi luultujen parisuhteiden usein kuvitellaan alkavan. Tapasin mukavalta ja itselleni sopivalta vaikuttavan nuoren miehen, rakastuin nopeasti ja parin kuukauden seurustelun jälkeen muutimme yhteen miehen opiskelupaikkakunnalle. Puoli vuotta seurustelun aloittamisesta menimme kihloihin, tarkoituksenamme mennä naimisiin parin vuoden kuluttua.

    Kyseinen mies ei kuitenkaan ollut unelmieni prinssi. Jo alkuvaiheessa kiinnitin huomiota hänen tapaansa käyttää alkoholia ja ajan myötä se vain lisääntyi. Seurasi salailua, riitoja ja monia humalaisia iltoja, jolloin minä sain kuulla kunniani kuinka olen paska puoliso kun en tee sitä enkä tee tätä. Ja aina, kun yritin ottaa asioita puheeksi, mies onnistui jotenkin kääntämään kaiken minun syykseni, hänessä itsessään ei luonnollisesti ole mitään vikaa. Muistan eräänkin kerran kun tulin itse kotiin töistä ja löysin tiskikaapista vastatiskatun kuoharilasin. "Se oli pölyinen, en mä juonut mitään" vastasi mies, vaikka hyvin näin hänestä että jotain oli otettu. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun hän kerran tuli laivalta ympärihumalassa ja vain oksensi illan läpeensä. Ylipäätään alkoholin käyttö löi hänellä aina yli, mutta hän ei itse nähnyt siinä mitään ongelmaa. Jossain vaiheessa sain hänet lääkärillekin aihetta käsittelemään ja mies väitti käyvänsä juttelemassa siellä viikottain, mutta näin jälkeenpäin tiedän, ettei se ollut totta. Hän jopa unohti syntymäpäivänikin kun oli ollut edellisenä iltana ryyppäämässä ja paineli aamulla (edelleen) kännissä kouluun.

    Suhteemme veteli viimeisiään, kun pääsin itse opiskelemaan. Sitten eräänä aamuna mies vain ilmoitti, ettei halua jatkaa yhteiseloa kanssani, mutta että rakastaa minua silti ja haluaisi kokeilla kaukosuhdetta. Ja tämän uutisen hän kertoi minulle kerrottuaan ensin vanhemmilleen ja ystävilleen koska "he ovat niin tärkeitä ihmisiä". Jahas. Minä tyhmä kuitenkin menin ja suostuin miehen ehdotukseen, otin koulupaikan vastaan ja ajattelin siitä löytyvän pelastus suhteellemme. Pari päivää myöhemmin sain vahingossa tietää, että mies on pettänyt minua työkaverinsa kanssa. Päätin silti yrittää antaa anteeksi, mutta eihän siitä mitään tullut. Mies pompotteli minua miten sattui, ei pitänyt yhteyttä ja sitten kaikki vain loppui.

    Jälkeenpäin sain kuulla ystävältäni, että eksälläni oli juhlissa tapana pokailla muita naisia, eli uskon että minua on aikaisemminkin petetty. Nykyään kyseinen mulkku tietääkseni seurustelee edelleen sen saman naisen kanssa, jonka kanssa vehtasi meidän vielä seurustellessamme. Onnea vain kyseiselle tytölle, sillä jos mies jatkaa samaa rataa alkoholin kanssa niin alkoholisoituminen on enemmän kuin varmaa.

    Nykyään seurustelen onnellisesti itseäni jokusen vuoden vanhemman miehen kanssa ja suhde voi hyvin. Myös eksäni oli ilmeisesti facebookista huomannut tämän ja kehtasi soittaa minulle kännipuhelun (kuinka yllättävää) jossa hän kertoi olevansa ylpeä siitä miten olen kasvanut ihmisenä ja miten äänestäni kuulee kuinka tasapainoinen nykyään olen. Ilmeisesti hänellä ei mene itsellään hyvin, kun kehtaa tuollaista tulla aukomaan. Onnea vain hänelle.

    VastaaPoista
  53. Osaavat ne naisetkin käydä päälle. Entinen naiseni kilahti mitä kummallisimmista syistä. Kateudesta (työreissu Norjaan), mustasukkaisuudesta (nainen katsoi baarissa), rahasta ja palkoista. Riidat tapahtuivat siinä paikassa, kun sattui ärsyttää. Kynsillä revittiin kaulaa auki, potkittiin ja hakattiin. Itsepuollustuksena nappasin käsistä kiinni, niin olin itse naisten hakkaaja ja hän levitti minusta huhua. Kaikki mitä tein ilman häntä (harrastuksia myöten) oli minun henkilökohtaista sortamista häntä kohtaan ja hänen arjen stressinsä purkaantui minuun ja meidän suhteeseen. Hänen omat perseilynsä olivat täysin perusteltuja, koska minä olin se joka sortaa häntä.

    VastaaPoista
  54. Ex poikaystäväni oli alunperin ihana ja rakastettava miekkonen. Neljän vuoden saatossa hänestä alkoi valitettavasti tulla ilmi todella narsistisia piirteitä esiin.

    Pidimme kerran viikossa kämpässämme aina kunnon siivoustalkoot, koska mies niin halusi. Hän tarkoin määräsi mitä minä teen, lopuksi hän vielä tarkasti lopputuloksen. Jos hän ei ollut tyytyväinen, hän löi. Kerran saunamme ei ollut tarpeeksi puunattu ja nyrkki löysi tien nenääni.. Verta tietty alkoi valua melkoisesti ja sitä tipahteli myös lattialle. Sain enemmän vielä selkääni, koska tahrin juuri pestyn lattian ällöttävällä verelläni. :)

    Kerran olin valmistanut illallista meille, ja olin ajatellut yllättää töistä saapuvan miekkoseni. Noh, hän saapui ja odottelin kaunis mekko päälläni kynttilöiden valossa. Mies huomasi kuitenkin etten ollut pyyhkinyt hellaa tarpeeksi hyvin rasvatahroista, joten hän paiskoi valmistamani ruuat roskiin ja tiskialtaaseen. Lopulta hän löi minua rangaistukseksi. Bon appetit. :)

    Eräänä iltana päätimme lähteä ostoksille. Ajellessamme valtatiellä mieheni kysyi otinko mukaan hänen lahjakorttinsa tiettyyn vaateliikkeeseen. Vastasin etten ottanut, koska lahjakortti kelpaisi vain toisella paikkakunnalla. Mies ajoi seuraavalle levähdyspaikalle ja löi. Lopulta hän repi minut ulos autosta ja paiskasi lumihankeen ja jätti sinne. Se matka tehtiin nopeasti. :)

    Tällaisia tilanteita oli paljon enemmänkin. Tässä muutama esimerkki. Lopulta uskalsin lähteä suhteesta ja muuttaa pois. Sitä ennen minut pieksettiin sujuvasti ja pakotettiin istumaan monta tuntia vaatekomerossa. Onneksi ystäväni tuli paikalle ja vei minut pois. Vielä vuoden jälkeenkin samainen mies häiriköi elämääni ja uhkaa hakata nykyisen mieheni ja minut. Hän kiristää minua myös itsemurhalla "jos et halua mua, tapan itteni". Nykyisin olen onnellisempi kuin moneen, moneen vuoteen. Toivon, että olisin löytänyt jo aiemmin sisua lähteä tuosta kamalasta suhteesta.

    VastaaPoista
  55. Ensimmäinen oikea suhteeni oli 16-vuotiaana lapsuudesta tuttu poika. Lapsena jo oli leikkinyt hänen kanssaan ja vuosien tauon jälkeen tapasimme toisemme. Hän kiinnostui minusta ja minua lähinnä ällötti hänen lähestymisyrityksensä. Lopulta nuoruuden tyhmentämänä huomasin ihastuneeni häneen. Aloimme seurustella. Tosin en ollut hänelle mitään muuta kuin seksiä. Olin tavannut narsistin. Joka esti minua liikkumasta kenenkään muun kuin hänen kanssaan, sai minut tuntemaan itseni huonoksi ja samalla halusin auttaa häntä hänen ongelmissaan, joita riitti. Hän itki usein ja minä lohdutin häntä, mutta jos minä itkin, olin heikko raukka, jolla ei ollut ihmisarvoa.

    Elin kauan tässä suhteessa. Olin niin nuori etten osannut lähteä. En tiennyt paremmasta. Lopulta mies kertoi löytäneensä minua paremman ja isotissisemmän naisen. Itkin katkerasti huomatessani tulleeni petetyksi. Jälkeenpäin sain paljon huoritteluviestejä, joihin vastasin, etten halua hänelle mitään pahaa. Edelleen tämän suhteen arvet ovat sydämessäni vaikka siitä on jo 7 vuotta aikaa. Olin onnekas, kun pääsin hänestä eroon. Paska jätkä. Myöhemmin vanhetessani ymmärsin, minkälaista arvoa minulla on. En enää ikinä hyväksynyt alentavaa kohtelua keltään mieheltä. Nyt onnellisesti parisuhteessa.

    VastaaPoista
  56. Edellisen parisuhteen kohokohtia, joille näin jälkeenpäin voi naureskella:

    - seksiä oli jossain vaiheessa ehkä kerran kahdessa viikossa ja kun yritin tehdä aloitetta, niin tuli sellaisia tekosyitä ettei voi ymmärtää miten joku voi niitä edes ääneen sanoa. Suosikki oli: "ei nyt voi, kun pikkuvarpaaseen sattuu"

    - kun pyysin hierontaa kipeille hartioille ja selälle, ex-poikaystävä sanoi ettei kouluttamaton ihminen saa hieroa kun voi mennä jotain rikki. Tarkistin asian tietysti fysioterapautti-tutulta, joka kiisti tämän "faktan"

    - ex-poikaystävällä oli auto ja opiskelimme samassa koulussa. Kun pyysin keskellä talvea kyytiä, niin hän ei voinut lähteä viemään minua, koska omat luentonsa alkoivat vasta myöhemmin. Ei herättänyt sääliä, että poljin pyörällä kouluun ja takaisin 30 asteen pakkasessa ja lunta oli polviin saakka :D

    - ex-poikaystävä ei tiennyt, että olin samassa baarissa viettämässä iltaa niin pääsin yllättämään läheisestä tanssista toisen naisen kanssa, ja todistin kun tanssi päättyi suudelmaan. Kun kävin toteamassa, että näin tämän (en niinkään kauniin sanakääntein) mies juoksi perään ja sanoi että hänet vieteltiin

    Voi niitä aikoja! :D

    (varmaan olisi exälläkin jotain kerrottavaa tosin)

    VastaaPoista
  57. Koottuja heittoja aikuiselta yrittäjämieheltä:

    Miksi emme voineet viettää yhteistä mökkiviikonloppua (ottaen huomioon seuraavan kohdan): "Menee aikaa hukkaan. Mulla ei ole varaa hukata aikaa!"

    Yli 2 vuoden aikana emme koskaan käyneet lomalla yhdessä, ainoastaan sukuloimassa. "Yhteinen loma ei ole prioriteettini. Keskustellaan aiheesta, kun verkkopalveluni on valmis." <- selitystä sai kuulla yli 6kk. Rakenteilla oleva verkkopalvelu ei ollut yli 6kk:n työpanoksen suuruinen.

    Vastaus kysymykseeni, miksen koskaan tapaa hänen kavereitaan: "Sä olet aina tervetullut mukaan, mutta en mä sua erikseen viitsi kutsua. Et osaa käyttäytyä ja ihmiset ihmettelee, miksi mä olen sun kanssa."

    "Sä olet huono tiimipelaaja." Asuimme minun kattoni alla, elimme hänen elämäntyylinsä mukaan, emme voineet suunnitella yhteistä tulevaisuutta tai yhteistä asuntoa, koska yrittäjää ahdistaa kun 'bisnekset on kesken'. Näin ollen, kaikella logiikalla, mä olin huono tiimipelaaja. Sekin herraa harmitti, kun en auttanut häntä hänen bisneksissään tarpeeksi. "Mä teen tätä kuitenkin MEITÄ varten..!" Ei, senkin paska. Ihan itse olet oman polkusi valinnut.

    "Mua ahdistaa, kun sä et ole valveutunut. Sun kanssa ei voi keskustella maailmasta ja politiikasta." En ole varma, tajusiko hän koskaan minun tehneen koko yhdessäoloaikamme töitä Suomen liike-elämän ja talousvaikuttajien kanssa osana useita eri asiantuntijaryhmiä. Toinen mielenkiinnon kohteeni on filosofia ja käyttäytymistieteet. Mahdoton keskustelukumppani, siis.

    "Mä en koskaan halua naimisiin" tuli selväksi jo ennen suhteen alkua. 2kk suhteen loppumisen jälkeen haikealla iltakävelyllä kuulen: "Totta kai mä haluan naimisiin! Tulisikohan musta hyvä isä?"

    Mutta sarjassamme 'kulta, sinä olet paska': "Et sä ole lihava, et ollenkaan.. mutta voisit vähän kiinteytyä." Pituuteni on 170cm, painoni 57kg. Kiitos kannustuksesta.

    VastaaPoista
  58. onhan näitä. Tulin itsekseni tulokseen 2 vuoden seurustelun jälkeen, että ei tämä nyt oikein toimi. Ajattelin antaa vielä sauman vanhalle kunnon keskustelulle, ja avasin sen kysymällä "voitko sanoa vielä rakastavasi minua?" vastaus oli :"noh, määrittele rakkaus. Kyllä sellaista jonkinasteista välittämistä tunnen. Välillä on kivaakin. Mutta kyllä mä mun äidistänikin välitän". Ihmettelin kun ei tehty asioita yhdessä, ja hän näkee vaan kavereitaan, siihen vastaus oli, että "en mä koe kai siihen sitten mitään tarvetta kun asutaankin yhdessä". Ja vaikka en ole juurikaan ulkonäön perään, voin rehellisesti sanoa, että minä olen meistä ehkä se "hyvännököinen". Kysyin kerran, että mitä hän sitten ajattelee ulkonäöstäni, ja vastaus oli "en halua valehdella enkä siis sano mitään. Mutta en ole itsekään mikään metsän korein kuusi, joten en voi sinultakaan sellasta odottaa. mut oot hauska." No joo, tässä nää hauskimmat :D

    VastaaPoista
  59. Seurustelin ensimmäisen pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa pari vuotta, kunnes eräissä illanistujaisissa yllätin hänet nuoleskelemassa erään läheisen ystäväni kanssa. Lähdin loukattuna ja vihaisena juhlista. Poikaystävälläni ja tällä entisellä ystävälläni oli ollut säpinää ennenkin. Kukaan ystävistäni ei vaan katsonut aiheelliseksi kertoa asiasta minulle, sillä poikaystäväni oli itkien vannonut, ettei tätä tapahdu enää. Myöhemmin selvisi, että muitakin oli ollut. En ollut mustasukkaista tyyppiä ja ilmeisesti olin sinisilmäinen, kun en koskaan epäillyt mitään.

    VastaaPoista
  60. Lähdin opiskelemaan ja tapasin ihanan miehen. Ihan erilaisen kuin olin koskaan ennen tavannut. Kun tapasimme, oli yleensä ihanaa ja olin ihan pilvissä. Olin ihan umpirakastunut ja siksi annoin hänen kohdella minua huonosti. Hänellä oli opiskelun lisäksi intohimoinen harrastus ja hän oli töissä, joten hän oli ainakin olevinaan paljon minua kiireisempi. Sain häntä huonosti kiinni, mietin aina, että kuinka monta kertaa voin yrittää soittaa. Usein odottelin päiviä, joskus viikkoja soittoa. Tapasimme kun hän halusi, minullehan aina sopi, koska olin kaivannut häntä. Seksi oli aina sellaista kun hän halusi. Hän puhui tulevaisuudesta yhdessä, mutta ne olivat vain puheita. Lopulta sanoin, etten jaksa tällaista kohtelua enää ja pyysin, että voisimme keskustella. Koitin pari kertaa sopia aikaa, että tavattaisiin. Lopulta annoin periksi. Emme siis oikeastaan koskaan edes eronneet, lakkasimme vaan kokonaan tapaamasta.

    VastaaPoista
  61. Mulla ois vaikka mitä kerrottavaa, mut siinä menis ikä ja elämä. Mutta ajatellen että esitykseen tarvitaan mielenkiintoisia käänteitä, ni voisin elämästäni yhden sellaisen jakaa. En tiedä onko itse tapahtunut vai se että olen edelleen kyseisen miehen kanssa avioliitossa surkuhupaisempaa, mutta kuitenki.. Olin ystäväni häissä kaasona, ja raatanut hulluna niiden eteen (olin vielä raskaanakin). Ja halusin vaan heidän päivästään täydellisen.. He olivat tilanneet sinne sit karaoken, ja sitä tuli vetämään nuorehko naishenkilö. Siinä sitten illan aikana huomasin, kuinka MINUN mieheni ja tää karaokejuontaja vaihtoivat katseita.. Sitten jo laulettiinkin yhdessä, ja tanssittiin.. Minä istuin ja seurasin vieressä, päivä josta olin hulluna yrittänyt tehdä toisille täydellisen, muuttui itselleni ihan helvetiksi. Sitten kuulin ku mun mies oli taas kerran kipittänyt tupakalle tän muijan perään, ni oli sit jo juteltu näkemisestä seuraavalla viikolla. Ja mulle siis kerrottiin et ovat niin hyviä ystäviä, uskomatonta miten tollee löytää yhtäkkiä oikean ystävän. Ja tuntuu ku he olis aina tuntenu ym ym.. Se koko homma meni ihan sairaaks, molemmat osapuolet selittää mulle eri tarinoita ja mä olen ihan päästäni pyörällä mitä uskoa. Tosiaan olin sillon raskaana, mutten pystynyt syömään edes (mun sisko pakotti mut jotain ainakin ottamaan aina). Alkoi siis jo pelottaa syntymättömän lapsen puolesta, en voi syödä ja kauhea stressi koko ajan. Monien tappeluiden ja kärjistyneiden tilanteiden päätteeksi, pakkasin äijä kamat ja käskin painua uuden morsionsa luo sitten. Tai sitä ennen käskin valita; minä tai se. Mut ku hän halus olla mun kanssa ja silti tän naisen "ystävä", mut mulle ei sopinu tietenkään, ku tiesin harvinaisen hyvin mistä oli kyse. Hän itsekkin sit halusi lähteä, ja jättää perheensä (raskaana olevan vaimonsa + 3 lasta), ja olla ennemmin sen naisen kanssa. No ei kauan mennyt, kun soitti itkien ettei kestä olla ilman meitä. Eikä ole tähän asti tajunnut mitä on tehnyt ja blaa blaa blaa.. Ja minä hyväuskoinen hölmö aloin pikku hiljaa uskoa, ja otin sen takas kotiin. Hiukan vain katkeroituneena ja joka päivä tota tapahtunutta edelleen miettien, olen edelleen "onnellisesti" naimisissa. Ja voin kertoa jos jaksaisin tonkin jutun kertoa ihan sanasta sanaan, kaikkine käänteineen, ni kyllä saisitte silmiänne pyöritellä.

    VastaaPoista
  62. Ensimmäinen eroni on se legendaarisin. Se ero, joka oli monta vuotta aivan kamala ja riipaiseva muisto, nykyään se naurattaa.
    Noin vuosi ehdittiin olla parisuhteessa erään narsistisen tyypin kanssa, joka oli aina rahaton ja kilttinä, reiluna, ymmärtäväisenä tyttöystävänä olin aina valmis maksamaan kaiken hänen puolestaan, jos teimme jotain yhdessä. Asuimme n. 40kilometrin päässä toisistamme ja tyypillä ei ikinä ollut rahaa käydä minun luonani. Itse asiassa kerran hän taisi suuren tappelun jälkeen käydä minun luonani, ja minä sitten taas menin usein hänen luoksensa.
    Ihmisenä tämä tyyppi oli todellakin äärimmäisen narsistinen ja todella kylmä. Hänellä oli kaikki asiat ajateltu päässään aina niin, että hän on oikeassa. Todella raastava keskustelukumppani, kun kaikki mitä minä sanoin oli aina väärin. Sitten, kun hän on todistanut olevansa oikeassa, siirryimme paistattelemaan hänen työtään, hänen saavutuksiaan, hänen lihaksiaan, hänen tuuriaan...
    Anyway, ero tapahtui sitten tottakai tekstiviestin välityksellä totta kai miehen puolelta: "Joo, tota... Ei tää oikein enää toimi meillä." Tämä tekstari tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja puhelimeen ei vastattu. Lähetin sitten tekstarina suuren kysymysryppään. Yhteenkään kysymykseen ei tullut vastausta, tuli vain: "Oliks tää tässä?" "OLI."
    Sen jälkeen ei olla sanaakaan vaihdettu. Sellainen jännä ensimmäinen poikaystävä minulla oli, kun olin 16v.
    Harmittaa vain, että nykyinen poikaystäväni saa toisinaan kärsiä näistä ensimmäisen poikaystävän jättämistä traumoista. Onneksi hän on niin sydämellinen ja ymmärtäväinen, että pystyn nykyään joskus jopa nauramaan vanhoille traumoilleni. Toisinaan poikaystävällenikin on kyllä ehkä vaikeaa, kun en luota häneen. Siitä tuleekin seuraava ero-kertomus, joka juontaa juurensa toisesta naisesta.
    Poikaystäväni on kuin ystävällinen jättiläinen, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Hieman hidas, mutta rientää aina apuun, kun neito on pulassa. Oli se neito sitten oma tyttöystävä tai jokin muu nainen. Itse olen aina yrittänyt tukea ja kannustaa Mikkoa (nimi muutettu) tekemään, kuinka hänelle itselleen on parasta. Hänellä on sen verran itsetunto ottanut kolhuja, että toisinaan saan oikein puskea, että hän laittaisi oman etunsa edelle. Sitten tuli eräs nainen kuvioihin, joka erittäin hunajaisesti osasi ottaa hyödyn Mikon hyväsydämisyydestä. Tämä nainen asui siis 150km päässä ja eräänä yönä Mikolle tuli itkuinen soitto: "Tuu viemään mut kotiin."
    Minä huomautin vain, että jos nainen ei pääse baarista kilometrin päässä sijaitsevaan kotiinsa, niin ei siihen Mikkoa tarvita. Mutta Mikko lähti, oli siellä yön jos toisenkin. Tiesin, että Mikko ei minua pettäisi, kunnes tuli viesti, joka meni suunnilleen näin:
    "Mä olen nyt miettinyt koko viikonlopun tätä meidän parisuhdetta. Tän matkan aikana me ollaan tuettu toinen toistamme, mutta mä en tarvitse tukea enää. Sä olet erittäin ihana elämäni nainen, mutta mä olen päättänyt kävellä. Toivon sulle kaikkea hyvää. Ajattelin, että voisin tulla seuraavana viikonloppuna hakemaan tavarat sieltä ja jos haluat, niin sä saat ne jakaa mieles mukaan."
    Tuijotin tekstaria tyrmistyneenä. En olisi ikinä uskonut, että näin kävisi. Häkeltyneenä lähetin vain viestin takaisin:
    "Mieti vielä haluatko heittää kaiken menemään. Tule kotiin."
    Siitä hän sitten tuli kotiin päivän parin päästä ja pari viikkoa tapeltiin ja se nainen pyöri koko ajan taustalla milloin itkuisena, milloin vihaisena.
    Luojan kiitos, ollaan yhdessä vieläkin ja onnellisina. Ainakin toivon, että hän on oikeasti onnellinen, eikä onnellinen pelkästään minun mielikseni.

    VastaaPoista
  63. Elin 8 vuotta itseäni vanhemman miehen kanssa suhteessa parisen vuotta. Hän oli innokas kommentoimaan vaatteitani ja hiuksiani ja monesti oli niin raivostuttavaa edes yrittää lähteä ulos hänen kanssaan, koska hän useasti passitti minut vaihtamaan vaatteet tai sukimaan tukkaani uudestaan. Minä olin suhteessa se ÄIJÄ ja se vitutti suuresti, sillä en koskaan ole ollut mikään kovin poika tyttö vaan päin vastoin pidän itseni laittamisesta ja niin edelleen.
    Miehelläni oli milloin äitin milloin isän auto käytössä oman auton ollessa rikki, autot olivan kaikki lexuksia eikä mitään kotteroita ja minä sain kuulla vittuilua siitä ettei minulla ollut varaa ostaa autoa saati tankata saati käydä ulkona syömässä. monesti olen jälkeenpäin miettinyt miksi kestin häntä, koska jos hänellä oli rahaa miksi naisen olisi pitäny yrittää kustantaa elämistämme.
    tälläisten vittumaisten juttujen jälkeen suhde päättyi kuitenkin siihen, että tämä "mies" mottasi minua takaraivoon kitaralla suuttuessaan minulle. että semmonen parisuhde.....

    VastaaPoista
  64. Täydellinen mies, ruskeat isot nappisilmät, hyvät jutut, komeat raamit ja kaupanpäälle vielä upea musta audi A4. Kaikki mitä olin osannut edes kuvitella, oli kohdallani. Jalat menivät enemmän, kuin alta tämän herran vuoksi. Oli kaunis alkukevät, tuntui, että elämä hymyili täysillä. Mutta tätä vaaleanpunaista rakkautta kesti vain tasan kuukauden! Tämän kuukauden aikana vietimme kaikki päivät ja yöt yhdessä, tapasimme kavereita ja jopa sukulaisia. Ajelimme ympäriinsä ja hän lupaili minulle kuun taivaalta, kivitalon rinteeseen, lapsia, hienot autot ja kaikki. Se mieshän luki ajatuksiani. Kunnes eräänä päivänä, hän ei enää vastannut puhelimeen, ei soittanut, ei käynyt, ei näkynyt missään. Hän hävisi! Parin yhteydenoton jälkeen vastasi tekstarilla tylysti: "On varmaan parempi unohtaa koko juttu." UNOHTAA?! Ai miten..?

    Aiemmin viikolla hänen pomonsa soitti ja kertoi, että heille oli tullut uusi työnjohtaja, nainen. Leikilläni heitin, että aijaa, mienaatko vaihtaa mut siihen työnjohtajaan. Johon hän kauniilla ruskeilla silmillään katsoi suoraan syvälle silmiini ja taputti jalkaani, että "enkai mä ny ikinä sua vaihtais siihen.."

    Ja jo heti seuraavana viikonloppuna, hän löysi itsenä tämän naisen sängystä. Josta itse kuulin myöhemmin.

    Yhteisten tuttujeni kautta jälkeenpäin on selvinnyt, että kaikki oli kusetusta. Elin sen kuukauden samassa haavemaailmassa hänen kanssa. Oikeasti mies (silloin 28v.) asui vielä vanhempiensa luona, hieno autonsa oli rikki ja ilmeisesti hänellä on melkeiset pelivelat omallatunnollaan. Ja minä idiootti uskoin kaiken ja vielä näin viiden vuoden jälkeenkin aina keväisin, kaipaan tätä vaalenpunaista aikaa.. :D

    VastaaPoista
  65. Minullakin on ollut useamman vuoden suhde hieman empatiakyvyttömään yksilöön. Ju, eihän se ehkä hänen vikansa ollut. Itse olin ehkä välillä äkkipikainen, mtten pitkävihainen ja koitin olla looginen. Noh. Hän ei voinut joustaa mistään kun olin kipeänä, ja minun ei olisi pitänyt tarvita hänen seuraansa kun tulin katsomasta sairaalaan joutunutta vanhempaani. Mutta sit seuraavana päivänä ois taas pitänyt olla kiva ja jaksaa mennä johonkin. Olihan hän kiltti ja huomiovakin välillä.

    Muutimme yhteen, sillä hänen entinen tyttöystävänsä olisi halunnut, mutta erosivat ennen sitä. Ja itsehän en erityisesti edes halunnut, mtta hänen mieliksi muutin. Miksei se voinut sanoa heti alkun, että muuttaa jos tahdon, koska tahtoo että mulla on hyvä mieli? En ollut hänen eksänsä, vaan minä.

    Hän ei ikinä maanitellut minua tekemään toivomansa mukaan uhkailemalla itsemurhalla, mtta aina riidoista suivaantuneena lähti jäille kävelemään yms. Tuli aina takaisin kuitenkin. Minulla on sellainen ongelma, etten oikeen voi kestää irrationaalisuutta, ja hän oli varsinainen trolli ja flamettaja - niinpä normaaleista keskusteluista tlikin helposti pahojakin riitoja, koska hän oikeen kerjäämällä tyhmiä sanoen sai minut hermostumaan. Yllättyi sitten, kun menetin uskon ja luottamuksen ja halusin erota. Eroa sitten tehtiinkin jonkun aikaa, ja kun hän ei uutta asntoa löytänyt, oli muuttamassa kaverilleen. Myöhemmin tajusin, että muuttaa kaveritytölleen, joka juri erosi omasta poikaystävästään. En edes ole tästäerityisen loukkaantunut,eipä kuulu minulle, mutta se tapa, miten muutto hoidettiin, ärsyttää yhä.

    Minlla on lemmikki, jonka en tahtont olevan yksin kotona kun mies hakee tavaroitaan. Vaadin häntä aina ilmoittamaan edellisenä päivänä ennen tuloaan, ilmoitti n. tuntia ennen. Tämä sitoi minut istumaan hermostuneena kotona pari kuukatta. Myöskään muttopäivästä ei kysytty minulta mitään, ja jouduin perumaan menojani sen vuoksi. Tahdoin olla kotona katsomassa, ettei se nyysi tavaraani, ja koitin myös pysyä pois tieltä ärsyttämästä ja katselemasta paskaa naamaansa. Kovasti vielä vittuili, ja kommentoitani takaisin jotakin ei keksinyt sanomista, joten sainkin turpaan. Olin liian verbaalisesti lahjakas? Mikä raukkis.
    Ei hajottanut mitään, jätti avaimet ja lähti. Sinänsä onni, eipä tullut kaipailtua perään.

    Olen nyt ollut kaksi vuotta yksin, en osaa kaivata mitään. En varmasti aikoihin uskalla muuttaa kenekään kanssa yhteen, tahtoisin ajatella, että muilla on omat mielipiteensäja että he voivat ne sanoa kun tarvii, mtten uskallaluottaa näin olevan. Edes elokuvan katsominen kenenkään kanssa kuulostaa tyhmältä, ei mielenkiintoiselta. Kauankohan vielä olen ihan sulkeutunut?

    VastaaPoista
  66. Parasta on että mun kusipääeksän nimi on Lauri. En jaksa vuodattaa koko stooria koska se on pitkä ja ruma mut se paskiainen päätti deitata mun kahta parasta tyttökaveria, eikä koskaan ees pahoitellut, vaikka pysyin väleissä frendieni kanssa ja se hyvin tiesi että se otti mulle koville.

    Voisin sanoa tän nimelläkin, mutta se ihminen on virallisesti mätä ja pilalla. Oon antanut anteeks pahojakin juttuja, en oo yleisesti katkera ihminen mutta tää jäbä ei edes tajua olevansa kusipää, vaan teeskentelee aina uhria.

    VastaaPoista
  67. Lesbodraamaa: seurustelin samannimisen tyttöystäväni kanssa, jolle kaikki kaikessa oli maine. Kaiken täytyi aina olla tosi cool ja parasta mitä rahalla sai. Hän iski tyttöjä nenäni edessä ja uskottele mulle, että kaikki on ok. Usein huomasin itse pyytäväni anteeksi hänen käytöstään. Kyllästyin ja jätin. Aloin seurustelemaan ihanan ja kauniin tytön kanssa, joka oli ollut pitkään heterosuhteessa. En kuitenkaan voinut unohtaa neiti kusipäätä ja päädyin pettämään kaunista ja herkkää tyttöystävääni. Palasin paskan eksäni luokse. Ja niinkuin arvata saattaa samanniminen eksäni jatkoi tyttöjen iskemistä minkä kerkesi. Suurimmasta osasta jopa tiesin. Kaikesta mistä en tiennyt oli varmaan vaan hyvä juttu. Lähdin ulkomaille elokuussa. Marraskuussa sain sähköpostin jossa kerrottiin että samanniminen eksäni ja kaunis eksäni ovat alkaneet seurustella. En edes voi kuvailla järkytystäni. Kauniille eksälläni olin yrittänyt kertoa paskan eksäni tarinan, mutta ilmeisesti ei ollut mennyt perille. Kaunis eksäni sai kyllä huomata sen ihan omia aikojaan. Katkera en ole, koska opin hirvittävän paljon, enemmän kuin koskaan sen jälkeen parisuhteessa.

    VastaaPoista
  68. Vanhempani näkivät naapurin pojan ensimmäisen kerran ajaessaan ruokakaupasta kotiin, välimatka on useita kilometrejä. Kova talvi pakkanen ja onneksi (en tiedä kenen) oli vielä valoisaa muuten olisivat ajaneet ohi. Poika oli tuhannen päissään ajanut fillarilla syvään ojaan eikä päässyt sieltä enää omin voimin ylös. Vanhempani kävivät noukkimassa talteen ja veivät tämän kotiin. Silloin vielä juttu jaksoi naurattaa mun ja pojan välillä. Itse tutustuin poikaan ainostaan naapuruuden takia. Pitkät kotimatkat oli mukava taittaa toisen kanssa. Kaikki oli vielä hyvin. Viina alkoi maistumaan tälle entisestään jolloin teki koko ajan ohareita ja sain turpiini, kun halusin tietää missä tämä oli ollut. Selvinpäin anteeksi pyytely ja vannomisia ettei ikinä enää. Kertoja tuli lisää, kun alkoi pikku hiljaa kiehumaan yli. Milloin hain sitä tuntien matkojen päästä joltain ryyppy reissulta. Olin muuttanut omaan asuntooni siivonnut siellä hulluna ja laittanut siellä kaikki kivasti. Kundi kaverini tuli kylään. Oltiin sovittu ruuan laitosta. No hän alkoi keräämään tarvikkeita jauhelihan paistoon. Öljypullo oli vielä avaamaton. Kärsimättömyydestä johtuen tämä päätti avata sen puukolla seurauksena pullon repeäminen ja sehän levis koko sisältö ympäri keittiötä. Vit** siivosin vielä viikon päästä sotkuja! Ei yhtään ajatellut sitä, et oltiin kerrostalossa vaan useasti huusi ja kiroili kovaan ääneen milloin mistäkin -vitut naapureista!! Hävetti, ihme etten saanut häätöä. Kerran otti mun vanhasta filmikamerasta patterit, kun tarvi johki omaan käyttöön sillä seurauksena et mulle tärkeät kuvat tuhoutui. Näinä kertoina ei edes ymmärtänyt suuttumustani. Samainen tyyppi oli tietämättäni ottanut autostani varaosat ja työkalut, jonka vuoksi jäin tien päälle eikä edes vastannut puhelimeen, kun oli ryyppäämässä. Ja paljon muutakin kamaa hajos tai hävis. Sitten tuli kundin intin aika. Uskollisesti soitti aina, kun pystyi mutta viikonloppu vapaat... Näin kundin ehkä ensimmäiselle vkl vapaalla, kun seuraavat menivät ryyppyreissuiksi. Saattoi vielä perjantaina soittaa ja sopia vkl menot kanssani mutta puhelin olikin jo kiinni (ja oli koko vkl) ennen kuin bussi oli edes määränpäässä. Sunnuntaina soitti ja kehuskeli kuinka kivaa poikien kanssa oli ja kyllä ensi vapaalla nähdään. Intti loppui ja ajattelin, että kyllä nyt nähdään! Ja paskat, taaskaan mitään ilmoittamatta oli lähtenyt bilettämään. Ylläripylläri -su taas soitti kuin ei mitään ja ihmetteli suuresti, kun sanoin sille itsekkäimälle tuntemalleni paskakusipäälle et nyt riitti älä soita tai pidä mitään yhteyttä. Olin jo aikaisemmin useasti yrittäny erota. Eihän se sitä halunnut tajuta. Valittettavasti kundi sai kaikille minut mukaan lukien uskoteltua et hän on itse enkeli eikä ole tehnyt mitään pahaa.Tässä muutamia esimerkkejä mitä sain kokea lopullisen jätön jälkeen -yritti kiilata minut tieltä ainakin 5x, yks yö ajoi kännissä riehumaan vanhempieni ulko-ovelle etsiessään mua. Vanhempani sai haukut paska tyttärestä. Kävi koulullani riehumassa. Soitti ja tekstasi jatkuvalla syötöllä vuoden, vaikka en edes vastannut! Numeroa vaihdoin useammin kuin sukkia, silti jostain syystä se aina sai sen kunnes kyllästyin. Harmillista kyllä meillä oli sama kaveri piiri. Minun ei auttanut muu kuin hylätä kaikki tutut. Muutin toiseen kaupunkiin asiasta kerroin vain vanhemmilleni enkä antanut edes tarkkaa osoitetta. Ainoastaan heille annoin silloisen puhelinnumeroni ja käskin piilottamaan numeron kännykkään väärällä nimellä. Vanhempani tuntuivat olevan niin pyörällään päästä kaikesta ettei oikein tajunnut mitä tapahtui, kuinka paskasti kaikki todella oli. Aina välillä säälin enemmänkin heitä kuin itseäni. Se ei todellekaan ollut elämää se ja välillä ajattelin et olis helpompi vaan hyväksyä se mun elämään. Onneksi jaksoin sinnitellä. Kourallinen tosi ystäviäni tunsi minut ja menneisyyteni jaksoivat tukea pitäen mut suht järjissään. Vuosien kuluttua aloin taas liikkumaan kotipaikka kunnallani. Nykyään jos tämä täys paskakasa tulee jossain vastaan luojan kiitos ei edes tervehdi mua! Nyt elämä hymyilee kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  69. Entinen elämänkumppanini oli todellinen ihmishirviö. Yhä edelleen tätä kirjoittaessani saan merkillisiä vilunväreitä, kun ajattelen kaikkia tuon hullun toimia. Kerran hän esimerkiksi - ja tämä on totta joka sana - päätti ajaa polkupyörällä. Ja hän myös toteutti uhkauksensa ja ajeli pyörällään milloin minnekin. Itse kävelin tai ajoin autolla, kuten ihmisen kuuluu, mutta hän vain pyöräili, eikä ymmärtänyt järjen ääntä. Lopulta sain tarpeekseni, kun hän eräänä viikonloppuna päätti pyöräillä johonkin harrastukseensa, vaikka matkaa sinne oli ainakin kaksi kilometriä. Pakkasin tavarani ja siitä eteenpäin olen elänyt yksin, ilman petollisia ihmissuhteita. Viime aikoina, näin kesän korvalla, olen harkinnut polkupyörän hankkimista, mutta tämä hankinta tuo jatkuvasti mieleen liikaa ikäviä muistoja. Muuten olen onnellinen ja pääosan päivästä istuskelen sohvalla.

    VastaaPoista
  70. Seurustelin reilun vuoden nuorempana todellisen kusipään kanssa. Ensimmäiset vajaa puoli vuotta meni hyvin..kunnes todellinen luonne paljastui. Olin yhtenä baari iltana antanut auttomaattikorttini hänelle että voi käydä nostamassa tarvitsemansa summan, jota oli pyytänyt lainaan. Seuraavana päivänä selvisi että oli nostanut tilin tyhjäksi. Minä idiootti aloin säälimään kun mies vuodatti krokotiilin kyyneleitä ja pyyteli anteeksi. No sain rahat takaisin noin 2 viikon päästä, joita tosin olin joutunut pyytämään useamman kerran. Seuraavaksi alkoi aina humalassa kauheat mustasukkaisuuskohtaukset julkisesti; Huorittelua, syyttelyä ja joskus kävi kimppuuni...uhkasi tappaa kaikki perheeni jäsenet. Jossakin vaiheessa sain selville että tyyppi oli myös valehdellut monista jutuista; Töistä oli saanut potkut, sanoi menevänsä korjaamaan kaverin autoa ja todellisuudessa oli ollut vetämässä päiväkännejä baarissa. Kerran jopa pisti kaverinsa soittamaan mulle ja sanomaan että joku tuttu on hakattu pahasti ja viety teholle, pakko mennä katsomaan ja oikeasti oli ryyppäämässä. Jopa omille vanhemmilleen valehteli käyvänsä töissä ja olevansa armeijassa. Milloin oli mitäkin valheita. Kun olin ottanut muutamia kertoja henkisesti ja fyysisesti turpaan julkisesti,niin jotkut hänen kavereistaan alkoivat kertomaan totuuksia hänen menneisyydestään...Vuoden aikana jätin hänet varmaan viisi kertaa. Aina sai mut puhuttua ympäri ja tuntemaan syyllisyyttä. Viimeinen tikki oli se että oli jättänyt maksamatta puhelinlaskunsa ja liittymä mun nimissä. Kun ilmoitin että suhde on nyt ohitse niin alkoi taas syyttely..pidin kuulemma laskua tekosyynä enkä halunnut tunnustaa että mulla on joku toinen. Nyt kun tuotakin aikaa muistelee niin huomaa kuinka tyhmä sitä on ollut. Vuosi on loppu peleissä lyhyt aika elää helvetissä...Onneksi heräsin siitäkin painajaisesta. Heräämiseen ehkä auttoi se että miehen isä oli humalassa todella aggressiivinen ja oma isäpuoleni myös, sitä alkoi miettimään haluaako elää samanlaista elämää vuosikaudet kuin hänen äiti ja oma äitini. Vastaus oli selkeä: EI! Mies ei ole kuulemma 10v aikana muuttunut pätkääkään...on velkaa joka puolelle ja moni tyttö minun jälkeenkin saanut kokea lähes samaa.

    VastaaPoista
  71. Tapailin hetken aikaa miestä joka lopulta tunnusti asuvansa avoliitossa, ei kuulemma sillä hetkellä pettänyt avovaimoaan koska tämä oli ulkomailla :D

    Toista miestä kun olin ehtinyt tapailla noin pari kuukautta niin laittoi viestin että mun kannattais varmaan käydä testeissä. Exällä oli kuulemma joku tauti ja heidän sekstailustaan kulunut joku puoli vuotta..yeah right :D

    Exäni oli alkuun todella huomioon ottava ym. Antoi aikaa, lähetteli ihania viestejä kesken työpäivän, soitteli joka ilta ja osti mulle kaikkea. Jossakin vaiheessa kaikki muuttui. Yritin ottaa asiaa esille niin aina suuttui ja sanoi että kaikki on hyvin. Kun yritin sanoa että kaipaan intohimoa ja läheisyyttä niin hän veti esiin aina sen mitä oli ostanut mulle ja mitä oli maksanut. Ei tajunnut ettei raha ja materia korvaa intohimoa, läheisyyttä ja seksiä. Sanoinkin muutaman kerran että jos ei ole muuta annettavaa niin eiköhän suhde kannattaa lopettaa, hetken jaksoi olla maailman ihanin mies.

    Tullu törmättyä tässä sinkkuilun aikana milloin mihinkin hörhöön, tuntuu että kaikilla on luurankoja kaapissa tai muuten ovat outoja.

    VastaaPoista
  72. Noh, näitä tarinoita huonoista parisuhteista riittää varmasti monella. Itse olen päässyt näistä jo yli ja jo naurattaa koska on niin järjettömiä.
    Olin seurustellut/asunut miehen kanssa noin puoli vuotta. Ensinnäkin hän oli minua 39 vuotta vanhempi ja yksi lapsellisimmista ihmisistä joita olen koskaan tuntenut. Ajattelin että ehkä se kannattaa mainita. Eräänä iltana sanoin hänelle suoraan: "I heard that you are married" (hän oli amerikkalainen) Hän ei edes katsonut minuun päin vaan mutisi tyynyyn: "Only on paper". Ja arvatkaa mitä muuta: naimisissa serkkunsa kanssa. Hänen vaimo ja 16 vuotias poikansa asuivat Saksassa.
    Noh, toisen kerran olin seurustellut jätkän kanssa n. kolme kuukautta, ja matkalla bussissa Raumalta Turkuun minulle soitetaan tuntemattomasta numerosta ja nainen sanoo että onko tämä kyseinen mies sattumoisin paikalla kun tällä olisi vaimo ja sairas lapsi kotona.
    Huvittaa että näin voi käydä enemmän kuin kerran elämässä. huh huh. Et sellast kaikkee..
    T. Karoliina

    VastaaPoista
  73. Muutin ex-mieheni perässä 400 kilometrin päähän, vieraaseen kaupunkiin, irtisanouduin vakituisesta työstäni, ilman tietoa onko uudella paikkakunnalla työtä minulle. Mies ei halunnut kuitenkaan muuttaa heti yhteen vaan minun piti muuttaa omaan asuntoon ensin. (miksi en silloin tajunnut hänen olevan kusipää?) Muutin pieneen yksiöön paskaan lähiöön, koska mies sanoi sen olevan ihan ok-aluetta. Onneksi sain heti töitä, töitä saatuani minä "sain" muuttaa yhteen miehen kanssa hänen asuntoon, ehdin asua itsemurhayksiössäni siis 2 kk. No arki tasaantui ja sain paljon uusia ystäviä uudella paikkakunnalla töiden ja harrastusten kautta. Olimme olleet reilun vuoden yhdessä ja päätimme ostaa oman asunnon. Asunto löytyi helposti ja kaikki oli niin kauan hyvin kunnes asuntopaperit oli allekirjoitettu. Sitten alkoi helvetti. En saanut enään olla ystävieni kanssa, ilman että puhelin soi jatkuvasti ja kyseltiin missä olen ja onko siellä muita miehiä. Mies alkoi vonkumaan seksiä jatkuvasti, aivan kuin olisi pitänyt todistaa, että minä annan niin paljon etten jaksaisi ns jakaa enää muille. Sitä se paskapää luuli. Yhtenä harrastusviikonloppuna menimme toiselle paikkakunnalle treeneihin. Mies soitti yhden päivän aikana 29 kertaa ja lähetti 20 tekstaria. Lopuksi raivosi, että minun täytyy heti tulla kotiin, vittu kävelet vaikka sieltä sen 30 kilsaa. Muuten kuulemma kaikki mun tavarat on heitettynä ulos ikkunasta. En mennyt. Soitin äidille ja kerroin että nyt riittää, me eroamme. Se oli parhain päätös. Mies yritti kaikki keinot, että ei lunastaisi osuuttani asunnosta ja eikä suostunut asunnon myyntiinkään. Kaksi kuukautta jouduin asumaan vierashuoneessa ja kuuntelemaan jatkuvaa miehen raivoamista, itkua ja agressiivista käytöstä. Ja kuinka paska ihminen minä olin, että helppo minun oli erota kun muuttaessani tänne kaikki oli valmiina tarjottimella. Anteeksi? ei työpaikkaa, ei asuntoa, ei YHTÄÄN tuttua mieheni lisäksi. Kaikki nuo hankin itse. Mitä hän tarjosi? Ei yhtään mitään, muuta kuin yhden vitunmoisen opetuksen elämäni polun varrelle. Jälkikäteen tämä raukkamainen mies uhkasi tulla ja katkaista minulta ja lemmikeiltäni kaulat katki. Ai, että niin mahtava tyyppi! Mutta onni onnetomuudessa, tämä paikkakunta mihin jäin asumaan kaiken tämän paskan jälkeen tarjosi jatkossa minulle vain kaikkea hyvää. Uuden ihanan miehen ja hänen kanssaan saimme meidän yhteisen lapsen. Ehkä tämä nykyinen onni vaati ensin jotain. Mutta, edelleen kun näen tyypin vilaukseltakin, tunnen suurta vihaa, raivoa ja vastenmielisyyttä ajatellessani kuinka PASKA tuo tyyppi oli. Toivon sydämeni pohjasta, että nykyisen naisystävänsä kanssa hän osaa jo käyttäytyä, eikä yksikään ihminen joudu kokemaan sitä mitä minä itse koin. T: Nykyään oikeasti onnellinen

    VastaaPoista
  74. Hei, olen Theresa Williams Vuosien ajan suhteessa Andersoniin, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin hänet takaisin niin paljon rakkauteni vuoksi, Pyysin häntä kaikesta, annoin lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että minun olisi mieluummin otettava yhteyttä oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua heittämään loitsun saadakseen hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kokeilla sitä Lähettänyt oikeinkirjoittajalle, ja hän kertoi minulle, että ei ollut mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivän, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minut, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja kävin hänelle, että olimme yhdessä elämässä yhdessä onnellisena. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan oikeaan ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan, joka auttoi minua omalla ongelmallani. Hänen sähköpostiosoitteensa: chamberc564@yahoo.com voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa tapauksessa.
    1) Rakkaustunnelit
    2) Kadonnut rakkauden loitsuja
    3) Avioeron loitsuja
    4) Avioliittojen loitsuja
    5) Sitovat loitsut
    6) Breakup-loitsuja
    7) Työnnä mennyt rakastaja.
    8.) Haluat tulla edistämään toimistossasi
    9) jos haluat yliluonnollisia voimia
    10) haluavat tyydyttää rakastajanne
    Ota yhteyttä tähän suuriin ihmisiin, jos sinulla on ongelmia kestävään ratkaisuun chamberc564@yahoo.com kautta

    VastaaPoista
  75. Romanialainen Gabriel Katherine i meni naimisiin Patrickille, joka on liikemies, kun olin naimisissa hänen kanssaan, kun hänellä oli kaksi lasta, sunnuntaina näki hänen puhuvan naisen kanssa ja sen jälkeen hän alkaa toimia jonkin verran, kun kyselen häneltä, hän kertoi minulle, että se oli entinen tyttöystävä takaisin kouluun, kun mieheni alkoi pysyä myöhään, kun kysyin häneltä, miksi hän valehtelee minulle, kun hän erosi 1 kuukauden kuluttua, he asuivat yhdessä asunnosta täällä taloni ja he elävät hyvin, mutta silti rakastan mieheni ja minä tarvitsen häntä takaisin elämässäni, he olivat yhdessä, joten tulin kosketuksiin dr Sacre'n kanssa, joka lupasi minulle ja hän tuli takaisin minulle kaikki kiitos hänelle on apua, ota yhteyttä sähköpostilla Sacretempleofpower@gmail.com tai soita tai WhatsApp: +2348159768201 apua ja hän auttaa sinua takaisin rakastajaasi

    VastaaPoista
  76. Se, jota olin rakastunut, käytti haavoittuvuuteni mahdollisuutena pilata, rangaista ja nöyryyttää minua. Tulin hänen tunneperäiseksi orjaksi. Hän väärin minua. Menin pois. Minun käsitykseni maailmasta, ihmisistä ja rakkaudesta kokonaan romahtanut. Väärinkäytökset saatiin päätökseen, mitä sydämestäni jäi pois. Rationaalisesti tiesin, että hän oli väärin. Tunteellisesti rakastin häntä ja ajattelin voivani korjata häntä. Ajattelen häntä koko ajan, mutta hän ei puhu minulle. Olin niin raskaana voimakasta pelkoa siitä, että olen arvoton ja en koskaan enää tunne rakkautta sen takia, jonka olin kohdannut ihminen, jota en rakastin kuin kukaan muu elämäni pahimmalla mahdollisella hetkellä, etten voi uskoa, että elämä voi koskaan olla sellainen kuin se oli ennen. Se vahingoitti ja raivasi minua niin paljon, että pelkään, että kukaan ei koskaan kiinnosta, jos joku kärsii niin paljon kipua. Jokainen vastahyökkäys tilanteeseen - juominen, sekaantuminen, puhuminen, syöminen - luo toisenlaisen ongelman, jotta voit välttää, mutta kaikki, mitä haluat, on jotain, joka estää sen vahingoittumisen. joten kun kipu tuli sietämätöntä, niin minun piti tavoittaa Dr.Chamberc Online-loitsunavusta ja kun luin lisää hänestä ja huomasin, että hän on Aasian vahvin pappi, niin tunsin helpotuksen ja saan enemmän rohkeutta ulos hänen loitsuja yrittää. hän kertoi minulle, että mieheni oli menossa kotiin 100%: lla rakastaen minua ja lapsia ja että perheeni tulee olemaan jälleen yhdistyneenä, kun hän laittaa hänelle loitsun. suurin ihme, jonka olen koskaan nähnyt, oli se, että 24 tuntia myöhemmin hänen loitsunvalinnan jälkeen, Husband soitti minulle, että hän oli pahoillani koskaan jättäen minut ja kertoi myös, kuinka paljon hän kaipasi minua. ja näin hän palasi kotiin tämän oikeinkirjoittajan Dr. Chambercin voimalla. Olemme yhdessä eläneet rauhassa ja hän on rakastanut minua ehdoitta, kun olen kokenut Dr.Chambercin loitsut. voit myös ottaa yhteyttä hänelle samanlaisista asioista ongelman ratkaisemisessa Sähköposti: chamberc564@yahoo.com

    VastaaPoista
  77. LUE OLISI RATKAISU:

    Nimeni on Anna, olen Iso-Britanniasta, haluan jakaa tarinan kanssani ja myös antaa sinulle ratkaisun ongelmiin, olen etsinyt verkossa miten saada todellinen oikeinkirjoittajan, joka voi tuoda mieheni puolestani, saan naimisissa 9 vuotta sitten ilman lapsia ja taloudellinen tilanne oli huonompi, minulla ei ole rahaa minulla ei ole lasta, aviomies jätti minut ajattelemaan tuon hänelle huonoa onnea, kunnes 2016/2017 tapasin todistuksen lady online puhuu Dr Ogundele, rohkailen itseäni ja otan yhteyttä avukseen, ja hän vastasi minulle heti, ensimmäinen sanoma hän sanoi olevan, että ongelmani ovat ohitse, hän sanoi, että hän saa minut hymyilemään uudelleen, olin tyytyväinen hänen rohkaisunsa, hän aloitti työnsä ja kertoi mieheni tulevat takaisin alle 24 tuntia kerjäämään minut hyväksymään hänet takaisin, kun kaikki mitä hän sanoi tuli ensimmäistä kertaa elämässäni olin tyytyväinen mieheni taas, muutama viikko myöhemmin tulin raskaaksi . Hän sanoi, että minun täytyy olla taloudellisesti vakaa, jotta hän olisi tyytyväinen mieheni kanssa, hän antoi toisen loitsun minulle, tänään ihmiset suosivat minua missä tahansa, elämäni on taloudellisesti vakaa, minä ja mieheni tekevät hyvää, tärkeintä oli, että hän lopetti surun ja nyt minulla on oma lapsi, joka kutsuu minua äidiksi, en ole koskaan tavannut minkäänlaista oikeinkirjoittajaa niin voimakasta ja voimakasta kuin Dr Ogundele, hänellä on ratkaisu mihin tahansa ongelmaan maan päällä, hänen taikani eivät ole haitallisia ja hän voi työskennellä puolestasi ilman läsnäoloa, sanon kaiken tämän, koska sanoin hänelle, että aion varmistaa, että ilmoitan maailmalle hänen hyvistä töistään ja tiedän, että niin monet ihmiset tarvitsevat apua, joten jos tarvitset apua, tee ei viivytellä sen kanssa yhteyttä tai jos haluat kiittää häntä minulle, ota yhteyttä Dr. Ogundeleen hänen sähköpostiosoitteeseensa: ogundeletempleofsolution@gmail.com ja hänen Whats-app ja Viber Chat: +27638836445.

    VastaaPoista
  78. Rakas ystäväni, olen pahoillani, että luet tämän viestin näin, näen vain sen keinon auttaa kuka tarvitsee apua. varmista, että olet lukenut tämän todistukseni loppuun asti, sillä se on elämän tarina, koska se on todistus siitä, että kerron jokaiselle kuulla. Olen ollut naimisissa 3 vuotta ja avioliiton neljäntenä vuotena toinen nainen otti rakastajani pois minusta ja mieheni jätti minut ja lapset ja olemme kärsineet 2 vuotta, kunnes tapasin viran, jossa mies kutsui ylimmäisen papin tohtori Chamberciksi olen auttanut jotakuta, ja päätin antaa hänelle yrittää auttaa minua tuoda rakastajani takaisin kotiin ja uskoakseni minulle, että lähetän vain kuvan ja yksityiskohdat hänelle ja miehelleni ja 2 päivän kuluttua, kun hän on kertonut minulle, näin auton ajoi taloon ja katso, se oli mieheni ja hän on tullut minulle ja lapsille, ja siksi olen iloinen voidessani tehdä jokaisen teistä samanlaiseksi tavata tämän miehen kanssa, koska voin vannoa elämäni kanssa, että mies on erittäin vahva oikeinkirjoitin ja hänen oikeinkirjoituksensa ovat erittäin hienoja ilman sivuvaikutuksia y, jos haluat lisätietoja papista dr Chamberc Oletko todella kärsivät suhdettasi juuri nyt? haluatko ylimmäisen papin tohtori Chambercin puuttua suhdettasi auttamaan sinua korjaamaan suhdettasi? ota häneen yhteyttä tänään sähköpostitse: Chamberc564@yahoo.com
    Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
    jos sinulla on ongelmia seuraavassa numerossa
    (1) Jos haluat takaisin
    (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
    (3) Haluat olla mainostettu toimistossa.
    (4) Jos haluat lapsen.
    (5) Kasviperäistä hoitoa
    (6) Haluat olla rikas.
    (7) Haluat sitoa miehesi / vaimonne olemaan sinun ikuisesti.
    (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
    (9) Anna ihmisten totella sanoja ja tehdä haluasi
    (10) E.T.C-tapauksen ratkaisu
    Ota heidät yhteyttä sähköpostin temppelikammiossasi
    Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
    ja saat kaikki ongelmasi ratkaistuksi

    VastaaPoista
  79. Hei rakkaat ystävät, luen hyviä blogi-artikkeleita hämmästyttävästä työstänne, olen erittäin iloinen kaikille teille, koska löysin saman onnen itsessäni, muutama viikko sitten luin samanlaisen todistuksen suhteiden neuvontapaikasta osoitteessa työpaikkani, kommentti, jonka on kirjoittanut nainen Jennifer Osawe Madridista, hän todisti verkossa ja sanoi suuren miehen afrikkalaisesta kansasta nimeltä Dr.spell-asiantuntija voi ottaa takaisin hänen poikaystävänsä 12 kuukauden irtisanomisen jälkeen. Olin motivoitunut ja yllättynyt kuullessani rakkauden peliosasta todella, yritin ottaa yhteyttä samaan Dr.spell-asiantuntijaan osoitteessa: spellspecialistcaster937@gmail.com, jotta voisin kiireellisesti palauttaa mieheni aviomiehen, menemme naimisiin noin 2 vuotta. erotettiin. Lähetin heti sähköpostiviestin Dr.spell-asiantuntijalle, sain välittömästi vastauksen, hän kertoi voivansa auttaa minua, hän sanoi, että tapaukseni on hänelle liian helppo käsitellä, koska hän on ratkaissut samanlaisia ​​tapauksia vuosien varrella. Yritin kokeilla, koska minulla ei ole mitään menetettävää. Hän vaati valokuvakuvia ja ostin kynttilöitä ja muuta kirjoitusmateriaalia, joka oli tarpeen onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Kaksi päivää sitten, joka oli tiistai-aamu sen jälkeen, kun rakkauspeli oli aktivoitu, sain puhelun entisen aviomieheni mieheltä, hän puhui niin ystävällisesti minulle ja pyysi anteeksi, että hän rikkoi kanssani, että se oli paholaisen käsityö ja hän tunsi hyvin pahoillani, annan hänelle anteeksi ja kiittää häntä siitä, että hän tuli takaisin. Se oli järkyttävää ja suurta yllätystä. En voisi koskaan kuvitella, että se toimii niin nopeasti, kunnes eilen aamulla mieheni palasi kotiin tapaamaan minua ja kaksi ihanaa lasta, jotka olemme kaikki onnellisia perheen parissa.
    1) rakkaus oikeinkirjoituksen osa voittaa pelejä
    2) Palauta kadonneiden rakkauden loitsut
    3) Avioero
    4) Puolison puolison puolisot
    5) sitova oikeinkirjoitus elää yhdessä ikuisesti
    6) Breakup Spells
    7) Maagiset juuret ja yrtit vahvan ylösnousemuksen ja pitkittyneen sukupuolen vuoksi
    8.) Magic-oikeinkirjoitusta edistetään työtoimistoissasi
    9) Magic-loitsu vauvan saamiseksi. (kohdun hedelmä)
    Huomaa, että olin epätoivoinen palauttamaan entisen rakkauteni miehen välittömästi, en koskaan odottanut, että saan aikaan kiireellistä tulosta, aivan kuten mitä tapahtuu, rakkauteni kutsui minut matkapuhelimeeni. Rakkaustankojen jakaminen toimii nopeammin epätoivoiselle naiselle tai miehelle, joka etsii kiireellistä tulosta palauttamaan aitoa rakkautta ja rauhaa avioliiton suhteen, ja ota yhteyttä dr. Spell-asiantuntijaan välittömästi.
    spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Hei rakkaat ystävät, luen hyviä blogi-artikkeleita hämmästyttävästä työstänne, olen erittäin iloinen kaikille teille, koska löysin saman onnen itsessäni, muutama viikko sitten luin samanlaisen todistuksen suhteiden neuvontapaikasta osoitteessa työpaikkani, kommentti, jonka on kirjoittanut nainen Jennifer Osawe Madridista, hän todisti verkossa ja sanoi suuren miehen afrikkalaisesta kansasta nimeltä Dr.spell-asiantuntija voi ottaa takaisin hänen poikaystävänsä 12 kuukauden irtisanomisen jälkeen. Olin motivoitunut ja yllättynyt kuullessani rakkauden peliosasta todella, yritin ottaa yhteyttä samaan Dr.spell-asiantuntijaan osoitteessa: spellspecialistcaster937@gmail.com, jotta voisin kiireellisesti palauttaa mieheni aviomiehen, menemme naimisiin noin 2 vuotta. erotettiin. Lähetin heti sähköpostiviestin Dr.spell-asiantuntijalle, sain välittömästi vastauksen, hän kertoi voivansa auttaa minua, hän sanoi, että tapaukseni on hänelle liian helppo käsitellä, koska hän on ratkaissut samanlaisia ​​tapauksia vuosien varrella. Yritin kokeilla, koska minulla ei ole mitään menetettävää. Hän vaati valokuvakuvia ja ostin kynttilöitä ja muuta kirjoitusmateriaalia, joka oli tarpeen onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Kaksi päivää sitten, joka oli tiistai-aamu sen jälkeen, kun rakkauspeli oli aktivoitu, sain puhelun entisen aviomieheni mieheltä, hän puhui niin ystävällisesti minulle ja pyysi anteeksi, että hän rikkoi kanssani, että se oli paholaisen käsityö ja hän tunsi hyvin pahoillani, annan hänelle anteeksi ja kiittää häntä siitä, että hän tuli takaisin. Se oli järkyttävää ja suurta yllätystä. En voisi koskaan kuvitella, että se toimii niin nopeasti, kunnes eilen aamulla mieheni palasi kotiin tapaamaan minua ja kaksi ihanaa lasta, jotka olemme kaikki onnellisia perheen parissa.
    1) rakkaus oikeinkirjoituksen osa voittaa pelejä
    2) Palauta kadonneiden rakkauden loitsut
    3) Avioero
    4) Puolison puolison puolisot
    5) sitova oikeinkirjoitus elää yhdessä ikuisesti
    6) Breakup Spells
    7) Maagiset juuret ja yrtit vahvan ylösnousemuksen ja pitkittyneen sukupuolen vuoksi
    8.) Magic-oikeinkirjoitusta edistetään työtoimistoissasi
    9) Magic-loitsu vauvan saamiseksi. (kohdun hedelmä)
    Huomaa, että olin epätoivoinen palauttamaan entisen rakkauteni miehen välittömästi, en koskaan odottanut, että saan aikaan kiireellistä tulosta, aivan kuten mitä tapahtuu, rakkauteni kutsui minut matkapuhelimeeni. Rakkaustankojen jakaminen toimii nopeammin epätoivoiselle naiselle tai miehelle, joka etsii kiireellistä tulosta palauttamaan aitoa rakkautta ja rauhaa avioliiton suhteen, ja ota yhteyttä dr. Spell-asiantuntijaan välittömästi.
    spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Elämä on hyvä, jos sinulla on rakkaasi, sanon tämän, koska kun minulla oli ongelmia rakastajani kanssa, en koskaan nähnyt elämää hyvänä asiana, mutta kiitos Temple Of Answerin tohtori Obodon auttamaan minua loitsemaan loitsuani 48 tunnin kuluessa. Mieheni jätti minut toisen naisen jälkeen 7 vuoden avioliiton jälkeen, mutta tohtori Obodo auttoi minua välittämään magian, joka toi hänet minulle 48 tunnin kuluessa. En kerro lisää itsestäni, mutta suosittelen vain niitä, joilla on ongelmia suhteissa tai avioliitossa, ottamaan yhteyttä Dr. Obodoon käyttämällä näitä tietoja;
    (templeofanswer@hotmail.co.uk)
       Whatsapp: + 2348155425481

    VastaaPoista
  82. Lopuksi, mielihyväni palautetaan professori Pellar -nimisen vaarnalautakunnan toimesta. Olen Aminat Ruotsista. Haluan, että kaikki tämän sivuston tai foorumin jäsenet kiittävät professori Pellaria (drpellar@gmail.com) siitä, mitä hän teki minulle ja lapsilleni. Olin naimisissa mieheni kanssa viisi vuotta ja elimme iloisesti yhdessä tänä vuonna, kunnes hän matkusti Brasiliaan liikematkalle, jossa hän tapasi tämän prostituution, joka sekoittaa häntä vihaamaan minua ja lapsia ja vain rakasti häntä. Kun mieheni tuli takaisin matkalta, hän ei ollut pelannut mieheni roolia ja hänestä tuli muukalainen. Hän matkusti Brasiliaan joka kuukausi. Olin niin hämmentynyt ja etsin tapa saada hänet takaisin. Uskollinen päivä, kun selasin tietokonettani, näin todistuksen tästä voodoo-papista professori Pellarista. Todistus korosti hänen voimakasta taikuuttaan ja hyvää. Tietueen mukaan se hoitaa syöpää, HIV: ää / aidsia, ottaa takaisin lainan ja ylpeä rahaa. Olin yllättynyt ja kysyin itseltäni: "Miten maailma ei tule tästä voodoo-papista", mutta olin epätoivoinen, joten annoin sen kokeilla. Otin häneen yhteyttä yhteystietojen kautta, joita olen nähnyt postitse. drpellar@gmail.com Hän vastasi, kun otin häneen yhteyttä, selitin hänelle kärsimystäni ja hän vakuutti minulle, että löydän lohtua voimakkaan taikansa kautta. Annoin hänelle eteenpäin aloittaa työskentelyn ja viikko myöhemmin mieheni tuli Brasiliasta ja tuli nöyrästi luokseni ja pyysi anteeksi. Olin sanaton jonkin aikaa, ennen kuin annoin hänelle suukon. Kuka on kiinnostunut ottamaan yhteyttä tähän voodoo-paptiin ystävällisesti, älä anna pelkoa tai epäilyksiä pysäyttää sinut. ota yhteyttä drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Vau, mitä aikaa olla elossa, en ole koskaan opettanut voin olla onnellinen jälleen, kun hävisin 3 vuoden suhteeni silmänräpäyksessä, koska kaverini, jonka poikaystäväni sanoi, ei ollut hangoutissa. Olen käynyt läpi sydämen särkyä viimeisten 8 kuukauden aikana, kun hän hajosi kanssani, koska rakastan häntä niin paljon ja ei voinut tehdä ilman häntä, mutta en suurimmalle yllätykselleni en koskaan tiennyt, että hän voisi olla minun jälleen, kunnes tohtori Omoogun osoitti minulle suuria voimia tuomalla takaisin rakastajani 48 tunnin kuluessa hänen hengellisiin voimiinsa. Minun täytyy sanoa, että tohtori Omoogun on suurin kaikkien joukossa, koska hän osoitti suuruutensa minulle. Kaikki, jotka haluaisin mielelläni kiittää Dr Omoogunia minusta ja jos tarvitset myös hänen apuaan, voit tavoittaa hänet osoitteessa: omooguntempleofanswer@gmail.com tai +2348149416142

    Nimi: caroline
    Maa: Yhdysvallat

    VastaaPoista


  84. Lue!!!! Lue!!!! Lue!!!! Lue!!!!

    Hei!!! Am niin onnellinen Sain kaivoksen Mike Fisher. Minun tyhjä automaatti kortti voi nostaa €2 000 päivittäin. Sain sen häneltä viime viikolla ja nyt minulla on €14 000 ilmaiseksi. Tyhjä ATM vetää rahaa tahansa ATM koneita ja ei ole nimeä sitä, se ei ole jäljitettävissä ja nyt minulla on rahaa liike toimintaa ja tarpeeksi rahaa minulle ja perheeni elää. Olen todella onnellinen, että tapasin Mike Fisherin, koska Tapasin kaksi ihmistä ennen häntä ja he ottivat rahani tietämättä, että he olivat huijauksia. Mutta olen onnellinen nyt. Mike Fisher lähetti kortin kautta DHL ja sain sen kahdessa päivässä. Hanki oma kortti häneltä nyt hän ei ole kuin muut huijari teeskennellä on automaatti kortti, hän antaa sen ilmaiseksi auttaa ihmisiä, vaikka se on laitonta, mutta se auttaa paljon ja kukaan koskaan jää kiinni. Olen kiitollinen Mike Fisherin, koska hän muutti tarinani yhtäkkiä. Kortti toimii kaikissa maissa, paitsi Mali ja Nigeria. Mike Fisher Sähkö posti osoite on: blankatm002@gmail.com

    VastaaPoista
  85. En ole koskaan nähnyt tai kuullut tohtori Idialun kaltaisesta ihmisestä. Tohtori Idialu on ihmismuodossa oleva Jumala, ihmiset kutsuvat häntä maan päällä olevaksi Jumalaksi. Mieheni huijaa minua ja joka kerta, kun käsken häntä lopettaa huijaamisen, hän järkyttyy ja uhkaa poistua talosta, hän jatkaa huijaamista kuukausien ajan, koska vie toisen naisen kotiin, kun en ole siellä. Rakastin häntä niin paljon ja en halunnut hävittää häntä, mutta suurena yllätyksenä palasin hänen töistään yhtenä päivänä ja huomasin, että hän otti asiat ja meni asumaan muiden naisten luo. Itkin ja jäin pitkään yksin, kunnes ystäväni toimistossa kertoi minulle, kuinka tohtori Idialu auttoi häntä palauttamaan aviomiehensä 6 vuoden avioeron jälkeen, joten otin heti yhteyttä lääkäri Idialuun WhatsAppin kautta ja kertoin hänelle tilanteensa ja hän sanoi minulle : Hän auttaa minua ja mieheni tulee takaisin ja kerjää minua polvillaan 12-16 tunnin sisällä. Tein kaiken, mitä tohtori Idialu kertoi, ja suurelle ilolleni kaikki tapahtui 13 tunnin sisällä, aivan kuten tohtori Idialu aiemmin sanoi. Mieheni tuli takaisin minun luokseni ja putosi polvilleen itkien ja pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tohtori Idialuun nyt sähköpostitse: doctoridialuspellcaster@gmail.com tai WhatsApp: n kautta: +2348118448718

    VastaaPoista
  86. Nimeni on tracy sommer .Tämä on erittäin riemukas päivä elämästäni, koska Dr.Akobe on antanut minulle apua auttamalla minua saamaan entisen aviomieheni takaisin
    hänen taikuutensa ja rakkautensa. Olin naimisissa 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska mieheni todella huijasi minua ja haki avioeroa
    mutta kun löysin Dr.Akoben sähköpostitse Internetissä kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä saamaan entisen takaisin ja auttamaan suhteiden vahvistamisessa.ja
    ihmiset ovat onnellinen suhteessaan. Selitin tilanteeni hänelle ja etsin sitten apua, mutta suurimpana yllätyksenä hän kertoi minulle aikovansa
    auta minua tapauksessani ja juhlin nyt täällä, koska aviomieheni on muuttunut täysin hyväksi. Hän haluaa aina olla minun vieressä eikä voi tehdä mitään
    ilman läsnäoloani. Nautin todella avioliitostani, mikä hieno juhla. Jatkan todistamista Internetissä, koska Dr.Akobe on
    todella todellinen loitsunpyörä. Tarvitsetko apua, kun otat yhteyttä yhteyshenkilöön Akobe NYT SÄHKÖPOSTIIN: oriarewoakobe@gmail.com tai soita +2349034535620. Hän on ainoa vastaus ongelmaasi ja saa sinut tuntemaan
    onnellinen parisuhteessasi.ja hänen täydellinen myös 1 RAKKAUSKYTKIN 2 VOITTAMINEN 3 NAISEN HENGET 4 EDISTÄMINEN SPELL 5 SUOJELU SPELL 6 LIIKETOIMINTA
    SPELL 7 HYVIN TYÖN SPELL 8 LOTTERY SPELL ja TUOMIOISTEN KOHDE.

    VastaaPoista
  87. Tämä on kaikkien luettava todistus, olen täällä kertoakseni koko maailmalle miehestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori IZOYAksi. Itse asiassa hän piti suurta työtä minulle tuomalla takaisin entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupaa koskaan palata takaisin minuun. Tämän avulla olen tajunnut, että tohtorin IZOYA-tiedon jakaminen maailmalle tekee paljon hyvää niille, joilla on rikki kodit tai hänen suhteensa auttaakseen sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi tai avioliitto. Voit tavoittaa hänet hänen sähköpostiosoitteensa kautta: drizayaomosolution@gmail.com.Ota yhteyttä häneen ja katso, kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnin sisällä. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
    (1) Haluat entisen takaisin.
    (2) Haluat saada ylennyksen toimistossasi.
    (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
    (4) Haluat lapsen.
    (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
    (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
    (7) Tarvitset henkistä apua.
    (8) Sinua on huijattu ja haluat takaisin menetetyn rahan.
    (9) Lopeta avioero
    (10) Raharituaalien vedot
    (11) Voita vaalit

    VastaaPoista
  88. Tarinaani on luultavasti tyypillinen. Aviomieheni kärsi suhteessa toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii BABa: n lupauksena.
    Aviomieheni oli aluksi erittäin jämäkkä, mutta aviomieheni Anderson tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi ja pyytämään anteeksi antamista, tänään olemme nyt onnellisempia kuin koskaan.
     En olisi voinut tehdä sitä ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä.
    Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä kaikille, joilla on avioliitto tai suhdekriisi, ota nopeasti yhteyttä tähän henkiseen loitsun palauttajaan palauttaakseen entisen rakkauden.
    tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista
  89. Arviointi on hakemus lisää siunauksia varten, kiitolliset ihmiset jakavat aina todistuksia ... Luin kaksi päivää sitten facebook-aikajanallani vastaavia kommenttilausuntoja noin Yhdysvaltojen lääkäristä, joka sanoi, että Dr.Amiso pystyi palauttamaan entisen poikaystävänsä. kahden vuoden eron jälkeen ... Aviomieheni lankesi suhteeseen toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltä Dr.Amiso. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii tohtori Amison lupauksena.
     En olisi voinut tehdä rakkausloitsua palauttaaksesi entisen kumppanini takaisin ilman tohtori Amison rakkausloitsun apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä. Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä jokaiselle, jolla on avioliitto tai parisuhdekriisi tänään, ota nopeasti yhteyttä tähän hengelliseen loitsun palauttajaan palauttaakseen entisen rakkauden.
    tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (herbalisthome01 @ gmail. com)

    VastaaPoista
  90. Luin online-kommentin Los Angelesissa toimivasta journalistista paljastaa kuinka hän löytää poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajotettiin.
    Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
    onneksi minulle löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
    Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
    Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
    Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
    ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen viestinsä kautta (herbalisthome01@gmail.com)
    hänellä on valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
    * Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysy pysyvästi mukanasi.
    * Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
    * Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
    * Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
    * henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
    * hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
    * taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
    Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
    tässä on Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstiä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseen anteeksi minulta ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään minua vastaan ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista
  92. Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori Ajayihin. Minä ja mieheni käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, miten se sisustetaan, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni ASHLEYn kanssa, joka hän kertoi minulle tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori AJAYI, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori AJAYIlle ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi mieheni tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on tehnyt minulle ja lapsille, nyt elämme perheenä ja DR AJAYIlle on kiitettävä tätä, hän on todella tosi oikeinkirjanpitäjä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteissasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piiloutua hiljaisuuteen ottamalla yhteyttä DR AJAYI -palveluun tänään ja saat rakkautesi takaisin. voit tavoittaa hänet sähköpostitse: Drajayi1990@gmail.com tai Whatsapp: +2347084887094. Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

    VastaaPoista
  93. Olen erittäin yllättynyt tohtori Isikolon ihmeellisestä kokemuksesta ja ihmeistä, joita on levinnyt Internetiin ja maailmanlaajuisesti. Kuinka hän ihmeellisesti auttoi ihmisiä ympäri maailmaa palauttamaan kadonneita rakastajia takaisin hän auttaa palauttamaan entisen rakastajan takaisin, kerroin hänelle miehestäni, joka hylkäsi minut noin 8 kuukautta sitten ja lähti kotona kaikella, mitä minulla oli, hämmästyin, kun hän käski minua vain hymyilemään ja pitämään mielen loput vakuuttaen minulle, että hän käsittelee kaikki vain 48 tunnissa. Toisen päivän jälkeen aviomieheni soitti minulle, olin vain niin järkyttynyt, valitsin puhelun eikä voinut uskoa korvani, hän todella kehotti minua antamaan hänelle anteeksi ja lupaamaan puhelimitse, Hän tuli takaisin kotiin ja sai minulle myös erittäin hienoja lahjoja vain hänelle todistaakseen rakkautensa minua kohtaan. Olin niin onnellinen, että jouduin soittamaan tohtori Isikoloon ja kiittämään häntä, hän käski vain jakaa hyviä uutisia ympäri maailmaa. No, jos tarvitset tehokkaan ja oikean loitsun pyytäjän elämäsi ongelmiin, voit ottaa yhteyttä tohtori Isikoloon. hänen sähköpostissaan: drofemospelltemple@gmail.com tai käy hänen sähköpostissa isikolosolutionhome@gmail.com tai voit myös Whatsapp/Viber häntä numeroon +2348133261196

    VastaaPoista
  94. HALUAN JAA TESTIMONI
    nimeni on Sheri Yhdysvalloista
    Sen on oltava todistus, joka kaikkien on luettava. Olen täällä, jotta koko maailma tietäisi ihmisestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori Pellariksi. Hän teki hienoa työtä minulle, ja toi entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupasi, että hän ei koskaan tule takaisin minuun. Tämän ansiosta tajusin, että tohtori Pellarin maailman yksityiskohtien antaminen tekisi paljon hyvää niille, jotka ovat rikki kodit tai suhteet hänelle, auttamaan sinua korjaamaan tämän rikki suhteen tai avioliittoasi. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: drpellar@gmail.com. Ota yhteyttä häneen ja katso kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnissa. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
    (1) Haluat entisen ex.
    (2) Haluat ylennyksen toimistossasi.
    (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
    (4) Haluat lapsen.
    (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
    (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
    (7) Tarvitset henkistä apua.
    (8) Sinua on petetty ja haluat saada takaisin menetetyn rahan.
    (9) Lopeta avioero
    (10) Rahan rituaalien tekeminen
    (11) Voita vaalit
    Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tri Pellariin hänen sähköpostinsa kautta. Hän pelastaa avioliitto ja nyt olen todella onnellinen, hänen sähköpostinsa on drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Nimeni on Julia ja olen kotoisin Lontoosta
    Olin niin masentunut, kun mieheni jätti minulle toisen naisen, koska minulla oli syöpä, kun menin naimisiin viiden vuoden ajan. Yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoin, että kaiken tämän uhrauksen jälkeen minua ei tunne enää, joten tein kaiken, koska rakastan häntä, hän lyö minua koko ajan, ja silti kärsin ja itken koko päivän. Minusta tuli surullinen nainen, kun olimme kaikki käyneet läpi yhdessä, kaiken rakkauden jälkeen, jota jaoin aiemmin, en voinut kuvitella elävänsä ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton kaupassa mistä tahansa syystä. Eräänä päivänä, kun käyn Internetin kautta, näin monia kommentteja mahdollisuudesta parantaa syöpää ja palauttaa entisen aviomieheni ja päätin yrittää nähdä hänet ottamalla yhteyttä häneen osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com ja vastaten heti ja selittänyt mitä olin. läpi, hän kertoi minulle, että toinen nainen käytti voodooa, joten hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani häntä kohtaan, ja lupasi auttaa minua palauttamaan rakkauteni ja auttamaan minua, panin hänelle hämmentävät loitsut taistelemaan tulevaisuudessa, ja lyhyessä ajassa kaikki alkoi, koska he molemmat tietävät, että hän tajusi, ettei häntä ollut koskaan oikaistu hänelle, ja viiden päivän kuluttua aviomieheni oli kotona ja odotti minun palaavan töistä, ja sitten menin sairaalassa tarkistaa, ja minulla ei ollut syöpää, ja kun hän alkoi sanoa olevansa pahoillani, hän ei koskaan tiennyt mitä häntä odotti. kiitos, Dr.Sango, olen nyt onnellinen mieheni kanssa ja kaikki sujuu nyt. ota yhteyttä Dr.Sangoon jokaisesta kostoa ja loitsua koskevasta loitsusta tai parantamisesta kaikista taudeista, kuten syövästä ja HIV: stä
    ota yhteyttä häneen sähköpostitse; spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Hei, nimeni on Rashida Jackson, lähden Saksasta. Nämä sanat eivät selitä kuinka innoissani olen palauttaneen rikki avioliitto, ja nyt mieheni on palannut täysin, hän jätti minut ja lapsemme toisen naisen luokse. Olemme olleet naimisissa monien vuosien ajan, ja avioliittojemme aikana tapahtui taisteluja, jotka kestivät kunnes hän lopulta jätti minut lastemme kanssa ja muutti Japaniin ollakseen toisen naisen kanssa. Hän esti kaikki yhteydenpitokeinot häntä vastaan ​​ja kumoaa viestinnän. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsilleni, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, olin surussa ja tuskissa, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin kanssani, olen kirjaimellisesti hullu ja tarvitsen jumalallista väliintuloa, joten kerroin jokaisen ongelmani ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita. Hän lähetti minut erittäin vaikutusvaltaisen miehen nimeltä Dr.Pellar. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy, miksi hän oli tänään onnellinen. Dr.Pellar voi auttaa korjaamaan rikkoutuneet suhteet, hän sanoi, että minun on tuomittava hänet. Otin hänen kanssaan hänen sähköpostiosoitteissaan drpellar@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet mitä tehdä, ja sitten hän teki rakkausloitsun minulle. Suurimpana yllätyksenäni, kun kolme viikkoa jälkeen aviomieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän kaipaisi meitä yhtä paljon kuin lapsia, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä ja aloin kyyneleitäni. Hän pyysi anteeksi virheestään ja anteeksi tuskasta, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Hän palasi meille tällä tavalla suurella rakkaudella ja ilolla, ja siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Kiitos Dr.Pellarille, hän on erittäin voimakas, joten päätin jakaa tarinasi näiden naisten ja miesten takia, jotka kokivat tapahtuman. Haluan sinun tietävän, että ratkaisu on olemassa. Dr.Pellar on ratkaisu, todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, joka rukoili pitkään auttaakseen kivun saaneita naisia ​​ja lapsia. Sillä on myös loitsuja hiv: n, syövän jne. Hoitamiseen. Hyvää onnea. Jos tarvitset hänen apua, yritä ottaa hänet yhteyttä sähköpostitse; drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  97. HALUAN JAA TESTIMONIOSI MAAILMALLA JA SEN, MITEN VAPAA TAKAISIN MINUN. NIMENI on JOHN, JÄLKEN KANADASSA.
    Olin niin masentunut, kun rakastajani jätti minut toisen kaverin luoksemme jälkeen, kun meillä oli ollut tapaaminen viideksi vuodeksi, yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoi, ettei hänellä ole tunteita minua kohtaan. Minusta tuli surullinen mies, loppujen lopuksi olimme yhdessä, kaikenlaisen rakkauden jälkeen, jota jakoimme aiemmin, en voinut kuvitella elämääni ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton käydä kauppaa mistä tahansa syystä yhtenä päivänä, kun olin Internetissä selaillessani näin kommentin tästä aiheesta, että sillä on valta tuoda entinen rakastaja ja päätin vakuuttaa itseni ottamalla yhteyttä häneen, ja vastasin heti ja selitin mitä menin läpi ja sanoin, että toinen kaveri käytti voodoo-loitsua häntä, minkä vuoksi hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani hänestä, ja lupaan auttaa minua palauttamaan rakastajani ja auttamaan myös heittämään hänelle kuolemanloitsun, jotta hän ei voi taistella minua tulevaisuudessa, alle kolmessa Päivinä kaveri ampui tuntemattomia kavereita Floridassa ja viiden päivän kuluessa vaimoni oli talossani odottanut minua palaamaan ulkopuolelta, ja kun tein niin, hän pyysi minua tietäen olevansa pahoillani, ettei koskaan tiennyt mitä tapahtuu hänelle. kiitos DR.Sango Olen nyt onnellinen vaimoni kanssa ja kaikki sujuu hyvin. ota yhteyttä Dr.Sangoon kostojen ja entisten loitsujen takia hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
    tai viber +2349014523836

    VastaaPoista
  99. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Riitta Mäkirinne Turusta, olen lääkäri ammatin mukaan, 47-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni, minulla on positiivinen aikomus, että nämä tiedot auttavat tätä artikkelia lukevalle henkilölle nyt palauttamaan rikkoutuneen avioliiton ja palauttamaan menetetyn rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Oltuaan suhteissa Janne Anttilaan vuosia, hän hajotti minut, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein, oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden takia, että olen häntä kohtaan, Kysyin häneltä kaiken, mitä minulla on, lupaan, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä ja hän ehdotti, että ota mieluummin yhteyttä rakkaudenloitsijaan, joka voi auttaa minua selittämään sen, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkaudenloitsuosa oli olemassa tai toimi, minulla ei ollut valintaa mutta kokeillaan sitä, lähetin sähköpostin loitsukanavalle ja hän kertoi minulle, ettei ollut ongelmaa, että kaikki tulee olemaan kunnossa ennen kolme päivää, että entinen palaa takaisin minuun ennen kolme päivää, hän heitti Rakkausloitsun osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 3.00. Entinen rakkautekumppani soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, että vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että hän oli niin pahoillani kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon . Olin niin onnellinen ja niin me aloimme elää yhdessä onnellisina. Näin voit tavoittaa hänet, jos tarvitset apua doctorigbinovia93m@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836, ota asiat itsestäänselvyytenä ja se vie sinulle ......

    VastaaPoista
  100. Hei ystävät, tämä on todistukseni. olemme naimisissa 5 vuotta ja yhdessä 9 vuotta. meitä erotettiin 4 kuukautta. Hän ei halua pelastaa avioliittoamme. Olemme olleet loistava pari (ainakin uskoin tähän) ja väitämme harvoin. Kuukausia ennen lähtöään kotoa hän oli niin passiivinen ja nukkui paljon. Tajusin, että hänellä oli tunne-suhde jonkun kanssa, ja hän vahvisti olevansa houkutellut häntä. Sitten hän sanoi, ettei hän ole enää rakastunut minuun eikä voi elää kanssani. Kerroin, itkin ja niin edelleen kuukausia. Tarvitsin niin paljon apua ja haluan mieheni takaisin luokseni surffailun internetissä, kun näin todistuksen naisesta siitä, kuinka tohtori Ajayi, loistava loitsuntekijä, joka auttoi parantamaan fibroidia ja pystyi saamaan oman lapsen, joka käännä palautettu rauha kotona. hän luopuu hänen kontaktistaan ​​ja kopioin sen. Aluksi olin skeptinen ottaessani yhteyttä, mutta tarvitsen todella kestävää ratkaisua ongelmaani, joten lähetän hänelle viestin, jossa hän selittää tilanteeni hänelle. Hän kertoi minulle olevansa varma, että mieheni tulee takaisin minulle, jos minun pitäisi tehdä niin kuin hän käski, tein kaiken, mitä hän käski minun tehdä, ja sain neljäntenä päivänä häneltä anteeksipyynnön tekstin, jossa sanottiin, että hän ei tiedä, mitä hänelle tuli, sinä iltana hän tuli takaisin kotiin ja vetoaa kaikista hänen vääristä teoistaan ​​ja siitä lähtien rakkautemme ja avioliitto ovat olleet vahvempia. Haluan kiittää erityisen kiitosta loistavalle oikeinkirjoittajalle Ajayaille hyvästä työstään ja siitä, että hän on onnellistanut minut jälleen elämässä. Jos sinulla on sama avioliitto-ongelma tai sinulla on muita ongelmia, jotka pakottavat sinut alas, ota yhteyttä tohtori Ajayiin tänään: Email: Drajayi1990@gmail.com tai Whatsapp-numero: +2347084887094. Hän kykenee suorittamaan kaikenlaisen loitsun, jonka voit ajatella, olen elävä todistus.

    VastaaPoista
  101. Rakkaus on kaunista, kun sinulla on joku jakaa sen kanssa. 💝💝 Dr. Ekpen ogiogun on erittäin aito loitsunkestäjä ja erittäin ainutlaatuinen ja voimakas viisauden mies. En voinut tulla raskaaksi, koska minulla oli hedelmällisyysongelmia. Mieheni erotti minut siitä. Olin niin huolestunut ja itkin aina ja ajattelin jopa tappaa itseni, mutta ystäväni esitteli minulle suurenmoisen miehen nimeltä tohtori Ekpen ogiogun, joka myös auttoi häntä ongelmassaan. Hän antoi minulle sähköpostin ja otin yhteyttä häneen ja selitin kaiken. Hän vakuutti minulle, että hän auttaa minua, ja minun ei pitäisi olla huolissani. Tohtori Ekpen ogiogun toi jälleen ilon elämääni ja perhettäni tuomalla aviomieheni henkisillä voimillaan, tekemällä raskaaksi, parantamalla siskoni syöpäsairautta, parantamalla serkkuni HIV-virusta erityisillä voimillaan, ja hän teki myös Veljeni veljeni voittaa 2 miljoonan dollarin arpajaiset. Tohtori Ekpen ogiogu on todella lahjakas, upea ja erittäin hyvä mies, joka todella tietää kuinka tehdä työnsä paremmin ja jos ei hänelle, millainen elämäni olisi? Tohtori Ekpen ogiogun, kiitos paljon, enkä koskaan lopeta puhumista hänen suurista teoksistaan. Sanat eivät voi ilmaista kuinka paljon hyvää he ovat tehneet minulle ja perheelleni, ja uskon, että edes tuhat sanaa ei riitä kuvaamaan heidän hyviä tekojaan. Jos tarvitset henkistä apua, miksi et aja tohtori Ekpen ogiogunin luo? Ota vain yhteyttä tohtori Ekpen ogioguniin sähköpostissaan (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) ja hän auttaa sinua. Tohtori Ekpen ogiogun on vaaraton, turvallinen ja luotettava, joten ota yhteyttä nyt ja saat hänen ratkaisunsa. Kiitos tohtori Ekpen ogiogun, olen erittäin kiitollinen siitä, että otan sinuun yhteyttä nyt, ekpenogiogunspellcaster@gmail.com tai WhatsApp-numeroon +2348108933275 ..

    Todistanut Bridget Helen

    VastaaPoista
  102. Tämä on todistukseni minua auttavan tohtori Fasoyan hyvästä työstä. Olen Alberto Grace Espanjasta. Olen pahoillani, että panin tämän verkon, mutta minun on pakko päästä tämän maailman parhaan loitsuntekijän kautta, joka toi takaisin minun jättänyt mieheni viimeisen 3 vuoden ajan, tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka yksi lähettäjä on asiakasapua, mieheni antoi kaikki merkit siitä, että hänellä oli suhde, mutta päätin elää kieltäytymisessä ja sivuuttaa ne. Hän kohtasi minua huonosti ja lopetti osoittamasta minulle rakkautta ja hellyyttä, jotka saivat minut rakastumaan häneen

    Selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle kuulemistaan ​​oikeinkirjoittajasta, ja hän antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseen oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin minuun, minä vain haluan sanoa kiitos tälle totuudenmukaiselle ja vilpittömälle oikeinkirjoittajalle, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir, kiitos, haluan kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoittaja, hän on todellinen, hän on voimakas, ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan sanomalla tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tapahtui, voit ottaa heihin ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on (fayosasolusionhome@gmail.com) tai suoraan whatsappissa +2348151918774

    VastaaPoista
  103. Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

    VastaaPoista
  104. Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

    VastaaPoista
  105. Espanjan Ogala on epätoivoisesti paluuta entinen rakastaja. Hän jätti minut toiselle naiselle. Se tapahtui niin nopeasti ja minulla ei ollut mitään sanottavaa tässä tilanteessa. Hän jätti minut kolmen vuoden kuluttua ilman selitystä. Olen yhteyttä Dr. Ogala kautta hänen verkko sivuilla ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ennen kuin voin tehdä sen jälkeen annoin mitä halusin, hän heitti taika sauva auttaa meitä saamaan takaisin yhteen. Pari sen jälkeen, kun tein hänen taikansa, poika ystäväni kukaan ei kirjoittanut minulle uudestaan ja tunsi kauheaa siitä, mitä juuri sattui tekemään. Hän sanoi, että olen elämän tärkein ihminen, ja hän tuntee sen nyt. Muutimme yhdessä ja se oli avoin minulle kuin ennen ja sitten viettää enemmän aikaa kanssani kuin ennen. WhatsApp sen kautta No 2347061120360, koska tohtori Ogala auttoi minua, kumppani on erittäin vakaa, suosittelen Dr. Ogala ihminen tarvitsee apua. Sähkö posti: Drogalaspells@gmail com, saa minut usko maan luottamukseen, yrität saada raskaaksi,) tai haluat olla rikas,) haluat naimisiin,) sinulla on sairaus tai elimistössä ja haluat poistaa sen) Ota häneen tänään suuri työ. Ansaitset olla onnellinen, koska Jumala on sinä! 

    VastaaPoista
  106. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Hei, itket, että vaimosi on jättänyt sinut ja lapsesi toisen miehen luo, sinun ei tarvitse enää itkeä, koska olin samassa tilanteessa kunnes kuulin DR omoogunista kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä heidän suhteissaan tänään voi rohkeasti suositella DR omoogunia kaikille, jotka tarvitsevat apua. 7 kuukauden ajan vaimoni harhautti tuntematonta määränpäätä ja asusin pahoinvoinnissa, kunnes tohtori omoogun puuttui asiaan ja sain vaimoni takaisin 48 tunnissa. Hän ei epäonnistunut minusta. Uskon myös, että hän ei voi myöskään epäonnistua. hän on todella ihmetyöläinen. Olen kokeillut niin monia oikeinkirjoittajia ja psyykkisiä, kun rakastajani jätti minut. DR omoogun oli ainoa loitsuntekijä, joka pystyi auttamaan minua. Varmasti tämä on todella hyvinvoinnin temppeli, josta voit saada takaisin entisen rakastajasi. DR omoogun antoi rakkausloitsun ja vaimoni vaihtui hyväksi, hän teki hänestä paremman naisen ja kaukana kaikki hänen salaisuuksiensa rakastajat. Olen onnellinen siitä, että minulla on yhtenäinen perhe, se ei olisi mahdollista ilman DR omoogunin ponnisteluja. Vaimoni on palannut täynnä rakkautta ja vilpittömästi. Ota yhteyttä DR omooguniin saadaksesi apua sähköpostitse hänelle osoitteessa;
    omooguntempleofanswer@gmail.com Voit myös Whatsapp häntä numeroon +2348149416142. ja jaa upea todistus kuin minä.

    VastaaPoista
  109. Hei, itket, että vaimosi on jättänyt sinut ja lapsesi toisen miehen luo, sinun ei tarvitse enää itkeä, koska olin samassa tilanteessa kunnes kuulin DR omoogunista kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä heidän suhteissaan tänään voi rohkeasti suositella DR omoogunia kaikille, jotka tarvitsevat apua. 7 kuukauden ajan vaimoni harhautti tuntematonta määränpäätä ja asusin pahoinvoinnissa, kunnes tohtori omoogun puuttui asiaan ja sain vaimoni takaisin 48 tunnissa. Hän ei epäonnistunut minusta. Uskon myös, että hän ei voi myöskään epäonnistua. hän on todella ihmetyöläinen. Olen kokeillut niin monia oikeinkirjoittajia ja psyykkisiä, kun rakastajani jätti minut. DR omoogun oli ainoa loitsuntekijä, joka pystyi auttamaan minua. Varmasti tämä on todella hyvinvoinnin temppeli, josta voit saada takaisin entisen rakastajasi. DR omoogun antoi rakkausloitsun ja vaimoni vaihtui hyväksi, hän teki hänestä paremman naisen ja kaukana kaikki hänen salaisuuksiensa rakastajat. Olen onnellinen siitä, että minulla on yhtenäinen perhe, se ei olisi mahdollista ilman DR omoogunin ponnisteluja. Vaimoni on palannut täynnä rakkautta ja vilpittömästi. Ota yhteyttä DR omooguniin saadaksesi apua sähköpostitse hänelle osoitteessa;
    omooguntempleofanswer@gmail.com Voit myös Whatsapp häntä numeroon +2348149416142. ja jaa upea todistus kuin minä.

    VastaaPoista
  110. Tarvitsen oikeinkirjoituksen, jotta voin tuoda mieheni kotiin

    VastaaPoista
  111. Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori omooguniin. Minä ja aviomiehemme käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, kuinka sen sisustaa, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni kanssa, kokoly, joka hän kertoi minulle Tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori omoogun, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori omoogunille ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi husbaani nd tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on antanut minulle ja lapsille. Nyt elämme perheenä ja DR omoogunia on kiitettävä tästä, hän on todella totta oikeinkirjoituksen tekijä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteessasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piilota hiljaisuudessa yhteyttä DR omooguniin tänään ja saat rakkautesi takaisin. Voit tavoittaa hänet sähköpostitse: omooguntempleofanswer@gmail.com tai Whatsapp: +2348149416142 Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

    VastaaPoista
  112. Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori omooguniin. Minä ja aviomiehemme käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, kuinka sen sisustaa, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni kanssa, kokoly, joka hän kertoi minulle Tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori omoogun, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori omoogunille ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi husbaani nd tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on antanut minulle ja lapsille. Nyt elämme perheenä ja DR omoogunia on kiitettävä tästä, hän on todella totta oikeinkirjoituksen tekijä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteessasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piilota hiljaisuudessa yhteyttä DR omooguniin tänään ja saat rakkautesi takaisin. Voit tavoittaa hänet sähköpostitse: omooguntempleofanswer@gmail.com tai Whatsapp: +2348149416142 Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

    VastaaPoista
  113. Hei kaikki,

    Sanat eivät vain selitä kuinka onnellinen olen. Tämä vuosi on minulle erittäin hyvä vuosi, koska se alkoi erittäin hyvin minulle, sain mieheni sen jälkeen kun hän jätti minut ja 2 lapseni 3 vuoden ajan ja olen ollut helvetin läpi, koska rakastan häntä niin paljon ja lupasin olla hyväksymättä toista mies elämässäni lukuun ottamatta häntä, koska hän on lasteni isä ja rakastan häntä koko sydämestäni, mutta oli melko valitettavaa, että minun piti jättää minut toisen naisen luokse, jonka tiedän selvästi, että hän käytti häntä mustalla voimalla. Mutta kaikki kiitokset ja kunnia menee tohtori Okpalle, joka lupasi tuoda hänet takaisin minuun voimillaan, ja hän ei epäonnistunut ja hän toi mieheni takaisin luokseni 48 tunnin kuluessa loitsun heittämisestä, jota en koskaan tiennyt kuinka hän teki sen. Haluan vain sanoa, että olen iloinen ja iloinen voidessani jakaa todistukseni maailmalle siitä, kuinka tohtori Okpa toi takaisin mieheni ja onnelliseni. Ole hyvä, ihmisten, auttakaa minua kiittämään tohtori Okpaa tai jos tarvitset myös hänen apuaan, voit tavoittaa hänet sähköpostitse: okpatempleofsolution@gmail.com tai soittaa +2348163958542



    Hanna Amerikan yhdysvallasta.

    VastaaPoista
  114. Tunnen olevani jälleen niin siunattu avioliittoani, kun tohtori osagiede toi takaisin mieheni, joka erotti minut kanssani hyviä 3 vuorokautta. Olen nimeltä Anneli Jäätteenmäki. Vaikka minulla on suu koko kehossani, ei riitä, että kiitämme tohtori Osagiedea hänen avusta elämässäni. Mieheni oli eronnut kanssani 3 kuukautta ja joutunut olemaan tuskissa ja tuskalla ilman häntä. Joten etsin apua kaikkialta, mutta mikään ei onnistunut, ennen kuin tarkoitin tohtori Osagiedea, jonka kanssa otin yhteyttä verkossa. Selitin tilannetta hänelle ja hän lupasi, että aviomieheni tulee takaisin minuun 24–48 tunnin sisällä, sikäli kuin sydämeni silti lyö hänen puolestaan. Uskoin häneen ja hän valmisti loitsun minulle ja mieheni soitti minulle juuri kun tohtori Osagiede sanoi. Hän vetoaa ja sanoi, että hän tarvitsee minut takaisin ja elämme nyt jälleen onnellisina viimeiset 9 kuukautta. Kaikkien siellä lukevien artikkelini, jotka tarvitsevat apua, tulee ottaa yhteyttä häneen ... Sähköposti: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp and viber puhelinnumeroon +2349014523836

    VastaaPoista
  115. Hei kaikki!
    Nimeni on Chris Kanadasta. Olen täällä todistamassa tämän suurenmoisen miehen nimissä, joka toi onnellisuuteni perheelleni sen jälkeen kun rakastaja Kim jätti minut kolmeksi vuodeksi toisen miehen luo ja rakastin todella Kimeä, koska hän oli ensimmäinen rakkaus, joka kokeili kaikkea aion tuoda Kim takaisin elämäni, mutta tapaamani ihmiset piiloutuivat ja valehtelivat minulle. Joten menen yleensä ulos lauantaina leikkaamaan hiukseni barbaalissa ja hankkimaan jotain. liikkeessä, kun he kuuntelevat radiota, ohjelma (kun palasin entiseen ikkunaani) ja ihmiset alkoivat puhua paljon Dr.Pellarista kuinka tämä mies auttoi monia ihmisiä tuomaan rakastajan takaisin, joten menin heti Mies, jonka tapasin oleskelutilassa ja selitti hänelle, hän sanoi, että minun pitäisi yrittää ottaa yhteyttä tohtoriPellariin, joka puhui kaupungista, ja ihmiset ottivat hänestä apua, etsimme heti Internetistä ja luimme hyviä asioita tohtorista .Pellar ja viikko otan yhteyttä Dr.Pellariin heti Dr.Pellar pellarin vastauksen viestiin sähköpostilla, jonka annoin Dr.Pellarin puhelulle ja jaoin ongelmani hänen kanssaan, jonka hän juuri sanoi, joten minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että Olisin vain iloinen, että hän käski vain lähettää hänelle joitain yksityiskohtia, jotka tein ja sitten hän kertoi minulle, että kaikki olisi hyvin 36 tunnin sisällä. Olin niin onnellinen, että Dr.Pellar teki työnsä eikä hän pettynyt minua, rakastajaani Kim tuli kyyneliin luokseni ja pyysi anteeksi, että hän on hiihtänyt sai minut kärsimään syvästi 3 vuotta, joten hän päätti todistaakseen, että hän ei koskaan tee niin enää, hän ei jätä minua mistään syystä pääsyä tililleni ja tehdä hänen sukulaisensa kaikesta tahdostaan. Nyt täydellisin asia on, että hän ei voi viettää minuutti näkemättä minua tai soittamatta minulle, olen kiitollinen Dr.Pellarille palauttaneesta onnesta, jonka olin kaivannut vuosia. Pyydä apua Dr.Pellarilta, joka on luotettava mies, sähköpostitsean drpellar@gmail.com
    (1) Jos haluat entisen takaisin.
    (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
    (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
    (4) Haluatko, että naiset / miehet juoksevat puolestasi?
    (5) Jos haluat vauvan.
    (6) [Haluat olla rikas.
    (7) Haluat miehesi ja vaimosi olevan ikuinen.
    (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
    (9) Jos haluat lopettaa avioeron.
    10) Auta ihmisiä pääsemään vankilasta.
    (11) Hääloitsut
    (12) Ihmeelliset loitsut
    (13) Kauneudenloitsut
    (14) PROPHYYMINEN huume
    (15) Nähtävyystaika
    (16) Pahat loitsut.
    (17) Suudellinen loitsu
    (18) Poista pahoinvointi.
    (19) ILMAISET ERITYISNÄPPÄT.
    (20) Menestys kokeissa. (
    21) Loitsu saada sinut rakastavat.
    Jos sinulla on jotain ongelmasta, ota yhteyttä lääkäriin hänen sähköpostilla: drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Olen niin innoissani, että rikki avioliitto on palautettu ja vaimoni oli palannut sen jälkeen kun hän ja 2 lapseni ovat jättäneet minut toisen miehen luo. Kymmenen vuoden avioliiton jälkeen vaimoni ja minä olimme riidellen, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Espanjaan toisen miehen luo. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe äitiään. Yritin olla vahva vain lasten suhteen, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut vaimooni. Joka päivä ja joka ilta ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin luokseni, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että Dr.Pellar voisi auttaa löytämään hänen entinen nopeasti. Joten minusta tuntui, että minun piti kokeilla sitä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen ja hän teki (Rakkaus loitsun) minulle. 28 tuntia myöhemmin vaimoni todella soitti minulle, se oli yllätys, kuin ihme ja hän sanoi, että kaipaa minua niin paljon ja lapsia, niin uskomatonta !! Näin hän palasi samana päivänä suurella rakkaudella ja ilolla ja pyysi anteeksi virheistään ja tuskasta, jonka se aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen, kaikki Dr.Pellarin ansiosta. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että todellinen ja voimakas tohtori Castilla Dr.Pellar rukoilen pitkään auttamaan hänen lapsiaan hätätilanteissa, jos olet täällä ja tarvitset entistä tai aviomiestäsi on muuttanut toiseen naiseen tai tyttöystäväsi on ehkä vaimosi, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen pyörään. Tässä on hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Kuinka rikottu avioliitto palautui Dr.Sango Spellin avulla Todellinen loitsuntekijä.
    Olen Mr.Leo, on kulunut kuusi kuukautta siitä, kun hain erot vaimoni kanssa täyttämällä avioerolomakkeen, meillä oli erittäin suuri ongelma, joka ei ollut meidän valvontamme ulkopuolella, pääsimme selville, että hänellä oli suhde toisen miehen kanssa , joten hän pysyi poissa minusta, koska kysyin häneltä, hän erotti minut, paljon anteeksipyyntöjä ja anteeksipyyntöjä vastaan, hän jätti minut ja kieltäytyi palaamasta minuun. Yritin parhaani saadakseni hänet uskomaan, että rakastan häntä edelleen, mutta hän kertoi minulle, että se oli kaikki meidän välillämme. Joten puhuin erittäin hyvän ystäväni kanssa, neuvoja siitä, mitä tehdä, hän kertoi minulle, että ainoa tapa, jolla voin palauttaa hänet takaisin, on käydä Dr.Sango-nimisen oikeinkirjoituksen oikeinkirjoittajan toisella puolella, joten olen aina kuullut, mutta minun on älä koskaan usko. joten minun piti tosiasiassa ottaa yhteyttä samaan Dr.Sangoon, joka vakuutti minulle, että saan vaimoni takaisin viikon kuluttua hänen loitsustaan. ja hän kertoi minulle, että hän ajatteli, että kaikki olisi hyvin, epäilemättä kun hän on tehnyt työnsä, jota en ole ensimmäinen auttanut.
    Ja näin se kirjoitetaan ja viikkoa myöhemmin se huuhdellaan, olin niin järkyttynyt nähdessäni entisen vaimoni ja anteeksi. Ja tällä tavalla me molemmat elimme onnellista elämää jälleen päivään saakka, suhdemme on nyt vahvempi kuin se oli ennen.
    Suuren Dr.Sango-loitsun ansiosta meidän aikamme mies auttoi minua tuomaan entisen vaimoni takaisin kotiin.
    Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Dr.Sangoon sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  118. Yhdeksän kuukauden ajan ollessani suhteessa hänen kanssaan, hän päätyi minuun. Tein parhaani palauttaakseni hänet, mutta turhaan halusin häntä
    palatakseni niin paljon rakkaudesta, jota tunnen häntä kohtaan, pyysin kaikkien kanssa, lupain, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että olisi otettava yhteyttä loitsuun, sen sijaan että syöttäjä voi auttaa minua loitsun palauttamaan hänet, mutta olen mies, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää, Lähetin sähköpostin
    ja hän kertoi minulle, ettei ollut mitään ongelmaa siitä, että kaikki menee hyvissä ajoin ennen neljä päivää, että entinen palaa minulle ennen neljä päivää,
    heitti loitsun ja yllättäen toisena päivänä oli kello 16.00. Entinen soitin minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että minulla oli niin paha kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan minulle, koska hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja toivotan hänet tervetulleeksi ilolla repimällä silmäni, kuka hän oli tapa, jolla aloimme elää yhdessä ja onnellinen taas. Siitä lähtien olen tehnyt
    Lupaan, ettei kukaan tiedän, että minulla olisi suhdeongelmia
    Auta häntä häntä kohti, sillä hänellä on ainoa tosi ja voimakas oikeinkirjoittaja, Dr.Sango, joka auttoi minua omassa ongelmassani ja on erilainen kuin kaikki siellä olevat väärennökset. Kuka tahansa voi tarvita loitsukirjoittajan apua, heidän sähköpostinsa on spellspecialistcaster937@gmail.com, voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteissasi tai jotain, joka heittää erilaisia ​​loitsuja, kunnes, kuten
    (1) Jos haluat entisen takaisin.
    (2) jos sinulla on aina painajaisia.
    (3) Haluat tulla ylennettyksi toimistollesi.
    (4) Haluat naisten / miesten, jotka juoksevat perässäsi.
    (5) Jos haluat lapsen.
    (6) Haluat olla rikas.
    (7) Haluat sitoa puolisosi
    sinun ikuisesti.
    (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
    (9) Yrttihoito
    (10) Jos pystyt tyydyttämään vaimosi sukupuolen toiveen ala-erektion takia.
    (11) jos kuukautiset kieltäytyvät tulemasta
    päivä, jolloin
    oletetaan tai enemmän virtauksista.
    (12) jos heidän työnsä kieltäytyy maksamasta ihmisilleen,
    oikea?
    (13) ratkaisemaan maan ongelma ja palauttamaan se.
    (14) Perheesi kieltää sinun
    ei?
    (15) Voivatko ihmiset noudattaa sanojani ja tehdä minun.
    (16) Onko sinulla alhainen siittiöiden määrä?
    (17) Asia ratkaistu E.T.C
    Jos tarvitset apua missä tahansa kyseisessä ongelmassa, ota hänet yhteyttä sähköpostitse
    spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Todistukseni papin manuka kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti papin manukaa palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. lovesolutiontemple1@gmail.com whatsapp +393512671600

    VastaaPoista
  120. Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

    VastaaPoista
  121. Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

    VastaaPoista
  122. TOSITARINA:
    Nimeni on Mary, olen kotoisin Itävallasta, haluan kertoa maailmalle, kuinka sain apua tältä suurelta oikeinkirjoittajalta, joka kutsui minua palauttamaan mieheni ja loitsuni ylennettiin toimistooni, ja olen tänään tyytyväinen mieheni ja elämäni ovat mahtavia, aviomieheni on 11-vuotias ja olin toisen naisen kanssa, kun kärsin yksinäisyydestä, kuinka tuskallinen. Nykyään olen nyt oman yritykseni johtaja ja entinen aviomieheni palasi luokseni pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi Dr.Sango. Sain hänen yhteystietonsa verkossa toiselta naiselta, joka myös jakoi todistuksensa. Aion jakaa hyvää työtäni Internetissä kertoakseni radion historian, joten nyt teen sen. Hän toi sen miehelleni, joka lähti 11 vuodeksi alle 24 tunnissa. Hän on 100% todellinen ja rehellinen. Joten jos joku teistä tarvitsee kaikenlaista apua, uskon ja tiedän, että Dr.Sango voi auttaa sinua ratkaisemaan sen 100-prosenttisesti ja olemaan jälleen onnellinen kuin minä. spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  123. Hei, nimeni on Grace, haluan todistaa hienoa asiaa, jonka Dr.Sango on tehnyt minulle. En ole koskaan oppinut, että voisin rakastua takaisin, kun elin hyvin 4 vuotta, surffailun verkossa, kun näin naisen todistavan siitä, kuinka hän auttoi minua Dr.Sangon kanssa ensin katsoin sitä siihen, mitä näin ennen, koska otin yhteyttä paljon online-loitsuja, jotka päätyivät rahatani, joten olin vakuuttunut siitä, etten ota yhteyttä uudelleen. Katselin sitä seuraavan kahden päivän ajan katsellen televisiota, kun huomasin, että mies nimeltä Harry oli todistamassa televisiossa kuinka jopa tämä Dr.Sango auttoi häntä, joten kun näin tämän, olen epäilemättä ottanut yhteyttä häneen. jälleen heti ja kerroin hänelle, kuinka rakastajani jätti minut 4 vuodeksi, joten hän käski minun olla huolestuttamatta siitä, että rakkauteni palaa minuun ensi viikolla, ja hän kertoi minulle kaiken, mitä meidän oli tehtävä heti, että en epäillään häntä ollenkaan siksi, että näin todisteita siitä, että tämä mies oli hänestä, kuinka iso asia oli, että minun piti odottaa tunteihinsa, jotka hän kertoi minulle, heti viikon lopun jälkeen, kun soitin oudolta numerolta, jätin ensin huomiotta Soita, mutta halusin nähdä uudelleen, on sama numeroinen tekstiviesti, joten minun piti lukea sitä avaessani sitä, en voi uskoa ilmaa näkemässäni, teksti oli rakkaudestani, jätin 4 vuotta sanomalla, että pahoillani, että minun on yritettävä valita hänen puhelunsa niin, että hän soitti uudelleen, joten otin hänen itkevän puhelimessa, pyytäen minua antamaan anteeksi hänelle, että hän on nyt uudelleen Ady pysymään kanssani ikuisesti, että hän on hyvin surullinen siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Olin niin yllättynyt ja hiljainen, joten sanoin hänelle, että annan anteeksi hänelle, joten hän tuli taloni seuraavien kolmen tunnin kuluessa siitä hetkestä, kun hän näki minut, putosi polvilleen ja rukoili uudestaan, että kerroin hänelle hyvin, joten kiinni rakastaja ja yllättävin, että hän antoi minulle pääsyn pankkitililleen ja nyt hän osti minulle uuden Toyota Camry (auton) ja suunnittelemme häitäni nyt. Olen onnellinen ja olemme molemmat onnellinen nyt kiitos Dr.Sangon kaikesta hänen Apua ja pyydän Jumalaa pitämään hänet hengissä sinulle, joten aina sydämessäsi ollessa levossa on autettava, koska autin.Jos haluat ottaa yhteyttä häneen palauttaaksesi onnellisuuden takaisin sinun luoksesi, koska hän teki minun, voit ottaa yhteyttä Dr.Sangoon seuraavan kautta sähköpostiosoite spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  124. LIFE -KAPPALI TAKAISIN NORMAALIEN JÄLKEEN OIN OTTAA OIKEAAN PYÖRÄTYÖN
    Hei kaikki täällä tässä ryhmässä, nimeni on Eliza, olen kotoisin Veronasta, haluan kertoa todellisen elämäntarinani täällä Internetissä, jotta ihmiset ymmärtäisivät kuinka sain apua Dr.Pellarilta, joka toi minulle suuren taikuuden. entisen miehen aviomies tuli luokseni 24 tunnin sisällä. Mieheni jätti minut toisen naisen luokse yli 8 vuodeksi ja rakastan häntä niin paljon, etsin apua ympäri maailmaa, mutta muut ihmiset huijaavat minua ja kukaan ei auta minua, mutta viime viikolla näin toisen naisen puhuvan Dr.Pellar Internetissä. joten otin nopeasti yhteyttä häneen pyytääkseen apuaan. Hän sanoi minulle ensimmäisen sanan, että autan sinua ongelmasi ratkaisemisessa. Olin niin onnellinen 24 tunnin sisällä, aviomieheni soitti minulle puhelimitse ja pyysi minua antamaan hänelle anteeksi kaikki tuskat, jotka minulle aiheuttivat, olin niin onnellinen tänään ja taas yhdessä tänään. Sanoin Dr.Pellarille, että jaan hänen nimensä ja yhteystietonsa Internetissä, jotta ihmiset voivat oppia lisää hänestä, joten teen tämän nyt niille teistä, joilla on sama ongelma tai jokin muu ongelma, ota yhteyttä tri .Pellar tänään ja hän tekee 100% päätöksen siitä. tässä on hänen yhteystietonsa Sähköposti: drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Oletko löytänyt itsesi puuttuvan rakkaudesta kumppaniltasi tai entiseltä ja halunnut heidän takaisin? Vai erooitko tällä hetkellä ja haluat kumppanisi palavan luoksesi? Onko mahdollista pyytää henkistä loitsua tai taloudellista ja perheen läpimurtoa? Haluaisiko sinut sivuuttaa haluttu puoli? Vaikutus antaa sinulle mahdollisuuden. Tuntuuko ylimielinen kumppani tai pomo loukkuun toimistossa? Se vaikuttaa heihin antamaan sinulle hallinnan. Valitsemalla tämän loitsun saat vallan vaikuttaa ihmisiin. Lähes kaikki ihmiset! Jos olet Voit tällä hetkellä vaikuttaa haastattelijan työnhakuun. Melkein mihin tahansa tilanteeseen voi vaikuttaa pääseminen tielläsi. Kun taikuus alkaa ilmetä, voit muuttaa sen, henkilöillä on joko tarkoitus. Mitään erityistä ei pitäisi tehdä siitä, että odotat antavan ohjeita taian käyttämiseen. Se voi tapahtua heti, tai se voi viedä vähän kauemmin, mutta huomaat pian, että ihmiset alkavat nähdä sinun asioita tavalla. Dr.Pellar Voodoo lunastaa Dr.Pellarin esi-isä pyhäköt varmasti tulevaisuuteesi.
    Niin kauan kuin kaikki nämä todistukset ovat antaneet kaikki täällä olevat ihmiset, en ole jokainen hyödyke;
    (1) Jos haluat entisen palauttaa
    (2) Hoitoon HIV / AIDS tai vastaava sairaus
    (3) Haluan ylennyksen toimistossa.
    (4) Haluatko, että naiset / miehet seuraavat sinua?
    (5) Jos haluat lapsen.
    (6) Oletko yrittäjä ja haluatko voittaa sopimuksia?
    (7) Haluat minun sitoutuvan puolisosi kanssa
    sinun ikuisesti.
    (8) Jos tarvitset henkistä apua.
    (9) Kuinka sinut huijataan ja haluatko takaisin menetetyn rahan.
    (10) Lopeta avioero
    11. Lotto / arpajaisten voittaminen
    12. Oikeinkirjoitus lapsi
    13. Raskausloitsu
    14. Oikeinkirjoitus
    15. Oikeinkirjoitus
    16, katoaa loitsu
    17. Näkymätön ihmisen loitsu
    18. Seuraaja oikeinkirjoitus
    19. Avioliitto
    20. Loitsun kosto
    21. Suosioloitsu
    22. Tappaminen loitsu
    Syöpä 23. loitsu
    24. Yliluonnollinen oikeinkirjoitusvoima
    25. hulluusloitsu
    26. Ilmainen asuntolainan oikeinkirjoitus
    27. Elokuvien ja elokuvien oikeinkirjoituksen tuotanto
    28. Oikeinkirjoitus tuberkuloosi
    29. Löysä paino ja vartalon oikeinkirjoitus
    Huomaa, että jätämme tämän loitsun sinulle
    Heitimme tämän henkilökohtaiseen käyttöön!
    Tarvitset nimen ja syntymäpäivän.
    Jos sinulla on kysyttävää, auta tai kirjoita lääkärin pellarin sähköpostiosoite: drpellar@gmail.com
    Ole hyvä, sinun on odotettava 2-3 päivää, jotta voimme täyttää taikuutesi.

    VastaaPoista
  126. Haluan kiittää chubygreatia siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Hän antoi minulle takaisin onnellisuuteni. Eräs nainen kertoi minulle osoitteessa chubygreat@gmail.com ja auttoi kohdussa. hän otti yhteyttä chubygreatiin ja kertoi hänelle hänen ongelmansa ja chubygreat-loitsun avulla hän sai raskauden ja lähtee nyt onnellisina aviomiehen ja kahden lapsen kanssa, jotka hänellä on nyt. hän antoi minulle chubygreat yksityiskohdat ottaakseen yhteyttä häneen, että hän ehdottomasti auttaa minua, jos otan yhteyttä häneen. joten otin hänen kanssaan yhteyttä hänen Whatsapp-tiedoillaan 2348165965904, hän kertoi minulle asiat, jotka minun piti tehdä, ja ilmoitti, että hän käyttää loitsua minulle, jotta mieheni palaa ja rakastaa minua uudelleen. sen jälkeen kun olen tehnyt kaiken, mitä hän pyysi, hän sitten loitsu ja sanoi, että 48 tunnin sisällä mieheni palaa, ajattelin, että se oli vitsi ja nauroi ja päätti odottaa ,, Hämmästyttävän hänen sanansa olivat totta, kuten hän sanoo. voit ottaa yhteyttä hänen seuraaviin tietoihin sähköpostilla; chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904. Ota yhteyttä nyt ja ongelmasi on ohi, koska hän on ratkaisu.

    VastaaPoista
  127. Haluan kiittää chubygreatia siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Hän antoi minulle takaisin onnellisuuteni. Eräs nainen kertoi minulle osoitteessa chubygreat@gmail.com ja auttoi kohdussa. hän otti yhteyttä chubygreatiin ja kertoi hänelle hänen ongelmansa ja chubygreat-loitsun avulla hän sai raskauden ja lähtee nyt onnellisina aviomiehen ja kahden lapsen kanssa, jotka hänellä on nyt. hän antoi minulle chubygreat yksityiskohdat ottaakseen yhteyttä häneen, että hän ehdottomasti auttaa minua, jos otan yhteyttä häneen. joten otin hänen kanssaan yhteyttä hänen Whatsapp-tiedoillaan 2348165965904, hän kertoi minulle asiat, jotka minun piti tehdä, ja ilmoitti, että hän käyttää loitsua minulle, jotta mieheni palaa ja rakastaa minua uudelleen. sen jälkeen kun olen tehnyt kaiken, mitä hän pyysi, hän sitten loitsu ja sanoi, että 48 tunnin sisällä mieheni palaa, ajattelin, että se oli vitsi ja nauroi ja päätti odottaa ,, Hämmästyttävän hänen sanansa olivat totta, kuten hän sanoo. voit ottaa yhteyttä hänen seuraaviin tietoihin sähköpostilla; chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904. Ota yhteyttä nyt ja ongelmasi on ohi, koska hän on ratkaisu.

    VastaaPoista
  128. Olen täysin innoissani ja voin myös täällä jakaa elävän todistukseni maailmalle. Haluan sanoa suuren kiitoksen tohtori Fayosalle siitä, että hän toi jälleen kerran ilon ja onnellisuuden elämääni ja palautti katkenneen suhteeni poikaystäväni, en koskaan uskonut mitään näistä asioista, kunnes menetän poikaystäväni muutama viikko sitten, kun ajattelin kaiken toivon menettäneen, tapaan todistuksen naisen soitosta Albert Gracelle siitä, että voimakas loitsunjohtaja Fayosa teki hänelle upeaa työtä, joten otin hänen kanssaan yhteyttä ja Selitin hänelle kaikki ongelmani toisena päivänä hänen ohjeidensa seuraamisen jälkeen, hän kertoi minulle, että saan poikaystäväni 48 tunnin kanssa luottaen hänen sanoihinsa ja uskoin hänen loitsunsa toisena päivänä sen jälkeen, kun loitsu on tehty outo numero soitti minulle, olin järkyttynyt kuullessani äänen ja katso, se oli poikaystäväni, joka ei ole soittanut minulle yli kaksi kuukautta nyt, hän pyysi anteeksiantoa ja pyysi minua palaamaan hänen luokseni anteeksi hänelle kaiken, mitä hän teki minulle aiemmin ja aloitimme uuden makean rel Ationship jälleen, olen täällä todistamassa maailmalle, koska olen elävä todistus: Onko sinulla ystävää tai perhettä, joka on sairas ?, oletko naimisissa ilman lasta ?, jos haluat ylennystä toimistossasi, uhkapelejä, rikas elämänloitsu, Jos haluat olla kuuluisa, politiikan loitsu, suoja, raha- ja työloitsu,

    Ota yhteys tohtori Fayosaan saadaksesi nopeaa apua ja rauhallista elämää Sähköposti: (Fayosasolusionhome@gmail.com) tai suoraan whats-sovelluksella +2348151918774

    VastaaPoista
  129. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Dodorun hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka yksi on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoakseen hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertomuksen mukaan tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittajan sanoin minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp +2349015088017

    VastaaPoista
  130. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Dodorun hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka yksi on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoakseen hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertomuksen mukaan tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittajan sanoin minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp +2349015088017

    VastaaPoista
  131. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Dodorun hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka yksi on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoakseen hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertomuksen mukaan tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittajan sanoin minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp +2349015088017

    VastaaPoista
  132. Mieheni huijasi ystäväni kanssa, hän muutti toisen naisen kanssa. Mieheni, joka ei nyt pystynyt toimeen ilman minua, ei halua nähdä minua. Olen niin onnellinen, että sain rakkaan mieheni takaisin sen jälkeen, kun väärennetty loitsunharjoittaja huijasi minua kahdesti, mutta kiitän Jumalaa siitä, että tohtori Lomi auttoi palauttamaan aviomieheni viipymättä ilman minkäänlaista huijaustoimintaa. yhteyttä tähän Jumala lähetti oikoluvun sähköpostiinsa; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM, lupaan, että hän auttaa sinua ratkaisemaan suhteesi ongelman, hänen sanansa ovat SURE !!

    VastaaPoista
  133. Mieheni huijasi ystäväni kanssa, hän muutti toisen naisen kanssa. Mieheni, joka ei nyt pystynyt toimeen ilman minua, ei halua nähdä minua. Olen niin onnellinen, että sain rakkaan aviomieheni takaisin sen jälkeen, kun väärennetty loitsunharjoittaja huijasi minua kahdesti, mutta kiitän Jumalaa siitä, että tohtori Lomi auttoi tuomaan mieheni takaisin viipymättä ilman minkäänlaista huijaustoimintaa. yhteyttä tähän Jumala lähetti oikoluvun sähköpostiinsa; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM lupaan, että hän auttaa sinua ratkaisemaan suhteesi ongelman, hänen sanansa ovat SURE !!

    VastaaPoista
  134. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
    Blogi: https://priestade.blogspot.com
    WhatsApp +2347059715465

    VastaaPoista
  135. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
    Blogi: https://priestade.blogspot.com
    WhatsApp +2347059715465

    VastaaPoista
  136. hyviä päivä ystäviä, se ei ole ongelma ilman ratkaisua, mutta etsin vain apua oikeista paikoista, avioliittoani tuli kauhea sotku, koska vaimoni jätti minut toisen miehen kanssa 5 vuoden avioliiton jälkeen, ja järkyttävä asia on, että emme Minulla ei ole minkäänlaista väärinkäsitystä, tiedän heti, että jotain ei ollut niin, koska pyydän häntä tulemaan kotiin, mutta hän kieltäytyy ja kohtelee minua omituisesti, se sai minut etsimään apua ja olin onnekas sopimaan loitsunvaihdin yhteyttä verkkoon hän kieltäytyi miehestä, joka kertoi minulle kuinka velho Dr.Sango auttoi häntä voittamaan suuria arpajaisia. Otin Dr.Sangon ottamaan yhteyttä ja selittämään hänelle tilanteensa. Hän kysyi muutamia kysymyksiä, joihin annan oikeat vastaukset. Annoin rahaa myös esineiden ostamiseen, joita hän käyttäisi työhön, ja kolmen päivän kuluttua puhuin mieheni kanssa. Kotiin saaminen kanssani on ihme. ota yhteyttä Dr.Sangoon oikeinkirjoitustyön suhteen. ota yhteyttä Dr.Sangoon hänen sähköpostissa spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  137. AMMATTILAISEN PELIRIRJOITUS, JOS VOIT APITTAMME RAKASTUSTA, LÖYDÄ RAHAAAN PALAUTTAMINEN MAKSUTAPAUKSEN / EROTUMISEN JÄLKEEN, JOS TILANNE ON ILMAINEN! YHTEYDET: Dr.Sango JOS JOTKIN OVAT PARHAAT LOKAKORIPYÖRÄT verkossa, ja sen tulos on 100% taattu.
    Kolmen vuoden kuluttua vuorovaikutuksesta ystävän kanssa, ystäväni alkoi lähteä ulos muiden miesten kanssa ja näyttää minulle kylmää rakkautta. Useita kertoja hän uhkasi hajottaa minut, jos uskallisin kysyä häneltä hänen suhteistaan ​​muihin miehiin, olin täysin tuhoutunut ja hämmentynyt, kunnes vanha ystäväni kertoi minulle online-loitsusta Dr.Sango, joka rakkauden voimien kautta auttaa ihmisiä ratkaisemaan parisuhteen ja avioliiton ongelman. Loitsut, Aluksi epäilin, olisiko sellaista koskaan olemassa, mutta päätin kokeilla sitä. Kun otin yhteyttä häneen, hän kertoi minulle kaiken mitä tarvitsin ja minä tein, ja hän auttoi minua lausumaan rakkauden oikeinkirjoituksen. 48 tunnin sisällä tyttöystäväni tuli takaisin luokseni ja alkoi pyytää anteeksi, nyt hän lopetti menemisen miehille ja on kanssani hyvä ja todellinen. Ota yhteyttä tähän upeaan kirjoittajaan parisuhteestasi tai avioliittoasioistasi.
    Tässä on hänen yhteyshenkilönsä. Voit ottaa yhteyttä häneen vain sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com

    VastaaPoista
  138. Nimeni on Enar
    Olen niin iloinen, että avioliitto on palautettu. Entinen vaimoni palasi jättäessään minut ja 2 lapsemme toiselle miehelle. Olin iloinen tapaamessani Dr.Pellaria, koska hän auttaa monia ihmisiä tuomaan rakastajansa takaisin, joten otan yhteyttä häneen myös auttamaan minua. Näin Dr.Pellar auttoi minua tuomaan vaimoni takaisin. Kiitos teille tohtoriPellarille, koska en koskaan ajatellut entisen aviomieheni palavan luokseni niin pian. Olet paras ja paras maailmassa. Jos olet täällä ja tarvitset entisen rakastajasi tai tyttöystäväsi muuttanut toisen miehen luo, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen kirjoittajaan. Kiitos! Sähköposti: drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  139. Luojaystäväni erottui minusta niin surullisesti viime viikolla, että se muuttui täysin, en syönyt tai puhunut kenellekään, itkin paljon, olin niin masentunut ja stressaantunut, että peloin mennä sairaalaan stressin ja masennuksen jälkeen, kunnes Eräänä päivänä etsin rakkausneuvoja verkosta, koska rakastan ja välitän hänestä kovasti ja haluan vain meidän olevan jälleen parina ja haluan meidän jatkavan ikuisesti, löysin voimakkaan loitsukirjoittajan nimeltä Dr. Pellar, joka hän ratkaisi niin monet suhteellisuusongelmat, sitten hän kertoi minulle, että morsiameni tulee takaisin minuun 24 tunnin kuluttua, kun hän suorittaa sovituksen loitsun. En koskaan uskonut siihen, kunnes taloudeni soitti minulle puhelimitse ja sanoi, että haluan meidän palata takaisin ja elää yhdessä ikuisesti. Olen nyt niin onnellinen, että tohtori Pellar palautti rahoitukseni minulle. Paljon kiitoksia tohtori Pellar. Lääkäri voi auttaa, jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä lääkäriin vain hänen sähköpostissaan; drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  140. Haluan todellakin jakaa tarinasi täällä teillä. Uskon, että se auttaa meitä täällä myös.

    Olen tänään erittäin onnellinen ja kiitos tohtori Balogunille siitä, että hän yhdisti minut entisen aviomieheni kanssa. Kaikki toivo saada aviomieheni takaisin menetettiin, koska aviomieheni jätti minut toisen naisen luokse 7 kuukaudeksi, ennen kuin otin yhteyttä tohtori Balogun scott -yritykseen, joka käytti voimakasta loitsuaan tuodakseen hänet takaisin minuun 24 tunnin kuluessa hänen ottamisesta yhteyttä tämän sähköpostin kautta. Voit myös saada apua WhatsApp-numeroon +33635896938. balogundr533@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Kuinka voit korjata suhdettasi entiseen aviomieheseesi, mieheni jätti minut ja todellakaan en koskaan lakkaa rakastamasta häntä. Viiden vuoden eron jälkeen otin yhteyttä tohtori Sacreen, joka on loitsupyörä, joka auttaa minua ja mieheni palasivat takaisin minulle ja elämme tänään jälleen onnellisina yhdessä. Ota yhteyttä tohtori Sacreen kaikista suhdeongelmista, joista hän auttaa sinua, kirjoita WhatsApp
    +2349076034359 tai kirjoita hänelle sähköpostia sacretempleofpower@gmail.com

    Rouva Fien tammikuu.

    VastaaPoista
  142. Ole hyvä ja lue tämä todistus siitä, kuinka tohtori Sacre auttaa minua palaamaan entisen rakastajani Maria takaisin luokseni, Maria hajosi kanssani kahdesta syystä oltuaan parisuhteessa 2 vuotta ja muutama kuukausi, hän alkoi valittaa, että olin liian lihava ja minä ei voi tyydyttää häntä seksuaalisesti, olin hämmentynyt, sitten hän välitti, ystäväni kautta, jonka kanssa otin yhteyttä tohtori Sacreen, joka teki minusta täydellisen miehen, hän valmistaa minulle kasviperäisiä lääkkeitä, jotka vähentävät rasvaa ja saavat minut vahvaksi, on mies, ja valmista myös kasviperäisiä lääkkeitä peniksen laajentamiseen, minulla oli erittäin hyvä kehon muoto ja 12 cm: n penis nyt ilman sivuvaikutuksia, muutaman kuukauden kuluttua soitin hänelle, mutta hän kieltäytyi tulemasta takaisin luokseni, mutta rakastan häntä paljon, minä valittaa nopeasti tohtori Sacrelle avusta ja hän auttaa minua ja heittää loitsun häneen ja 12 tunnin sisällä hän muutti mieltään ja palasi luokseni, ja tänään olemme jälleen onnellisia on rakastaja, hän rakastaa minua nyt enemmän kuin ennen kaikkea kiitos Tohtori Sacre, ota yhteyttä tohtori Sacreen alla olevista tiedoista
    Sähköposti: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp-numero: +2349076034359
    Olen iloinen voidessani jakaa nämä tiedot kanssasi, kun luen, että tiedän, että ne auttavat jotakuta siellä

    Christopher.

    VastaaPoista
  143. KAIKKI KIITOKSET DR MUSTAFA: lle YERTINY, VAIMAni TÄYDELLINEN PARANNA FIBROIDISTA. Olen iloinen voidessani kommentoida tätä sivustoa ja kiittää tämän sivuston järjestelmänvalvojaa hänen tähänastisesta suuresta työstään. Yksi onnellisimmista hetkistä elämässä on, kun näet oman vaimosi nukkumassa. nämä mahtavat hetket tekevät sinusta miehen, en todellakaan tiedä kuinka kiittää tohtori MUSTAFAa siitä, että hän auttoi vaimoni parantumaan kuinka monta vuotta hän kärsi FIBROIDista. Törmäsin kontaktiin DR MUSTAFA: n kanssa Internet-otsikkouutisten kautta siitä, kuinka DR MUSTAFA auttoi naista parantumaan fibroidista ja niin monista muista, joilla oli samanlainen kehon ongelma, otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle, kuinka saada yrtti muutama päivä myöhemmin hän lähetti minulle rohdosannos, jonka vaimoni otti joka aamu 21 päivän ajan, ja hänen lääkkeensä pystyi kutistumaan fibroidin luonnollisesti, ja nyt vaimoni on 5 kuukautta raskaana toisen lapsemme kanssa ja nyt hän on erittäin hyvässä kunnossa ilman sivuvaikutuksia Jos sinulla on fibroosi voi ottaa yhteyttä hänen sähköpostiosoitteeseensa HERBALREMEDIES21@GMAIL.COM tai WhatsApp +2347010821863 neuvoja ja tuotteita varten.

    VastaaPoista
  144. Hei kaikki, nimeni on Gabriele Saksasta ja haluan sanoa jakaa todistuksen siitä, kuinka sain rakastajan takaisin, kun hän lähti minusta ilman syytä, mikä satuttaa minua niin paljon, koska rakastan häntä koko sydämestäni. En voinut päästää häntä irti rakkaudestani häntä kohtaan. Minun täytyi kokeilla kaikkia keinoja saadakseni hänet takaisin, kunnes ystäväni ohjasi minut voimakkaan miehen, tohtori Odudun luokse, joka näyttää minusta olevan jumala, koska hän ei vain tuonut takaisin rakastajani 24 tunnin sisällä, vaan myös auttanut minua hyvällä - onnen loitsu ja muut elämän asiat, jotka voin rohkeasti kertoa maailmalle, että tohtori Odudu on suurin ja mies, jolla on kullan sydän. Käytän tätä mediaa tavoittamaan kaikkia ilmoittamaan heille kuinka onnellinen olen tänään tohtori Odudun avulla. Ihmiseni, jotka siellä kohtaavat 1 tai 2 ongelmaa avioliitossaan, parisuhteessaan tai muissa asioissa, neuvon sinua ottamaan yhteyttä tohtori Odudu hänen sähköpostitse: odudutempleofanswer@gmail.com


    Kaikki kiitos tohtori Odudu

    VastaaPoista
  145. Kiitos suurelle tohtori Odudulle avioliittoni palauttamisesta, hän toi takaisin onneni kolmen vuoden avioeron jälkeen, jota en ole ollut minä itseni tuosta päivästä lähtien. Mutta tänään olen jälleen onnellinen lääkäri odudun avulla, joka on minulle lähetetty Jumala. Suosittelen mielelläni tohtori Odudua kaikille, jotka tarvitsevat apua. Hänen sähköpostinsa: odudutempleofanswer@gmail.com tai soita / whatsapp hänelle numeroon +23480509759787

    Sabine Saksasta.

    VastaaPoista
  146. Olen niin innoissani, koska rikki avioliittoni on palautettu ja mieheni on palannut sen jälkeen, kun hän jätti minut ja 2 lastamme toiselle naiselle. Kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen minä ja mieheni olemme käyneet toisiinsa riitaa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan olemaan toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni olevan ohi ja lapseni ajattelivat, etteivät he koskaan näe enää isäänsä. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusaavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa luokseni, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja törmäsin verkkosivustoon, joka ehdotti, että DR OMOOGUN voi auttaa palaamaan nopeasti takaisin . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja tein sen sitten hän teki (Rakkausloitsun) minulle. 28 tuntia myöhemmin mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että hän kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin mahtavaa! Joten hän palasi samana päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja pyysi anteeksi virheestään ja kivusta, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Siitä päivästä lähtien avioliittomme oli nyt vahvempi kuin ennen, kaikki kiitos DR OMOOGUNille. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinani Internetissä, että DR OMOOGUN todellinen ja voimakas loitsupyörä, jota rukoilen aina elämään pitkään auttaakseni hänen lapsiaan ongelmien aikana, jos olet täällä ja tarvitset Ex-paluuta tai aviomiehesi muutti toisen naisen luokse, älä enää itke, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsupyörään. Tässä on hänen yhteyshenkilönsä: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: dr .... omooguntempleofanswer@gmail.com. Voit myös soittaa hänelle tai lisätä hänet Whats-sovellukseen: +2348149416142, KIITOS DR OMOOGUNILLE

    VastaaPoista
  147. Hei kaikille, tämä vuosi on minulle niin hyvä. Olen Aila Korhonen Etelä-Suomen Hämeenlinnasta, olen ollut naimisissa 6 vuotta ilman itkevää vauvaa avioliittokodissani, mikä sai mieheni erottamaan minut. Tämän vuoden alussa näin todistuksen tohtori Odiasta siitä, kuinka hän on auttanut naisia palauttamaan kadonneen rakkauden ja raskauttamaan heitä, joten otin yhteyttä häneen ja sanon nyt mielelläni, että tohtori Odia auttoi minua palauttamaan mieheni hänen ihmeellisillä voimillaan ja auttoi minua raskaaksi miehelleni. Olen nyt 8 kuukautta raskaana poikavauvan kanssa. Olen kutsunut suurta juhlaa, olen niin onnellinen, että siksi kirjoitin tämän todistuksen kertoakseni kaikille täällä Odia hyvästä työstä. Voit ottaa yhteyttä häneen nyt, jos avioliitossa on ongelmia, hän voi auttaa sinua aivan kuten hän oli tehnyt minulle. Alla on yksityiskohdat, joita käytin ottaessani yhteyttä Odiaan. Sähköposti: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp: +2348107381533

    VastaaPoista
  148. KIIRTEELLINEN TEHOKAS LOVE-Loitsu SAADA EX-MIEHESI / VAIMASI TAKAISIN NOPEASTI YHTEYDESSÄ: OMOOGUNTEMPLEOFANSWER@GMAIL.COM, Hän on tietysti paras loitsuverkko verkossa, ja hänen tuloksensa on 100% takuu.

    Kiitos tohtori OMOOGUNille, että hän toi mieheni takaisin minulle. Aviomieheni kertoi minulle, että se oli ohi, ja kävellä pois ilman mitään syitä, olin hämmentynyt ja tiennyt mitä tehdä. Olin epätoivoinen, haluan hänet takaisin, kävin Internetissä etsimässä tapoja saada mieheni takaisin. Luin monista eri tavoista, mutta DR OMOOGUN kiinnitti huomioni, otin heti yhteyttä häneen ja selitin ongelmani hänelle. Oli hämmästyttävää ja yllättävää, että 11 tuntia loitsun lähettämisen jälkeen Aviomieheni soitti minulle ja pyysi minua antamaan anteeksi hänelle ja hyväksymään hänet takaisin. Ei voinut uskoa, että se tapahtui jonkin aikaa myöhemmin, kun hän tuli talooni ja putosi polvilleen. pyytää minua ottamaan hänet takaisin, mikä tapahtui. Todistan tällä foorumilla vain kertoa ihmisille, että DR OMOOGUN on todellinen ja aito. älä epäröi kokeilla häntä. kiitos DR OMOOGUN, kiltti miehesi .. Ota yhteyttä häneen, jos tarvitset aviomiehesi takaisin tai miehesi muutti toisen naisen luo, älä enää itke .. Tässä on hänen yhteyshenkilönsä: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: omooguntempleofanswer@gmail.com, voit soita myös hänelle tai lisää hänet Whats-sovellukseen: +2348149416142
    jane powell, N Y, USA.

    VastaaPoista
  149. Hei kaikille, tämä vuosi on minulle niin hyvä. Olen Aila Korhonen Etelä-Suomen Hämeenlinnasta, olen ollut naimisissa 6 vuotta ilman itkevää vauvaa avioliittokodissani, mikä sai mieheni erottamaan minut. Tämän vuoden alussa näin todistuksen tohtori Odiasta siitä, kuinka hän on auttanut naisia palauttamaan kadonneen rakkauden ja raskauttamaan heitä, joten otin yhteyttä häneen ja sanon nyt mielelläni, että tohtori Odia auttoi minua tuomaan mieheni takaisin hänen ihmeellisillä voimillaan ja auttoi minua raskaaksi miehelleni. Olen nyt 8 kuukautta raskaana poikavauvan kanssa. Olen kutsunut suurta juhlaa, olen niin onnellinen, että siksi kirjoitin tämän todistuksen kertoakseni kaikille täällä Odia hyvästä työstä. Voit ottaa yhteyttä häneen nyt, jos avioliitossa on ongelmia, hän voi auttaa sinua aivan kuten hän oli tehnyt minulle. Alla on yksityiskohdat, joita käytin ottaessani yhteyttä Odiaan. Sähköposti: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp: +2348107381533

    VastaaPoista
  150. Ich bin Albrecht Fischer aus Nordrhein-Westfalen. Ich bin so glücklich über das, was Dr. Odia in meinem Leben getan hat. Das Odia Solution Center hat mich durch einen Teil zum Sieg geführt, nachdem ich einen Zauber gesprochen habe, mit dem ich meine Frau zurückgebracht habe, nachdem ich mich weggenommen habe. Ich bin so glücklich und ich weiß nicht, wo ich mein Glück anfangen soll. Das Odia Solution Center ist in der Tat ein leistungsstarkes Solution Center, das jedem ein Lächeln ins Gesicht zaubern kann. Meine Frau ist zurück zu mir und ich lebe wieder glücklich. Ich werde nicht aufhören, mein Zeugnis über Dr. odia zu teilen, weil er etwas sehr Wichtiges für mich getan hat, was andere Zauberer nicht konnten. Mein Gott wird Sie belohnen, Dr. Odia, für das, was Sie in meinem Leben getan haben. Gott segne Sie mehr, Dr. Odia. Ich möchte nicht alleine aussagen, also lasse ich seine Kontaktdaten unten, damit Sie ihn kontaktieren und auch aussagen können. Wenden Sie sich noch heute an das Odia Solution Center, wenn Sie nur möchten, dass Dr. Odia Ihnen hilft, das zurückzubekommen, was Ihnen entnommen wurde. WhatsApp: +2348107381533 E-Mail: odiasolutioncenter@gmail.com

    VastaaPoista
  151. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 OF
    DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM IS GEWICHTICH DE BESTE SPELL CASTER ONLINE EN SY RESULTAT IS 100% GARANTJE ..

    Nei (8) Acht jier yn myn houlik mei myn man, begon myn man mei oare dames te gean en my kâlde leafde te sjen, op ferskate gelegenheden driget er my te dumpen as ik him doarre te freegjen oer syn affêre mei oare dames, ik wie hielendal ferwoaste en ferbjustere oant in âlde freon fan my my fertelde oer in staveringshifker op ynternet mei de namme DR WALE dy't minsken helpt mei har relaasje en houliksprobleem troch de krêften fan leafde Spreuken, Earst betwifele ik as soks ea bestiet, mar besleat te jaan it in besykjen, As ik kontakt opnimme mei DR WALE, fertelde hy my alles wat ik dwaan moast en ik die en hy holp my in leafdesspreuk út te bringen en binnen 72 oeren kaam myn man werom nei my en begon te ferûntskuldigjen, no is hy opholden te gean mei dames en hy is by my foargoed en foar wier. Nim kontakt op mei dizze Wale Spell Caster foar jo relaasje as houliksprobleem.
    Hjir is syn kontakt ..

    OPROEP / WHATSAPP: +2347054019402

    EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

    VastaaPoista
  152. DR WALE PARAS Loitsu
    Kaikki kiitos tohtori Walelle, joka auttoi minua saamaan rakkaan mieheni takaisin minuun. Se oli pitkä tarina, mutta sanon vain vähän siitä, kuinka tämä suuri mies nimeltä Dr Wale auttoi minua tuomaan takaisin mieheni, joka ei ole koskaan puhunut kanssani nyt 5 vuotta. Hän teki työnsä mahtavan voimakkaan loitsunsa kanssa. Ainoa mitä tein, oli saada joitain esineitä, joita käytettiin loitsun valmistelemiseen minulle. Kun hän oli käyttänyt esineitä, seuraavien kolmen päivän aikana mieheni alkoi soittaa ja kertoi minulle palaavansa kotiin luokseni. WhatsApp +2347054019402 TAI E.mail drwalespellhome@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Jos todella rakastat entistä entistä ja haluat heidät takaisin, riippumatta hajoamisen syystä, tai haluat poliittisen vallan tai haluat parantua kaikista vaivoista. Riippumatta tilanteestasi, ota yhteyttä '' voodoo lordiin '' osoitteessa "voodooconnect60@gmail.com" saadakseen ratkaisuja ongelmisiisi ... Voodoo-lordi '' voodooconnect60@gmail.com "-palvelun kautta on palauttanut avioliiton, rikkoutuneet kodit, parantanut vakavia vaivoja, antanut valtaa poliittiselle taipumukselle ja tehnyt paljon muuta hämmästyttäviä asioita kuin tavalliset ... Saadaksesi oman todistuksen, ota yhteyttä voodoo lordiin ASAP osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com) tai u voit myös ottaa yhteyttä häneen whatsappin kautta (+ 234-08097014925) ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut ..

    VastaaPoista
  154. Jos todella rakastat entistä entistä ja haluat heidät takaisin, riippumatta hajoamisen syystä, tai haluat poliittisen vallan tai haluat parantua kaikista vaivoista. Riippumatta tilanteestasi, ota yhteyttä '' voodoo lordiin '' osoitteessa "voodooconnect60@gmail.com" saadakseen ratkaisuja ongelmisiisi ... Voodoo-lordi '' voodooconnect60@gmail.com "-palvelun kautta on palauttanut avioliiton, rikkoutuneet kodit, parantanut vakavia vaivoja, antanut valtaa poliittiselle taipumukselle ja tehnyt paljon muuta hämmästyttäviä asioita kuin tavalliset ... Saadaksesi oman todistuksen, ota yhteyttä voodoo lordiin ASAP osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com) tai u voit myös ottaa yhteyttä häneen whatsappin kautta (+ 234-08097014925) ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut ..

    VastaaPoista
  155. Ajattelin itseäni mieheni takia, joka jätti minut toiselle naiselle. he molemmat matkustivat kaukana minusta, en voinut enää ottaa yhteyttä miehiini. Joten kaikki, mikä sai minut huolestumaan, mieleni ei ollut ratkaistu. Koska kaikki tämä tapahtui kanssani. Päätin tarkastella Internetiä, jossa törmäsin moniin hyviin todistuksiin DR WALE: sta. Joten otin yhteyttä DR WALEen ja kerroin hänelle, mitä minulle tapahtuu, ja sitten hän käski minua enää itkemään ja huolehtimasta. DR WALE antoi Voodoo-loitsun, joka sai mieheni palaamaan luokseni ja alkamaan kerjätä minua armahtamaan häntä. Jos sinulla on ongelmia avioliitossasi tai parisuhteessasi, uskokaa minua, DR WALE on paras mies, johon voi ottaa yhteyttä. E: Posti: drwalespellhome@gmail.com TAI WhatsApp +2347054019402

    VastaaPoista
  156. Ajattelin itseäni mieheni takia, joka jätti minut toiselle naiselle. he molemmat matkustivat kaukana minusta, en voinut enää ottaa yhteyttä miehiini. Joten kaikki, mikä sai minut huolestumaan, mieleni ei ollut ratkaistu. Koska kaikki tämä tapahtui kanssani. Päätin tarkastella Internetiä, jossa törmäsin moniin hyviin todistuksiin DR WALE: sta. Joten otin yhteyttä DR WALEen ja kerroin hänelle, mitä minulle tapahtuu, ja sitten hän käski minua enää itkemään ja huolehtimasta. DR WALE antoi Voodoo-loitsun, joka sai mieheni palaamaan luokseni ja alkamaan kerjätä minua armahtamaan häntä. Jos sinulla on ongelmia avioliitossasi tai parisuhteessasi, uskokaa minua, DR WALE on paras mies, johon voi ottaa yhteyttä. E: Posti: drwalespellhome@gmail.com TAI WhatsApp +2347054019402

    VastaaPoista
  157. Ne ovat paljon oikeinkirjoituksen verkossa, mutta DR WALE eroaa niistä. Ennen kuin tapasin DR WALEn, olen kokeillut yhtä tai kahta loitsupyörää aikaisemmin, eivätkä he työskentele minulle. Joten minun täytyy kokeilla toista tapaa, jolla törmäsin DR WALEen todella sanamieheksi ja todelliseksi ihmiseksi. Kun tapasin DR WALE, selitän hänelle kaikki asiat, jotka minulla oli mieheni kanssa, jonka lähdin jäädä toisen naisen luokse. Hän jätti minut ja lapset ilman mitään. Kaiken selitykseni jälkeen DR WALE kertoi minulle, että minun on maksettava kohteista, jotka tein. Sitten hän kertoi minulle, että loitsu kestää päiviä töihin, joita odotan. LISÄÄ yllätykseni muutaman päivän kuluttua, kun sain puhelun, ääni oli mieheni ääni, joka itki puhelimessa kertoen minulle, ettei hän tiennyt mitä tuli hänen yli. antaen anteeksi ja kertoi minulle, että hän on matkalla takaisin kotiin. Tällä hetkellä elämme kaikki taas onnellisina yhdessä. Kiitos DR WALE: lle erinomaisesta työstä. Sinäkin voit ottaa yhteyttä DR WALEen sähköpostitse: drwalespellhome@gmail.com TAI WhatsApp +2347054019402

    VastaaPoista
  158. Ystäväni, nimeni on Tie Kanadasta, ja minulla on ollut treffit yli 3 vuotta, ja vaikka meillä oli niin paljon kiistoja, emme ole koskaan ajatelleet erottamista. Eräänä päivänä hän soitti minulle puhelimitse ja kertoi kuinka kyllästynyt suhde ja missään nähdä mitä aiomme. On kulunut kuukausia, eikä poikaystäväni ole enää ottanut minuun yhteyttä, enkä ole enää kuullut hänestä ja hänen matkapuhelimensa on kytketty irti. Tiesin, että minun piti hakea apua, koska rakastin häntä kovasti. Käännyin tämän suuren oikeinkirjoitustutkijan puoleen, koska en ollut koskaan aikaisemmin lähestynyt ketään ja sanonut, että viikon yhteydenoton jälkeen minulle soitti entinen kaveri ja pyysi tapaamaan minua 48 tunnin kuluttua. Hän teki työni sovittamaan mieheni kanssa. käytti rengasta sormellani. Olen erittäin onnellinen siitä, että minusta voi pian tulla naimisissa oleva tyttö auttaakseni tätä suurta oikeinkirjoittajaa. Lupasin näyttää kaikille työni ja ota yhteyttä tähän mieheen auttamaan sinua
    tämä on Dr.Pellar -sähköposti, joka auttaa minua saamaan entisen poikaystäväni takaisin luokseni
    drpellar@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  160. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  161. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  162. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  163. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  164. Hajoaminen on tuskallista, joskus teeskentelemme olevamme suuria, mutta emme ole. Taistelemalla rakkaamme palauttamiseksi taistelemme myös saadaksemme ilomme ja onnemme takaisin. Kun vuoden ikäinen poikaystäväni erosi kanssani, pystyin tuskin puhumaan itkemättä. Tunsin hylätyksi ja masennukseksi enkä myöskään tiennyt mitä tehdä. En tiennyt, voinko saada hänet takaisin ja ahdistus oli sietämätöntä. Surffasin Internetissä ja lukiessani lukemattomia loitsuja koskevia artikkeleita ja verkkosivustoja törmäsin voodoo lordiin Whatsappin kautta (+ 234-08097014925). Halusin suhteemme takaisin ja voodoo-herra vakuutti minulle, että poikaystäväni palaisi luokseni. Joten seurasin ohjeita ja suunnitelmia, jotka voodoo lord teki minulle, ja 48 tunnin sisällä olimme taas yhdessä ja niin rakastuneita! Tiedän, että se ei aina tapahdu niin nopeasti, mutta voodoolord sanoi loitsujen olevan tehokkaita ja se tapahtui! Olen niin kiitollinen ja voin rohkeasti sanoa, että jos olet eronnut ja haluat saada kyseisen henkilön takaisin, ota yhteyttä häneen, kun voodoo-lordi pitää kiinni sanoistaan ​​ja hän myös sosialisoituu loitsuissa, jotka tekevät kumppanista raskaaksi, parantamaan kaikki sairauksia tai sairauksia, voita arpajaiset ETC, en koskaan unohda kuinka hän auttoi minua. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen (voodooconnect60@gmail.com), ja oikeudenkäynti vakuuttaa sinut

    VastaaPoista
  165. Se toimii! Entinen estän minut kaikilla alustoilla. Se kesti jonkin aikaa, noin kaksi kuukautta, mutta hän vapautti minut vain muutama tunti sitten! Älä anna periksi! SE TOIMII! ota yhteyttä tohtori Ilekhojieen saadaksesi apua nyt. olemme taas yhdessä. Usko tähän prosessiin .. Tässä hänen yhteyshenkilönsä ... WhatsApp hänet: +2348147400259,
    Lähetä hänelle sähköpostia: (gethelp05@gmail.com)

    VastaaPoista
  166. Nimeni on Anna Yhdysvalloista, rakastajani on palannut tohtori Ehimenin suurella avulla. Hän auttoi minua saamaan loitsun, joka toi hänet takaisin sylilleni vain kahdessa päivässä. Rakastajani jätti minulle virallisen ilmoituksen, ja nyt hän on palannut, haluan vielä kerran kiittää tohtori Ehimeniä hänen upeasta loitsustaan, olen nyt onnellinen nainen. Voit ottaa yhteyttä Whatsappin suurempaan oikeinkirjoittajaan soittamalla numeroon +1 (260) 218-3592 tai sähköpostitse osoitteeseen drehimen710@gmail.com

    VastaaPoista
  167. Nimeni on Anna Yhdysvalloista, rakastajani on palannut tohtori Ehimenin suurella avulla. Hän auttoi minua saamaan loitsun, joka toi hänet takaisin sylilleni vain kahdessa päivässä. Rakastajani jätti minulle virallisen ilmoituksen, ja nyt hän on palannut, haluan vielä kerran kiittää tohtori Ehimeniä hänen upeasta loitsustaan, olen nyt onnellinen nainen. Voit ottaa yhteyttä Whatsappin suurempaan oikeinkirjoittajaan soittamalla numeroon +1 (260) 218-3592 tai sähköpostitse osoitteeseen drehimen710@gmail.com

    VastaaPoista

Voit kirjoittaa kommettisi nimettömänä tai omalla nimimerkilläsi.